Re: Poze cu picturile si desenele noastre :D
Ce frumoasa e poza cu Cornelia din W.I.T.C.H.!Si prima e frumoasa dar ce reprezinta chestia aia gri?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Hobby-uri → Poze cu picturile si desenele noastre :D
Ce frumoasa e poza cu Cornelia din W.I.T.C.H.!Si prima e frumoasa dar ce reprezinta chestia aia gri?
waw avem adevarat artisti pe aici:X:X:X eu nu prea sunt:))) dar nah:D hai sa ma bag si eu in seama:)) http://www.desenatori.ro/desenator/287326/ desenele mele suntnimicuri pe langa ale voastre=))nu prea miam pozat desenele:D si astea is de akm cativa ani:D ma rog dp siteu asta desenatori is mai recente:D si ultimul facut e in graba:D ma rog voi sunteti adevarati artisti :merci: ma inchin in fata voastra:)) ma rog:D
Waw...foarte frumos ai desenat! Mai ales al doilea desen e super.
OOOOO! Ce cute! Tweety! Nu o colorezi? :bravo:
uuu tare draguta :heart:
uf!!! tare dragut! bravo :bravo: ai talent
ultima pictura asta a fost facuta profesoarei de pian :pup:
wow sabina chiar ai talent...si mie imi place foarte mult sa desenez, faceam portrete, peisaje si multe alte chestii, insa de cand am plecat la liceu nu am mai avut timp, insa dupa ce termin cu bacul as vrea sa ma apuc din nou.si eu si prietenul meu avem talent si vrem sa facem cateva picturi.imi place foarte mult desenul tau.ai de gand ca pe viitor sa te axezi pe desen?
wow deci ce talente sunt pe acest forum parca este forum pt cei care sunt talentati la desen nu al iubitorilor de animale.
Cine imi poate desena si mie unu din animalutzele mele?doar daca vrea nu este obligatoriu
Va pun si niste poze cu animalutzele mele
wow sabina chiar ai talent...si mie imi place foarte mult sa desenez, faceam portrete, peisaje si multe alte chestii, insa de cand am plecat la liceu nu am mai avut timp, insa dupa ce termin cu bacul as vrea sa ma apuc din nou.si eu si prietenul meu avem talent si vrem sa facem cateva picturi.imi place foarte mult desenul tau.ai de gand ca pe viitor sa te axezi pe desen?
eu deja sunt la liceul de arte..vreau sa ma axez pe desen incat ca pe viitor sa fac design interior.
felicitari.sper sa reusesti
felicitari.sper sa reusesti
multumesc ..si voi la fel in legatura cu tablourile
Adaugat: 29-10-2010 20:21
este o pictura pe care am terminat-o acum 10 min....tema..sperantza..
Vreaus a va spun ca aveti niste desene minunate!!!
sper ca in acest topic intra si pixelart
Adaugat: 10-11-2010 17:38
am uitat o imagine
o mica/mare speranta ..dragute desenele tale
o mica/mare speranta
..dragute desenele tale
:merci:
omg...chiar ca ai talent
poly,extrem de frumoase desenele tale,se vede ca ai talent
poly wrote:o mica/mare speranta
..dragute desenele tale
:merci:
omg...chiar ca ai talent
Eu nu cred, chiar are.
multumesc :pup:
Ale mele nu sunt chiar o pictura ... mai mult un hobby de al meu sa fac poze digitale.
Uitati un mini-banner si un wallpaper LATIFA :d
e f ok...dar puteai sa postezi la hobiuri generale ..dar e bn si aici...dragutz
http://img192.imageshack.us/img192/7520/wallpaperxw.jpg
Pentru cine vrea sa il downloadeze oricum multumesc poly .. ale tale sunt magnifice
ms
Adaugat: 04-12-2010 19:03
naturi statice si un peisaj :buzz:
Adaugat: 07-12-2010 21:22
un studiu dupa acvariu
ce desen frumos ai facut poly :heart: :hug:
multumesc
Forum 4animale → Hobby-uri → Poze cu picturile si desenele noastre :D