Re: Broscute testoase
Estera,nu le pune incalzitorul in acel tarariu mic ... asteapta pana sapt care vina sa iti trimit eu tarariu ...altfel risti sa le arzi
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Reptile si amfibieni → Broscute testoase
Estera,nu le pune incalzitorul in acel tarariu mic ... asteapta pana sapt care vina sa iti trimit eu tarariu ...altfel risti sa le arzi
Pai nici nu aveam de gand sa le pu in asta ca mam gandit cum o sa il pun in ala pe are mi-l trimiti Deabia astept sa vad ca au mai mult loc ca in asta nu sunt prea happy
Incalzitoarele au termostat. Adica se opresc cand ating temperatura potrivita.
Incearca sa culci incalzitorul.
Asa e acoperit de apa si nu se arde! :idee:
Pai da dar trebuiesa il culc in asa fel incat sa nu intre apa sus la termostat Si broscutele se mai tot agita in apa di mai fac valuri
si mie sa nu intre in el apa sa se arda .
Adaugat: 20-08-2010 21:19
Mi-am dat seama ca defapt am doua femele asa ca iam schimbat numele la una dintre ele din Nemo in Bella
Acum le cheama Bella si Coral
Sper sa va placa .
Estera,ieri m-au informat cei de la pet shop ca mi-au trimis insulita ... cand o sa ajunga la mine,iti trimit terariul
pupici la broscute :pup:
Ma bucur ca o so primesti in curand sunt sigura ca broscutelor tale le vor place tare mult :hug: Abia astept sa mi-l trimiti ca sa aiba broscutele mai mult loc Te rog doar sa imi zici cand il pui ca sa stiu cam pe cand ajunge . Multumesc si pupici tie si broscutelor si bineinteles tuturor animalutelor :pup:
maine il pun :pup: azi a ajuns insula pupici la broscute :pup:
Iti multumesc foarte foarte mult :pup: Deabia astept sa imi ajunga :bravo: Ma bucur ca ti-a ajuns insulita Le place broscutelor ?
da,le place extraordinar de mult totusi,coletul tau va intarzia cu o zi ..ca abea azi merg sa gasesc o cutie buna in care sa il pun
sper sa gasesc
oricum improvizez eu ceva daca e
Ma bucur ca le place sper sa pui si o poza cu ele sa le vedem Nici o problema ca va mai intarzia inca o zi important e sa ajunga cu bine
Adaugat: 26-08-2010 12:47
O poza noua cu Bella si Coral
Adaugat: 26-08-2010 13:37
Vreau sa va intreb ca are ceva daca incalzitorul este acoperit complet cu apa pana la fir ? Sau daca cumva se uda din greseala acolo sus unde are butonul de reglat temperatura se strica?
Adaugat: 29-08-2010 22:27
Cateva poze noi cu micutele mele
foarte frumoase Estera...dar daca te uiti la fata lor par suparate dar nu sunt
Multumesc Pai asa au ele mocutza
off .. Estera ne ceram scuze ,dar nu te-am trimis ala ...am fost ocupata cu pisoii care s-au deranjat la burtica ...in cel mai scurt imp posibil,promit ca ti-l trimit:pupici si imi cer scuze :pup:
Nici o problema importnt ca pisoii sa fie sanatosi :hug: Sa ma anunti doar cand il pui. Te pup :pup:
Adaugat: 31-08-2010 19:44
Nu stiu ce au patit broscutele mele dar de vreo doua zile incepe sa li se decoloreze carapacea :sol: Aveti idee de ce ?
Adaugat: 01-09-2010 17:23
Cateva poze noi cu micutele mele.
Hmmm...poate naparlesc?!
Am aflat pana la urma de ce au inceput sa albeasca. Eu le tineam intr-un terariu prea mic si puneam prea putina apa asa incat nu li se acoperea toata carapacea cu apa si din cauza asta le-a cazut solzii.
Adaugat: 06-09-2010 20:57
Cateva poze noi de acum 5 minute.
Bella si Coral impreuna.
Adaugat: 06-09-2010 21:09
Poze cu Bella
Adaugat: 06-09-2010 21:13
Poze cu Coral
Adaugat: 06-09-2010 21:15
Nu mai zice nimeni nimik pe acest topic ? Nimeni nu mai are broscute testoase ? :cry:
nu am dar oricum imi faci pofta cu micutele tale.sunt SUPER dragute.succes.
iti dau o idee. daca poti si vrei:intr-o cutie de margarina pune nisip si punele in terariu.si vezi ce se intampla.
p.s.:sa ne pui poze
Multumesc
Trebuie sa acopere apa cutia sau sa ramana nisipul uscat ? Mersi de idee o sa incerc doar sa imi raspunzi ca eu am multa apa si va acoperi cutia de margarina
nu sa intre apa in ea.ca si la plaja sa aiba si mare si nisip uscat(ca in natura ele pun oua in nisip..cu cutia de margarina..taie fundul de la o sticla de 2,5 l sau de 2 (ca sa fie mare),is atunci o tai cat de mare vrei sa fie.si vezi ce se intample.vezi ca ele sa poata intra akolo.succes si sper sa se simta bine
apropo:ai primit terariul?
Multumesc
Inca nu am primit terariul trebuie sa ajunga pe maine cred O sa incerc sa le pun doar ca sper sa nu imi tulbure toata apa
estera,broscutele tale sunt prea tinere sa faca oua.nu stiu daca are rost sa le pui de acum cutiutza cu nisip pt asa ceva ,poate doar asa sa stea ele.
Pai pentru asta a zis ca sa le pun ca sa stea ele sa se joace. Nici prin gand nu mea trecut sa le pun pentru oua ca nu au cum sa faca in primul rand ca sunt pui si in al doilea rand ca sunt amandoua femele
Pai pentru asta a zis ca sa le pun ca sa stea ele sa se joace. Nici prin gand nu mea trecut sa le pun pentru oua ca nu au cum sa faca in primul rand ca sunt pui si in al doilea rand ca sunt amandoua femele
greseala mea atunci
Nici o problema
Mai pune poze cu broscuta ta ca eu nu am vazut-o :heart:
asta e o poza mai veche.nu i-am mai faqt poze noi.a doua e cand naparlea.
Forum 4animale → Reptile si amfibieni → Broscute testoase