326

Re: Chinchilla

ok!!!

iubesc animalele!!!

327

ce super ca ti-ai luat chinchilutz ...cred ca e tare nazdravan...povvesteste-ne ce comportament are si multe poze cu el ca abia astept sa il vad big_smile
In legatura cu nisipul pt pisici nu e bun pt chinchilla ca e altfel ..chinchilutzi aunevoie de nisip spcial pt ei ..din acela pt blanita stralucitoare big_smile

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

328

camelya in poza de la avatarul tau e chinchila ta???

Adaugat: 18-08-2008 14:47

:pup: ca e foarte dragutz!!!

iubesc animalele!!!

329

daca vreti gasiti poze cu binki la animalbume..

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

330

ok ma uit!!!

iubesc animalele!!!

331

georgi wrote:

camelya in poza de la avatarul tau e chinchila ta???

dada big_smile e zuzu meu big_smile

Adaugat: 19-08-2008 09:33

l-am vazut ...e atat de dragut :heart: sa iti traiasca :bravo:

Adaugat: 19-08-2008 09:36

apropo...cate luni are? big_smile

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

332

danyto wrote:

daca vreti gasiti poze cu binki la animalbume..

l-am vazut! e tare frumushel! sa-tzi traiasca! :bravo:

333

mesc...

334

si eu o sa imi cumpar o chinchilutza!!! smile:):)

Adaugat: 20-08-2008 19:59

imi cumpar 2 sa fie pereche
si dau veveritza big_smile:D:D

iubesc animalele!!!

335

georgi wrote:

imi cumpar 2 sa fie pereche
si dau veveritza big_smile:D:D

Acum eu sper sa nu te superi pe mine ca nu iti spun cu rea intentie....dar animalele nu sunt sosete sau bijuterii sau masini sau mai stiu eu ce...nu poti sa le iei si sa le "arunci" asa cum ai tu chef!!
Eu am primit un kakariki,care nu s-a  imblanzit niciodata...mi-am luat apoi un perus, care si el e foarte salbatic,care face galagie cateodata de ma asurzeste...normal ca mi-am dorit si mi-as dori sa fie blande,sa vorbeasca chiar,cine nu si-ar dori?...hai sa fim seriosi!!ACUM AR TREBUI SA II FAC CADOU DOAR PENTRU CA NU VIN SA MA PUPE TOATA ZIUA?SAU NU IMI STRIGA NUMELE??NU!!Sunt ai mei,probabil ca ma iubesc in felul lor,iar eu le iubesc prezenta!Probabil nici eu nu sunt perfecta pentru altii!

Adaugat: 21-08-2008 11:35

Intotdeauna inainte de a face o alegere sa te gandesti bine.,sa  cercetezi,sa descifrezi comportamentul animalului pe care ti l-ai dori,ca sa poti sa iti dai seama daca este ceea ce vrei,daca va potriviti ca personalitate si stil de viata!!uite ca e important!chiar foarte important!!Aici nu faci experimente!Aici iti iei un angajament pe toata viata!Si asa au viata scurta bietele de ele animale,sunt stresate la schimbarea "locuintei",sa nu abuzam de puterea noastra de a le face rau!

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

336

pai nu mai dau veverita!!! mad:mad::mad:

iubesc animalele!!!

337

Eu nu ti-am zis asta ca sa imi zici mie sau  altcuiva ca nu o dai!Tu de fapt trebuie sa fii constienta de aceste lucruri!Animalele nu sunt un moft!Nu asta inseamna ca iubesti animalele!
Si spun asta oricui,tuturor fiintelor astea omenesti de pe planeta!Nu neaparat tie!Acesta e adevarul!Imi cer scuze ca sunt off topic acum aici,dar nu puteam sa ma abtin sa nu zic nimic smile   ( :pup: latifa  )!

338

nu am zis asa ca sa credeti voi k nu o dau dar in primul rand fac ce vreau si oricum nu o mai dau asa ca!!!!nu vreau sa ne certam sau altceva

iubesc animalele!!!

339

Normal...nu incape vb de cearta...eu mi-am spus parerea si am incercat pe cat posibil sa iti deschid ochii in ceea ce priveste aceste fiinte nevinovate de care noi nu avem voie sa profitam,doar pentru ca putem!Consider subiectul incheiat!

340

danyto wrote:

pai..este mascul..culoare gri cu burtica alba....varsta-cand plec dupa mancare intreb..nume Binki.......

superb micutu!!!!

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

341

danyto mai povesteste-ne despre nazravanul tau...ce mai face?s-a adaptat cu noua lui locuinta?ai intampinat cv dificultati pana acuma?

342

si eu as vrea sa stiu big_smile .
P.S:sal camy big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

343

Ciao Bia big_smile

344

salut!ce mai face zuzu?

345

pai nu prea ii place sa il pozez(si pozele de la animalbume sunt mai inchise si nu prea clare pentru ca am facut cu high sensitiv...il cam deranzeaza blitzul) cu cushculitza s-a obisnuit..si..ii place sa stea in pe un usr de plush foarte paros.

346 (edited by camelya 22-08-2008 08:16)

nici lui zuzu nu ii place blitzu dar incerc sa ii fac poze de la departare si dau zoom mai mult big_smile ...
s-a obisnuit cu tine ?sare pe tine?papa de la tine din manuta sau inca e la inceput si e mai fricos?
il lasi sa alerge prin camera sau prin toata casa? neutral nu a gasit ceva ascunzisuri care sa ii placa?
SCZ de atatea intrebari da sunt curioasa big_smile sa vad cum era fata de zuzu smile

Adaugat: 22-08-2008 09:13

Bianca wrote:

salut!ce mai face zuzu?

zuzu e ok...a trebuit sa il las singur acasa o saptamana cat am fost plecata si nu prea i-a placut ...am gasit pe cineva care i-a schimbat mancarea si apa in fiecare zi ...dar  a fost umpicut suparat cand am venit ... era dezorientat ca de o sapt nu l-a mangaiat nimeni si nu l-a pupacit si no sad ...dar acum si-a revenit si e iar ca la inceput big_smile

347

il las prin toata casa(in afara de mansarda-pericol sa cada de pe scari)  ii place in living sa fuga pe sub scaune.din palma nu prea mananca si si ii place sa stea in brate apoi sa se catzere pe umeri.

348

da voi sunteti mai mult ca norocosi neutral .la mine cuvintele cheie sunt "s-ar putea" sad .mi-as dori ffff mult si s-ar putea,in cel mai bun caz sa-mi iau si eu unu week-endul asta .sper neutral

Adaugat: 22-08-2008 11:20

aaa si am uitat sa zic ca m-am razgandit si daca imi voi lua chinchilla cred ca o va chema Kaliakra big_smile

349

big_smile smile oki

350

e frumos numele Bia ...;)
Nu stiti cumva cum as putea sa pun adapatorul acesta pentru apa la cusca ca sincer habar nu am si numa un fier are care s-ar presupune ca se prinde cumva da ns cum big_smile
http://i303.photobucket.com/albums/nn122/kamelya/adapdrinkymini_LRG.jpg

Adaugat: 22-08-2008 19:08

apropo i-am cumarat cusca noua la zuzu mic de la cluj e fff mare asa cum am vrut eu...acum e tare curios si se tot invarte pe langa ea smile
si u ocazia asta i-am luat si adapator nou si de aceea nu stiu sa il folosesc... big_smile