176

Re: Poze cu picturile si desenele noastre :D

Daca tu l-ai facut,felicitarile mele,absolut superb !

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

177

multumesc  smile

Adaugat: 04-01-2011 00:18

ca de obicei "muza" mea este poly smile si chiar i-a placut si lui..se uita asa curios si nu s-a miscat pana nu am terminat  smile)

:heart: -SABINA- :heart:

178

Waw foarte reusit  smile  Bravo  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

179

am facut azi pt un concurs o natura abstracta...dar pe fiecare persoana pe care o intreb ce vede imi spune altcv..asa ca eu sunt deschisa la viziuni  big_smile  smile

180

frumos :k:

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

181

este foarte frumosa pictura ta  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :floare:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

182

cu intarziere mare fata de ce am zis pun alte poze cu desene recente smile

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

183

Ce mi-ar place sa am si eu putzin talent la desen dar din pacate talentul meu e 0 neutral

184

Poate ca tu ai talent la altceva si nu desen.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

185

Poate smile nu l-am descoperit inca

186

lucrare proaspat terminata,doi charles spaniels frumosi  wink

187

Superb !!! Nu mai am cuvinte ...  :bravo:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

188

Mai mult decat SUPERB nu pot spune  yikes  am ramas masca,ai talent nu gluma  :k:  ce as fi vrut sa am si eu talent sa il pictez pe muchi sad eh asta e smile

- Bianca

189

Sabina e superb  :bravo:  Mi-asi dori foarte mult sa am si eu un asemenea talent  smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

190

cateva lucrari mai vechi

191

portretul bunicii  smile

192

Foarte frumos Sabina :bravo:

193

sooper desene poly  :bravo: ce as vrea si e sa desenez ca tine

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro

194

Foarte frumos Sabina !!!!Felicitariile mele :pup:

195

Superb desen Sabina, cat ti-a luat sa il faci?  smile
Apropo salutare tuturor, am revenit dupa atatea luni de "tacere" si v-am urmarit mereu.  :hug:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

196

multumesc tuturor,cat timp?..pai la asta am lucrat km o ora nu cred k intreaga,bine inteles ca in acest timp am si vorbit etc.se poate si mai migalit si mai rapid.

197

Eu zilele astea am fost bolnava si a trebuit sa stau in casa asa ca nu am avut ce face si mam apucat sa desenez big_smile Va pun si 3 poze  smile

198

sunt foarte frumoase  :heart:

www.maria97.sunphoto.ro

199

Sunt foarte frumoase,felicitări Estera,să mai faci ca ai talent! :pup:  :bravo:

- Bianca

200

Va multumesc pentru aprecieri. O sa mai fac doar ca nu prea am timp si chef  tongue

Adaugat: 22-02-2011 22:39

Inca 4 desene facute zilele astea . Nu sunt prea reusite dar asta e  neutral