351

Re: Iepurasi

sincer am vazut undeva ca tre din 3-4 ore in 3-4 ore sa le dau...acum numai ce le-am dat...au facut burtoaiele mari si direct somn...asa dragi imi sunt...spe sa fie ok pana la urma...

LORA & LORD

352

da,acum am observat ca nu sunt asa mici ..au cam 2  sapt asa ca din 3 in 3 ore e foarte bine smile

- Bianca

353

se pare ca au trecut peste orele acelea critice  :k: ...sunt bine si fac burtica mare dupa ce mananca, apoi somn big_smile

LORA & LORD

354

Sunt geniali! Ptiu! Sa-ti traiasca! Foarte, foarte frumosi!

Gabriela

355

Ionut,cred si eu ca au cam 2 saptamani.Un gest frumos ai facut,dragalasii meritau o sansa. :hug: O sa creasca bine hraniti de tine,sunt niste frumuseti. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

356

Sunt atat de adorabili  :pup:  Ma bucur ca sunt bine. Sper sa traiasca si sa creasca mari si sanatosi  :hug:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

357

sad  sad  sad  unul dintre puiuti nu a rezistat...a crescut frumos pana la un moment dat... dimineata l-am gasit mort sad sper ca cei 3 care au ramas sa fie sanatosi si sa creasca mari...au inceput sa roada si la pepene si la lucerna...si nu mai zic ca umbla prin casa dupa noi...

LORA & LORD

358

off Ionut imi pare rau .... oricum felicitari ca ai fost o "mama" asa buna smile sa faci pozici cu micutii smile si sa ne spui daca ii pastrezi tongue sau macar p uunul :hihi: cred ca is tare dulci

- Bianca

359

Ionut,imi pare rau pentru micul iepuras.  sad  Cum te descurci cu ceilalti micuti?
Si noi avem o trupa serioasa.....   :iepure:

http://img196.imageshack.us/img196/499/dscn0013o.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img405.imageshack.us/img405/7311/dscn0005ra.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

360

Ramona sunt adorabili iepurasii  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

361

Ramona, sunt ai tai pufaciosii?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

362

Da ralu.Inca nu ai reusit sa faci cunostintza cu tot zoo-ul meu???  :wow:  Ei sunt la tara,impreuna cu paunii,caucazianul, gainile de rasa si inca doi perusi frumosi.   :sanatate:

363

Pai eu stiam doar de Daissy, Cristal si de Bombonel si cam atat.Si era si si 8un perus pe care nu mai stiu cum il cheama....Pune-i si tu la semnatura pe toti. big_smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

364

pai sincer Ralu,nu cred ca ii ajunge semnatura smile smile

- Bianca

365

Aualeu! Chiar atatia sunt?
Hai ca daca e continuam discutia la Cafenea sau la Off-topic, ca aici facem Off-topic.

366

Am si eu doi iepurasi de 6 luni!Ii tin in curte intr-o cusca de 2m pe 2,5m facuta din rapita de jur in prejur si jos blana.Pana acum am crezut ca sunt pereche dar acum cateva zile i-am ,,reverificat" si am constatat ca sunt doi baieti.Pana acum nu am avut probleme cu ei nu s-au batut nu nimic.Credeti ca trebuie sa iau doua femele(cate una pentru fiecare) si sa ii tin pe toti laolalta sau ar trebui sa schimb un mascul de la mine cu o femela?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

367

Un prieten de.al meu a luat o iepuroaica cu puii in burta.Nu ia luat si baiat.Daca face puii ce trebuie sa faca?? pls  :iepure:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

368

Pai sigur va face pui daca e gestanta ,cum spui.E bine ca nu are mascul,ar omori puiutzii sau s-ar bate cu mamica lor.Are nevoie de o duna sau depinde daca e rasa mai mare ,de o cusca mai mare,in care sa-i puna fan sau talas pe care sa stea confortabil.Ea va face un cuib din blanitza ei si acolo va fata.In rest mancare buna,consistenta,multi morcovi ,apa curata si liniste pana va fata.Apoi,ea singura va sti ce sa faca.

369

Dar el nu va trebui sa ii vad.nu?k ai mananca daca se uita la ei.asa este?multumesc mult de raspun :merci:  :hug:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

370

am si eu o pereche de iepurasi!Dupa cum vam zis ii tin impreuna de 6 luni aproape  si pana acum nu sa intamplat nimic(ma refer la imperecheat).Azi cand am trecut pe langa ei am observat ca masculul statea pe o parte ca si cum era obosit.lam examinat putin si pana la urma l-am examinat si sexual(adica i-am privit penisul).Am constat ca pe penisul acestuia exista mai mult sange.Stiti din ce cauza?Sunt ingrijorat!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

371

E posibil sa il fi atacat iepuroaica ... hmmm nu stiu ce sa zic ... oricum,de ce tii asa mult sa ii imperechezi?

- Bianca

372 (edited by danyto 16-10-2010 17:05)

iancumarian wrote:

am si eu o pereche de iepurasi!Dupa cum vam zis ii tin impreuna de 6 luni aproape  si pana acum nu sa intamplat nimic(ma refer la imperecheat).Azi cand am trecut pe langa ei am observat ca masculul statea pe o parte ca si cum era obosit.lam examinat putin si pana la urma l-am examinat si sexual(adica i-am privit penisul).Am constat ca pe penisul acestuia exista mai mult sange.Stiti din ce cauza?Sunt ingrijorat!

Sangerarile masculului in zona organelor genitale, in cazul de fata penisul mascululi pot fi de la muscaturile femelei sau de la o boala numita pasteureloza.
In legatura cu pasteureloza as avea urmatoarele intrebari:
Masculu are o scurgere nazala apoasta?
Respiratia este greoaie?
Iepurele este apatic?
Esti sigur ca penisul sangereaza?sau testiculele?
Testiculele sunt inflamate?
Daca sangerarea e de la testicule si doar un testicul e afectat capacitatea masculului de a se reproduce se mentine.

Sper ca te'am ajutat.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

373

Ei daca majoritatea dintre voi aveti pui la pesti,papagali eu am pui de iepurasi de casa big_smile .M-am bucurat farte mult cand am vazut ca sunt si 2 albi desi parinti sunt amandoi gri dar acum 2-3 ani am avut un iepure mare alb si cred ca sunt ceva rude smile .Mai incolo o sa va pun si niste poze.Inca nu stiu cati sunt pt ca nu imi bag mana foarte mult ca sa nu o deranjes pe iepuroaica smile

374

hei VLAD CRISAN a venit soarele si pe strada ta..e o veste imbucuratoare ..bafta cu cei mici!! :iepure:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

375

sa pui niste pozite cand ai timp tongue

-Ioana-