251

Re: Broscute testoase

Multumesc  smile Pai de cate ori le schimb apa le iau si pe ele si le spal cu o periuta de dinti care este numai a lor big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

252

f.bine.esti f.f.f.griujulie cu ele.eu o data(ca sa vezi ce minte am)dupa ce leam spalat pe ele,din obisnuntza,leam pus peria lana a mea.si seara mam spalat cu ea pe dinti smile  smile .da nam patit nik decat am avut un gust de balta in gura :bleah: yack.dar asta e big_smile mai greseste omu smile

Ionut,dar prietenii imi spun Tomitza smile

253

ce tare se mai intampla doar ca eu tin lucrurile animalutelor intr-un dulapior numai al lor sa nu le amestec cu lucrurile mele  smile  Pai sunt grijulie ca vreau ca sa le fie bine si sa aiba tot ce le trebuie  big_smile

Adaugat: 16-08-2010 15:38

Doua pozite cu micutele big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

254

ce faine sunt. :pup:  :pup: sa iti traiasca si sa ai numai fericiri cu ele.cres ca e pereche deparece mi se pare ca una e mai mare si una mai mika.oricum sunt superbe. :bravo:

Adaugat: 16-08-2010 16:26

apropo acolo cat sunt testoasele?bucata.ms wink

255

Multumesc pentru aprecieri smile Eu le-am luat cu 40 lei bucata.

256

aha.aici in alba nu stiu sincer cat costa parca 50 lei sau 60 alea mai mari,dar la cv atat sunt.oricum nu cont pretul conteaza ca iti plac si ca le iubescti :pup:

257

Da ai dreptate imi plac foarte mult si le iubesc ca as face orice pentru ele numai ca sa le fie bine smile

258

si eu.suntem cred ca toti de pe forum si alti oameni chiar se pot numi iubitori de animale :bravo: lor

259

Am gasit pe net becuri pentru noapte c sa le pun broscutelor dar nu stiu daca are dulie normala pentru ca eu am luat de la mine din oras si au dulia mai mica si nu se potrivesc la o lampa de birou. Ce spuneti este bun sau nu ?

260

estera dar akolo la detalii nu scria?ce dulie are?

261

Estera wrote:

Am gasit pe net becuri pentru noapte c sa le pun broscutelor dar nu stiu daca are dulie normala pentru ca eu am luat de la mine din oras si au dulia mai mica si nu se potrivesc la o lampa de birou. Ce spuneti este bun sau nu ?

nu imi pare ca e pentru broscute ...intreaba-i pe cei de pe site wink eu nu am asas becul .... eu zic ca e pentru reptile de uscat...chear arata pe el o soparla  hmm

- Bianca

262

tedyrory wrote:

estera dar akolo la detalii nu scria?ce dulie are?

Nu scrie sad
Bianca chiar nu stiu acolo scrie pentru reptile de toate felurile zice ca e bun noaptea ca e lumina ca de la luna si le si incalzeste apa ca sa nu le fie rece noaptea  hmm  Dar nu scrie daca are dulie mai mica sau normala  neutral

263

dale  un telefon,si intrebi si de dulie si daca e de broscute wink

- Bianca

264

Ok o sa ii intreb sper sa fie bun pentru lampa mea  :pls:

265

si sa n spui ce si cum ...ca daca e pentru broscute as lua si eu big_smile

- Bianca

266

Nu am mai intrebat de bec pentru ca mi-a schimbat tata dulia de la lampa a pus una mai mica ca sa se potriveasca becurile pe care le am smile Acuma merge super am unul de noapte si unul de zi smile

267

cum adica uunul de noapte si unul de zi? trebuie un singur bec cu raze UV smile atat ...nu trebuie unul de noapte si unul de zi smile

- Bianca

268

Pai e unul negru care da lumina ca de la luna ca sa poata dormi noaptea sa nu fie prea lumina si unul care se pune ziua care da lumina ca de la soare  hmm  Sper ca sunt bune .  neutral
Ale mele au bec, incalzitor, calciu si vitamine . Mai le trebuie ceva in afara de astea?

269

mancare,dragoste,rabdare si multa atentie.cu becu(sa nu fie pre proape de ele sa nu poate avea arsuri wink

270

Mancare au de doua feluri tongue dragoste , rabdare si atentie nu mai zic  smile  Toti din familie le indragim si am face orice pentru ele. De aceea am intrebat ca nu vreau sa le lipseasca nimik big_smile  Becul nu este foarte aproape de ele si lampa este cu intrerupator rotativ de poti sa faci lumina mai slaba sau mai puternica si am lasato mai incet cat sa fie numai putina lumina sa vada si sa deie umpic de caldurica nu sa le arda  tongue  Multumesc mult pentru raspuns smile

271

nu ai pentru ce.de asta suntem aici,pe latifa,sa ne ajutam reciproc.tu le mai scoti p'afara din acariu?adik sa te joci cu ele pe birou sau in fotoliu?
sa iti zic ceva la care sa fii atenta:vezi ca Nemo si Coral sa nu ajunga atunci cand se intind pe mariginea acvariului cu ghearele sau cu gura!!iti pot iesi afara.(ps:ale mele erau istete si una statea jos si alta se urca pe ea.)sa ai grija la asta.ca daca le pierzi prin camera sunt greu de gasit...sunt mici :cry: si le poti pierde si pot muri. sa ai grija smile  smile

272

Pai le scot in fiecare zi si ma joc cu ele sunt foarte prietenoase ma lasa sa le mangai pe caput si pe labute nu si le trag in carapace big_smile Si le mai las cateodata si in vana le pun putina apa calduta pe fund si inoata pe acolo ca le place ca au spatiu mare big_smile Odata am patito una dintre ele mia iesit afara ca s-a urcat peste cealalta si mam speriat de numa . Bine ca nu am calcat pe ea ca o omoram saracuta. Era langa dulap bine ca nu s-a bagat pe dupa ca nu o mai gaseam.  mad  De atunci am grija si le-am pus pe marginea la terariu un plexic transparent care se unduleaza si lam lipit cu scoci si asa nu mai au cum sa iasa ca e marginea mult mai inalta tongue
Astazi mi-a ajuns incalzitorul  :bravo:  Dar am o problema  hmm  Pe el arata ca trebuie sa il acopere apa pana aproape sus dar eu nu am atata apa in terariu numai de vreo doua degete  mad  Deci cum sa procedez ?  :wow:

273

pai nu scrie daca e ptr broscute special?sau e  din ala universal.pai daca trebuie dc nu pui apa multa in terariu si il lais ex 20 minute.golesti din apa.peste 1 h iar il pui. neutral ca alta explicatie cum sa fac numi dau seama.incearca asa si vezi cum reactioneaza. smile sper sa le placa.succes

274

Pai asa nu ar fi tocmai placut sa tot bag si sa scot apa plus ca lor nu le place sa aiba apa multa  neutral  Sper sa reusesc cumva sa il pun sa fie bine dar nu inteleg de ce trebuie neaparat sa il acopere apa aproape in intregime .  :wow:

275

pai probabil daca nu il acopera apa,se poate atunci cand il ating sa le arda.da cred cu apa si ale mele erau la fel:daca le puneam apa mai multa de gat,incepeau sa inebuneasca.