Re: Chow-Chow
Doamne ce dragutza si pufoasa mai e :hug: ii dam multi pupicei :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
Doamne ce dragutza si pufoasa mai e :hug: ii dam multi pupicei :pup:
Iubire de .....toamna. :hihi: Printesa mea scumpa. :heart: :heart: :heart:
Make your own Glitter Graphics
Adaugat: 08-10-2010 20:57
Astazi am implinit 10 luni...... :lma:
Si mi-a pus mami fularel sa nu racesc,pana imi fac blanitza de iarna. :rusine:
Uploaded with ImageShack.us
La multi ani Daisy :pup: :lma: Esti o scumpa si esti tot mai frumoasa pe zi ce trece . Te pupacim cu drag :heart:
la multi ani daissy :lma: ce mare si frumoasa te-ai facut pupam urechiusele mici si pufoase :pup:
Multi pupici pentru o printesa ! La multi ani ! :hug: :pup: :lma:
Si sa nu-ti vina sa mori de ciuda cand vezi ca nu poti pupa si tu boticul... :furios:
La multi ani Daisy! :lma: :lma: :lma:
Daissy va pupa :pup: si va multumeste pentru urari. :hug:
Chiar ma gandeam unde esti ca nu mai apari de 2 zile. In ultima poza e sictirita ca si Staricu. :pup:
Sunt prin zona,chiar daca nu postez.Fatza asta e ceva caracterisitc lor :hihi: ....sunt imbufnati de multe ori si daca ma crezi fug cu aparatul de colo-colo s-o pot poza.
Pupam boticul ca sa nu mai fie imbufnata ! :pup: :pup:
E o scumpa chiar si cand e imbufnata :heart: Pupam boticutul mic :pup:
Am petrecut o zi frumoasa,pe malul apei.Ce bine a fost,cald si placut,inainte sa vina ploile si frigul care ne fac sa ne zgribulim si sa stam mai mult acasa......
Princesa Daissy,iubirea mea scumpa. :heart: :heart: :heart:
Si,in incheiere,sa vedetzi si voi ce ajutoare am la bucatarie,cand ma apuc de trebaluit..... :hihi:
Mai participati la concursuri?
Oare nu se va organiza concurs in Cluj? Sa o vad si eu pe mica printesa... :pup:
La Cluj va fi in 6-7 noiembrie.Poate venim intr-o plimbare.Sincer nu pot sa fiu sigura. E greu cu plecatul,suntem ocupati.
Cam asa stau si eu prin bucatarie cu toti 3 puii de nimfa. Super pozele. :k:
Nr.din luna aceasta a revistei Dog Magazin este despre chow-chow.Articolul este scris de prietena mea Adriana,proprietara celei mai vechi canise de chow din Romania, de unde a fost si Star si acum Daissy:Chaitan Legend Chow.
Adaugat: 18-10-2010 12:13
Printesa in prim-plan. :heart:
Cainele acesta e absolut...fantastic,imi place la nebunie,daca as sta la casa,cu siguranta as avea unul :X
Asa insa,doar pot admira pozele...oricum,e uimitor.
Multumesc.Un chow-chow nu poate fi decat fantastic.Asa sunt toti,fiecare cu personalitatea si cu fitzele lor.Dar ii iubim extraordinar pentru ca sunt intr-adevar o rasa aparte.
o ador 10000000000 de pupici :pup: frumoasa foc
Mie i-mi pare un pic posomorata. Pupam si noi fata sa-i treaca. :pup:
Nu-i posomorata deloc Mary :hihi: Asa fatza face cateodata ,mai ales cand umblu cu aparatul dupa ea.E sictirita,cum ziceai tu...
Multumim Dan pentru pupici.Si noi trimitem tot atatia pentru animalutzele tale. :pup:
Azi am aflat si eu ca in weekend e expo in Cluj.
Oare nu veniti si voi?
Pup fetita, as vrea sa o vad si live
Noemi,scuze ca nu ti-am raspuns......Stiam de expo dar nu am avut timp sa mergem nici macar in vizita.O sa mai fie si altele la anul si poate ne vom incadra.Ultimele plimbari la padurea de langa orasul nostru,Deva.De saptamana viitoare ne vom lauda cu plimbari la Bicaz,Piatra-Neamt,Suceava si alte orase si imprejurimi frumoase din judetul Neamt.
Doamne ce asteptam macar un semn de la tine. Super. Oricum va fi forte frumos la noi. Promit. :pup: eu am pus o poza cu Daissy pe desktop in locul celei cu Star. :k:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow