276

Re: Broscute testoase

Estera,nu le pune incalzitorul in acel tarariu mic ... asteapta pana sapt  care vina sa iti trimit eu tarariu ...altfel risti sa le arzi wink

- Bianca

277

Pai nici nu aveam de gand sa le pu in asta ca mam gandit cum o sa il pun in ala pe are mi-l trimiti  big_smile Deabia astept sa vad ca au mai mult loc ca in asta nu sunt prea happy  tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

278

Incalzitoarele au termostat. Adica se opresc cand ating temperatura potrivita.
Incearca sa culci incalzitorul.
Asa e acoperit de apa si nu se arde!  :idee:

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

279

Pai da dar trebuiesa il culc in asa fel incat sa nu intre apa sus la termostat  hmm  Si broscutele se mai tot agita in apa di mai fac valuri  smile  si mie sa nu intre in el apa sa se arda .

Adaugat: 20-08-2010 21:19

Mi-am dat seama ca defapt am doua femele big_smile asa ca iam schimbat numele la una dintre ele din Nemo in Bella big_smile Acum le cheama Bella si Coral tongue Sper sa va placa .

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

280

Estera,ieri m-au informat cei de la pet shop ca mi-au trimis insulita smile ... cand o sa ajunga la mine,iti trimit terariul smile pupici la broscute :pup:

- Bianca

281

Ma bucur ca o so primesti in curand sunt sigura ca broscutelor tale le vor place tare mult  :hug: Abia astept sa mi-l trimiti ca sa aiba broscutele mai mult loc smile Te rog doar sa imi zici cand il pui ca sa stiu cam pe cand ajunge . Multumesc si pupici tie si broscutelor si bineinteles tuturor animalutelor  :pup:

282

maine il pun :pup: azi a ajuns insula smile pupici la broscute :pup:

- Bianca

283

Iti multumesc foarte foarte mult  :pup:  Deabia astept sa imi ajunga  :bravo:  Ma bucur ca ti-a ajuns insulita smile Le place broscutelor ?

284

da,le place extraordinar de mult smile totusi,coletul tau va intarzia cu o zi ..ca abea azi merg sa gasesc o cutie buna in care sa il pun smile sper sa gasesc smile oricum improvizez eu ceva daca e smile

- Bianca

285

Ma bucur ca le place sper sa pui si o poza cu ele sa le vedem big_smile Nici o problema ca va mai intarzia inca o zi important e sa ajunga cu bine smile

Adaugat: 26-08-2010 12:47

O poza noua cu Bella si Coral big_smile

Adaugat: 26-08-2010 13:37

Vreau sa va intreb ca are ceva daca incalzitorul este acoperit complet cu apa pana la fir ?  hmm  Sau daca cumva se uda din greseala acolo sus unde are butonul de reglat temperatura se strica?

Adaugat: 29-08-2010 22:27

Cateva poze noi cu micutele mele smile

286

foarte frumoase Estera...dar daca te uiti la fata lor par suparate  smile  dar nu sunt  tongue

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

287

Multumesc smile Pai asa au ele mocutza   smile

288

off .. Estera ne ceram scuze ,dar nu te-am trimis ala ...am fost ocupata cu pisoii care s-au deranjat la burtica ...in cel mai scurt imp posibil,promit ca ti-l trimit:pupici  si imi cer scuze sad :pup:

- Bianca

289

Nici o problema importnt ca pisoii sa fie sanatosi  :hug:  Sa ma anunti doar cand il pui. Te pup  :pup:

Adaugat: 31-08-2010 19:44

Nu stiu ce au patit broscutele mele dar de vreo doua zile incepe sa li se decoloreze carapacea  :sol:  Aveti idee de ce ?

Adaugat: 01-09-2010 17:23

Cateva poze noi cu micutele mele.

290

Hmmm...poate naparlesc?! hmm

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

291

Am aflat pana la urma de ce au inceput sa albeasca. Eu le tineam intr-un terariu prea mic si puneam prea putina apa asa incat nu li se acoperea toata carapacea cu apa si din cauza asta le-a cazut solzii.

Adaugat: 06-09-2010 20:57

Cateva poze noi de acum 5 minute.
Bella si Coral impreuna.

Adaugat: 06-09-2010 21:09

Poze cu Bella

Adaugat: 06-09-2010 21:13

Poze cu Coral

Adaugat: 06-09-2010 21:15

Nu mai zice nimeni nimik pe acest topic ? Nimeni nu mai are broscute testoase ?  :cry:

292

nu am dar oricum imi faci pofta cu micutele tale.sunt SUPER dragute.succes.
iti dau o idee. tongue daca poti si vrei:intr-o cutie de margarina pune nisip si punele in terariu.si vezi ce se intampla.
p.s.:sa ne pui poze tongue  big_smile

Ionut,dar prietenii imi spun Tomitza smile

293

Multumesc smile
Trebuie sa acopere apa cutia sau sa ramana nisipul uscat big_smile ? Mersi de idee o sa incerc doar sa imi raspunzi ca eu am multa apa si va acoperi cutia de margarina tongue

294

nu sa intre apa in ea.ca si la plaja sa aiba si mare si nisip uscat(ca in natura ele pun oua in nisip..cu cutia de margarina..taie fundul de la o sticla de 2,5 l sau de 2 (ca sa fie mare),is atunci o tai cat de mare vrei sa fie.si vezi ce se intample.vezi ca ele sa poata intra akolo.succes si sper sa se simta bine
apropo:ai primit terariul?

Ionut,dar prietenii imi spun Tomitza smile

295

Multumesc smile
Inca nu am primit terariul trebuie sa ajunga pe maine cred big_smile O sa incerc sa le pun doar ca sper sa nu imi tulbure toata apa  smile

296 (edited by poly 08-09-2010 11:37)

estera,broscutele tale sunt prea tinere sa faca oua.nu stiu daca are rost sa le pui de acum cutiutza cu nisip pt asa ceva  wink ,poate doar asa sa stea ele.

:heart: -SABINA- :heart:

297

Pai pentru asta a zis ca sa le pun ca sa stea ele sa se joace. Nici prin gand nu mea trecut sa le pun pentru oua ca nu au cum sa faca in primul rand ca sunt pui si in al doilea rand ca sunt amandoua femele  smile

298

Estera wrote:

Pai pentru asta a zis ca sa le pun ca sa stea ele sa se joace. Nici prin gand nu mea trecut sa le pun pentru oua ca nu au cum sa faca in primul rand ca sunt pui si in al doilea rand ca sunt amandoua femele  smile

greseala mea atunci  wink

299

Nici o problema smile
Mai pune poze cu broscuta ta ca eu nu am vazut-o  :heart:

300

asta e o poza mai veche.nu i-am mai faqt poze noi.a doua e cand naparlea. wink