Re: Metisi (Corcituri)
Ce dragut e imi vine sa-l pap :pup: Sa-ti traiasca ca e un dulce :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)
Ce dragut e imi vine sa-l pap :pup: Sa-ti traiasca ca e un dulce :heart:
:caine: si eu am o catelusa e corcitura da e foarte draguta acuma a fatat de cateva sapt. si are trei doi baieti si o fetita sunt asa de scumpi dar ai dam ca mai avem anca o catea ciobanesc mioritic.....si anca4 pisici:)) :k: :angel: :bravo:
e foarte rumoasa :heart: niste poz(n)e cu puiutii nu pui? :angel:
Adaugat: 27-07-2010 12:17
noua moda:gentuta cu catel
Adaugat: 10-08-2010 08:41
sedinta foto :
E o dulce :pup: Sa-ti traiasca :caine:
mersi :pup:
Muchi
Adaugat: 10-12-2010 00:11
Poze cu Muchi din vacanta
Adaugat: 10-12-2010 00:14
continuare
Salut tuturor!sunt nou pe forum cu toate ca urmaresc de mult topicul.sunt un iubitor de animale in special de caini, nu am avut ocazia pana acum sa am unul deoarece stau la bloc si parinti mei nu au fost de acord,pana la urma am reusit sa ii conving ca o sa imi asum toata responsabilitatea(precizez ca am 16 ani) daca tot am reusit sa ii conving sa-mi iau un caine am inceput sa caut un catel sa il adopt pentru ca sunt multi catei care nu au un stapan.intrebarea mea este:se poate adopta un caine si fara parinti ,adica sa fiu doar eu cand il adopt? astept ceva pareri si sfaturi.Multumesc.
Bine ai venit! de obicei nu prea ai putea adopta fara parinti daca nu ai 18 ani ... dar de ce nu vrei sa fie si parintii cand il adopti?
sper sa te simti bine aici
Poi nu ca nu vreau sa fie si parinti mei cand il adopt,doar ca ai mei nu prea au timp deoarece tatal meu nu este in tara iar mama mea nu are timp acum o sa vad eu cum voi face mai intai sa gasesc un catel.Multumesc !
Si Bianca Felicitari ai un catel deosebit de frumos! Muchi este o frumusete :heart: !
De adoptat un metis gasesti oriunde, daca chiar vrei sa ajuti un catel si nu te intesreseaza rasa poti lua unul de pe strada,, asa o sa-l ajuti enorm oferndu-i un camin. :heart: Bianca la 16 ani deja esti suficient de maturi si te poti gandii si tu daca poti sa-i oferi unu catel conditii sau nu. :hihi:
Multumesc :heart:
Dydy,nu e vorba ca nu e suficient de matur,dar multi care dau cainii spre adoptie vor cu contract de adoptie,si daca nu ai 18 ani nu poti semna,plus de asta chear daca nu e cu contract cred ca vor vrea sa fie si parintii de fata,sau macar sa vorbeasca cu ei la telefon
Buna
Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de ceva timp. Am si eu o fetita de 9 saptamani, un pufulet de bichon havanez cu pechinez, pe nume Dixie. Musca foarte rau de maini si picioare, iar daca nu le are la "indemana" sare la fata. Cum ii pot distrage atentia? Si apropos: ii plac fructele foarte mult. Ii dau cate o feliuta de portocala, in alta zi o bucatica mica de mar sau gutuie.... procedez bine oare? Imi puteti da un sfat?
Adaugat: 11-01-2011 12:21
Ea este DIXIE
Ea este DIXIE
Este SUPERBA :heart: sa iti traiasca cat mai mult timp,si sa fie sanatoasa! :floare:
Merci la fel Bianca! Tin sa-ti spun ca in special fiul meu s-a indragostit de Muchi. Sa-ti traiasca toate comorile, ca de altfel la toata lumea.
Hihi,multumim si chiar astazi baiatul meu a facut 2 ani
Sper sa fie alaturi de mine inca 20 de acum incolo :caine:
O poza cu baiatul meu :heart:
"LA MULTI ANI!" MUCHI :sanatate: :floare:
SI UN PUPIC DE LA DIXIE!
"LA MULTI ANI!" MUCHI :sanatate: :floare:
SI UN PUPIC DE LA DIXIE!
Si Muchi iti da un pupic :pup: si multumim!
,,La multi ani!'' Muchi.Ar cazul sa faci o cucerire,nu crezi!? :rusine:
la multi ani Muchi! :lma: :heart:
,,La multi ani!'' Muchi.Ar cazul sa faci o cucerire,nu crezi!? :rusine:
Multumim :pup: hmmm,posibil dar cu o catelusa sterilizata :caine:
La multi ani ,Muchi! Imi pare foarte rau pentru intarziere! Multa sanatate si sa te bucuri multi ani de stapanii tai! :heart: :pup: :lma:
Multumim,nu este nicio problema de intarziere,stii cum se zice " mai bine mai taziu decat niciodata " :pup: :pup:
La multi ani Muchi :pup: !
La Multi Ani Muchi !!! :lma: scz de intarziere
La multi ani Muchi,sa fi cumninte si sa iti asculti stapanii.Scuzati de intarziere :lma:
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)