Re: Chow-Chow
suana ai un ingeras foarte frumos :heart: :heart: :heart:
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
suana ai un ingeras foarte frumos :heart: :heart: :heart:
E o dulce Daissy :pup: Imi vine sa o pap de drag :heart:
frumoasa foc pupam capsorul ei pufos :pup:
Ramona, te-ai pus rau pe sentimentele mele. :sol: . Vrei sa stau numai langa monitor?
Daca o tii tot asa esti o dulce. Stii cat ma bucura pozele . :bravo:
Pai ,am lipsit o perioada cu pozele.Stii ca imi place sa tot fac poze la scumpitzeii mei.Si sa impartasesc cu prietenii noutatzile. :hug:
Adaugat: 23-01-2011 00:21
Printesa Daissy,care e tot o miscare.......Cum aude ca ies la Bruno,sare pe geam,pe usa,ca vrea si ea neaparat afra.Numai ca nu o las mult,pe frigul asta,sunt eu prea protectoare,dar nu vreau sa raceasca.Si de ciuda ca nu poate iesi de fiecare data cu mine,se urca direct in pat si de acolo se alinta......sau latra, dupa caz. :hihi:
Este supoerba,ce pufoasa,ce botic.... pfoai mor dupa boticul ei :pup:
Asa de aproape zici ca este o ursoaica ! :hihi: Pupam urechiusele mici ale printesei ! :pup: :pup:
e foarte draguta :caine: eu cand un chow-chow maroniu ca printesa ma ganesc mereu cum ar arata tuns ca un leu :rusine: :wis:
Ce ne pasa noua...... Ora de relash....
Uploaded with ImageShack.us
@bratzarinutza-un chow-chow nu se tunde niciodata.Daca cineva face asta ,e o mare greseala.Pielea lor e sensibila si se poate arde la soare.Nu e o jucarie de plus ca s-o tunzi sa vezi cum ar arata.Am vazut o poza postata undeva,de o tipa ,care a tuns chow-linul si era cu el pe plaja la mare.Se mai si lauda......Unele lucururi chiar nu se fac.
Nu e o jucarie de plus. La cum arata printesa spui ca e plus toata ziua. :pup: Eu una as sta lipita cu nasul de blanita ei. O papam toata. :hihi:
Si noi o pupacim de numa". :heart: Pe zi ce trece e tot mai scumpa.Ieri a avut un chef de joaca,mi-a luat pernele si fugea cu ele.Acum are treba cu o mierla prin curte.Vin pasarile la firimituri.Trebuie sa traiasca si ele pe frigul asta.
Ce m-as mai relaxa si eu cu nasul in burtica ei ! :hihi: Asa cum fac cu Tisa mea ! Mi-o si imaginez cum fuge cu pernele ...
Un ghemotoc mare care fuge cu pernele si le si scutura ! Poate trebuiau scuturate si ai uitat tu ...
Nici nu stii ce ajutor de nadejde am eu la curatenie.Dar ,sigur,acum era timpul de scuturat si eu am uitat.....
Daca ar fi dupa ea,toata ziua ar sta afara.E si ea paznic ,latra si face ordine si disciplina.Pana si pe Pink l-a luat la rost.De fapt,i-a explicat regulie casei....
Adaugat: 30-01-2011 11:29
Winter-with Bruno@Daissy..... :heart:
Ramona, tu pune poze si eu tot schimb desktopul pe calculator. Asta fiind urmatoarea.
Bine ca nu sunt gelosi motzatzii tai,ca nu sunt ei pe monitor
Stiind foarte bine cat de mult iubim noi chow-linii, poti sa fii sigura ca nu se supara nimeni.
Pozele sunt tare faine si e pacat sa nu imbunatatim imaginea calculatorului. Tinand cont ca eu nu am timp sa-mi " prepar " pozele.
Va rugam sa vina urmatoarea!
Poftitzi.....Doar printzese alintate avem..... :rusine: :heart:
E cea mai frumoasa Printesa din cate am vazut ! :angel: :hug: :pup:
Ce frumoasa e! :heart:
Cum sa nu o pupi toata? Uite ce moaca are! :pup:
pupam printesa alintata :pup:
Suntem toata o zdroaba dupa mierlele si cintezele care vin la noi in curte sa pape. :hihi: Dar sa nu credetzi ca sunt rea.....le las sa pape,doar le iau in vizor. :hihi:
Punem mai multe poze,sa aveti de unde alege pentru monitor....
Si asta va fi autocolantul pentru masina.... :heart:
:hihi: Super ! Multumim. Si tu crezi ca ma pot decide? Le studiez de zece ori pana ma hotarasc.
Ne cocotzam si noi pe unde putem.....
ooof, cat e de dulce si de dragastoasa!!!! foarte frumoasa! :pup:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow