151

Re: Poze cu picturile si desenele noastre :D

Ce frumoasa e poza cu Cornelia din W.I.T.C.H.!Si prima e frumoasa dar ce reprezinta chestia aia gri? hmm

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

152

waw avem adevarat artisti pe aici:X:X:X eu nu prea sunt:))) dar nah:D hai sa ma bag si eu in seama:))  http://www.desenatori.ro/desenator/287326/   desenele mele suntnimicuri pe langa ale voastre=))nu prea miam pozat desenele:D si astea is de akm cativa ani:D ma rog dp siteu asta desenatori is mai recente:D si ultimul facut e in graba:D ma rog voi sunteti adevarati artisti  :merci:  ma inchin in fata voastra:)) ma rog:D

I'll keep you my dirty little secret...

153

Waw...foarte frumos ai desenat! Mai ales al doilea desen e super.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

154

big_smile New

155

OOOOO! Ce cute! Tweety! Nu o colorezi? :bravo:

156

uuu tare draguta  :heart:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

157

uf!!! big_smile tare dragut! bravo :bravo: ai talent wink

picii mei, va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!! ingerul meu pazitor este dasa

158

ultima pictura wink asta a fost facuta profesoarei de pian  :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

159 (edited by andreea7 25-10-2010 19:32)

wow sabina chiar ai talent...si mie imi place foarte mult sa desenez, faceam portrete, peisaje si multe alte chestii, insa de cand am plecat la liceu nu am mai avut timp, insa dupa ce termin cu bacul as vrea sa ma apuc din nou.si eu si prietenul meu avem talent si vrem sa facem cateva picturi.imi place foarte mult desenul tau.ai de gand ca pe viitor sa te axezi pe desen?

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

160

wow deci ce talente sunt pe acest forum parca este forum pt cei care sunt talentati la desen nu al iubitorilor de animale.
Cine imi poate desena si mie unu din animalutzele mele?doar daca vrea nu este obligatoriu
Va pun si niste poze cu animalutzele mele

161

andreea7 wrote:

wow sabina chiar ai talent...si mie imi place foarte mult sa desenez, faceam portrete, peisaje si multe alte chestii, insa de cand am plecat la liceu nu am mai avut timp, insa dupa ce termin cu bacul as vrea sa ma apuc din nou.si eu si prietenul meu avem talent si vrem sa facem cateva picturi.imi place foarte mult desenul tau.ai de gand ca pe viitor sa te axezi pe desen?

eu deja sunt la liceul de arte..vreau sa ma axez pe desen incat ca pe viitor sa fac design interior. wink

162

felicitari.sper sa reusesti

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

163

andreea7 wrote:

felicitari.sper sa reusesti

multumesc smile ..si voi la fel in legatura cu tablourile wink

Adaugat: 29-10-2010 20:21

este o pictura pe care am terminat-o acum 10 min....tema..sperantza.. wink

164

Vreaus a va spun ca aveti niste desene minunate!!!
sper ca in acest topic intra si pixelart smile

Adaugat: 10-11-2010 17:38

am uitat o imagine

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

165

o mica/mare speranta wink ..dragute desenele tale

166

poly wrote:

:merci:
omg...chiar ca ai talent

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

167

poly,extrem de frumoase desenele tale,se vede ca ai talent

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

168

danyto wrote:
poly wrote:

:merci:
omg...chiar ca ai talent

Eu nu cred, chiar are.  big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

169

multumesc  smile   :pup:

170

Ale mele nu sunt chiar o pictura ... mai mult un hobby de al meu sa fac poze digitale.
Uitati un mini-banner si un wallpaper LATIFA :d

Gestul Conteaza !

171

e f ok...dar puteai sa postezi la hobiuri generale wink ..dar e bn si aici...dragutz

172

http://img192.imageshack.us/img192/7520/wallpaperxw.jpg

Pentru cine vrea sa il downloadeze oricum multumesc poly .. ale tale sunt magnifice

Gestul Conteaza !

173

ms wink

Adaugat: 04-12-2010 19:03

naturi statice si un peisaj :buzz:

Adaugat: 07-12-2010 21:22

un studiu dupa acvariu smile

174

ce desen frumos ai facut poly  :heart:   :hug:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

175

multumesc smile