576

Re: Discutii despre Concurs

Felicitari AlinaVenesa si Angel!! :lma:  :bravo:  :bravo:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

577

Alina&Angel felicitari.Pupam bebe  Angel castigator.   :hug:   :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

578

felicitari Angel si AlinaVanesa! :bravo:

579

ma gandeam...nu se organizeza vre un concurs de halloween pentru animalute?

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

580

bratzarinuta wrote:

ma gandeam...nu se organizeza vre un concurs de halloween pentru animalute?

Nu, pentru ca nu este o sarbatoare romaneasca, ci una de import...
Dar... luni dam start la un nou concurs pe forum si pregatim si unul pe site. smile  :hihi:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

581

Ce frumos ar fi sa dam start la Caravana Latifa.  Nu va putea nimeni sa participe deocamdata, dar vreau sa fim uniti si sa punem in aplicare  poate la anul in vara aceasta idee. Mi-as dori folie transparenta pt masina mea cu emblema Latifa. As primi aprobare?   tongue

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

582

de abia astept sa inceapa concursurile! smile

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

583

deyseby wrote:

Ce frumos ar fi sa dam start la Caravana Latifa.  Nu va putea nimeni sa participe deocamdata, dar vreau sa fim uniti si sa punem in aplicare  poate la anul in vara aceasta idee. Mi-as dori folie transparenta pt masina mea cu emblema Latifa. As primi aprobare?   tongue

smile evident ca da! smile

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

584

Multumim  :merci:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

585

PREGATITI-VA DE CONCURS PE SITE!!!
Marti 02.11.2010 lansam un nou concurs de AnimaTeste!!! :sanatate:
Vor fi din nou 4 teste, desfasurate pe parcursul a 4 saptamani, cate unul pe saptamana. Doar cine le va face pe toate va putea intra in cursa pentru primele 3 locuri.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Portalul www.4animale.ro lanseaza un concurs incepand cu data de 02.11.2010. Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti un cont pe site-ul nostru. Numai utilizatorii ale caror conturi au fost create inainte de 01.10.2010 pot participa la concurs. Atentie! Acelasi utilizator care rezolva de mai multe ori chestionarul de pe conturi diferite va fi descalificat!!!
Va rugam sa cititi cu foarte mare atentie acest Regulament pentru a putea intelege exact care sunt conditiile de participare si regulile Concursului.

Mecanismul concursului
1. Pentru a putea intra in competitie, participantii trebuie sa aiba un cont pe site-ul nostru si sa fie de acord cu Regulamentul Concursului.
2. In fiecare saptamana, in ziua de marti, in portalul www.4animale.ro se va afisa un chestionar (AnimaTest) care va contine 10 intrebari despre animale, cu maxim 5 variante posibile de raspuns. Un singur raspuns din cele maxim 5 variante este corect. Veridicitatea intrebarilor si raspunsurilor este verificabila cu ajutorul oricarui material sau publicatie de specialitate. Raspunsurile unor intrebari pot fi gasite chiar si in portalul www.4animale.ro.
3. Fiecare intrebare este notata cu 1 (un) punct, nota minima posibil obtinuta de un participant fiind 0 (zero) si nota maxima 10 (zece).
4. La finalul rezolvarii testului va fi afisat punctajul total, raspunsurile corecte si cele oferite de utilizator, precum si timpul de rezolvare.
5. Timpul maxim de rezolvare al testului este de 10 de minute. Utilizatorii care depasesc acest timp, chiar daca obtin un punctaj mare sau maxim nu vor intra in competitie. Atentie! Timpul de rezolvare al testului este cronometrat incepand cu prima secunda de la afisarea chestionarului. Aplicatia va retine ora la care se afiseaza chestionarul si va numara continuu minutele si orele pana la momentul rezolvarii, chiar daca va deconectati de pe portal! Un utilizator poate rezolva chestionarul-test o singura data.
6. Chestionarul unei saptamani poate fi rezolvat in oricare zi a saptamanii respective, la orice ora.
7. Concursul dureaza 4 saptamani (o luna), in fiecare saptamana (in ziua de marti) urmand sa fie afisat un nou chestionar. Pentru a putea intra in competitie, participantii trebuie sa raspunda la toate cele 4 chestionare ale Concursului.
8. Clasamentul la testul fiecarei saptamani, punctajul obtinut de fiecare participant si timpul de rezolvare poate fi vizualizat in timp real in orice moment, pe site-ul nostru.

Termeni si conditii

586

Din motive tehnice concursul va debuta maine noapte la ora 24:00, nu astazi noapte. Am modificat si postul anterior. Fiecare nou chestionar va fi afisat luni noaptea spre marti.

P.S. Vad ca nu ati zis nimic despre concurs. Nu va place ideea?

Termeni si conditii

587

de abia astept sa inceapa concursul wink  big_smile

588

Vaiii Latifa cum sa nu ne placa ? Eu cel putin de abia astept si data trecuta cand ati mai pus mi-au placut foarte mult  :heart:  Multumim pentru tot ce faceti ca noi sa ne simtim bine in aceasta comunitate  :hug:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

589

Deoarece sunt nou in comunitate,nu am participat niciodata la vreun concurs,abia astept sa vad ce si cum :X

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

590

Ba da, Latifa, cum sa nu ne bucuram?? Dar am asteptat doar sa inceapa. Acum intrasem special sa particip  :pup:

591

Ok, m-am linistit!  :hug:

Termeni si conditii

592

S-a dat start la concurs! http://www.4animale.ro/animatest/animat … ia-ii-nr-1

Termeni si conditii

593 (edited by biancapoli 02-11-2010 18:00)

cam greu pentru mine .am luat 6  sad  hmm  :bang:

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

594

Am obtinut un punctaj de 6 din 10. Intr-adevar, sunt greoaie intrebarile, dar la cateva din ele gasiti raspunsul in site. big_smile

Simo

595

Dap, sunt grele. Si eu am luat 6 si am stat vreo 3 minute si ceva  smile Am dat si search pe net la cateva dar n-am gasit raspunsurile. Latifa a stiut ce intrebari sa ne puna  wink

596

ha , io am stat cinci si ceva!  :rusine:

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

597

eu am luat cea mai mica nota de pana acum 4!!!! sad Nu sunt intrabari usoare dar la cea cu zebrele australiene stiam dar nu am fost atent.Asta e

598

Eu am luat 5 tongue si am stat numa un minut si ceva . Oricum sper ca saptamana viitoare sa fac mai bine. Sunt cam grele intrebarile dar asa si trebuie  smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

599 (edited by george89 02-11-2010 22:28)

Ai rezolvat AnimaTestul in : 1 minute, 15 secunde si ai obtinut nota: 5 lol, sunt chiar tari intrebarile  :k:
sper si eu sa fie mai bine data viitoare  :bang:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

600

s pare ca, DEOCAMDATA, am luat cea mai mare nota, respectiv 9

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi