Re: Chinchilla
ok!!!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
ok!!!
ce super ca ti-ai luat chinchilutz ...cred ca e tare nazdravan...povvesteste-ne ce comportament are si multe poze cu el ca abia astept sa il vad
In legatura cu nisipul pt pisici nu e bun pt chinchilla ca e altfel ..chinchilutzi aunevoie de nisip spcial pt ei ..din acela pt blanita stralucitoare
camelya in poza de la avatarul tau e chinchila ta???
Adaugat: 18-08-2008 14:47
:pup: ca e foarte dragutz!!!
daca vreti gasiti poze cu binki la animalbume..
ok ma uit!!!
camelya in poza de la avatarul tau e chinchila ta???
dada e zuzu meu
Adaugat: 19-08-2008 09:33
l-am vazut ...e atat de dragut :heart: sa iti traiasca :bravo:
Adaugat: 19-08-2008 09:36
apropo...cate luni are?
daca vreti gasiti poze cu binki la animalbume..
l-am vazut! e tare frumushel! sa-tzi traiasca! :bravo:
mesc...
si eu o sa imi cumpar o chinchilutza!!! :):)
Adaugat: 20-08-2008 19:59
imi cumpar 2 sa fie pereche
si dau veveritza :D:D
imi cumpar 2 sa fie pereche
si dau veveritza:D:D
Acum eu sper sa nu te superi pe mine ca nu iti spun cu rea intentie....dar animalele nu sunt sosete sau bijuterii sau masini sau mai stiu eu ce...nu poti sa le iei si sa le "arunci" asa cum ai tu chef!!
Eu am primit un kakariki,care nu s-a imblanzit niciodata...mi-am luat apoi un perus, care si el e foarte salbatic,care face galagie cateodata de ma asurzeste...normal ca mi-am dorit si mi-as dori sa fie blande,sa vorbeasca chiar,cine nu si-ar dori?...hai sa fim seriosi!!ACUM AR TREBUI SA II FAC CADOU DOAR PENTRU CA NU VIN SA MA PUPE TOATA ZIUA?SAU NU IMI STRIGA NUMELE??NU!!Sunt ai mei,probabil ca ma iubesc in felul lor,iar eu le iubesc prezenta!Probabil nici eu nu sunt perfecta pentru altii!
Adaugat: 21-08-2008 11:35
Intotdeauna inainte de a face o alegere sa te gandesti bine.,sa cercetezi,sa descifrezi comportamentul animalului pe care ti l-ai dori,ca sa poti sa iti dai seama daca este ceea ce vrei,daca va potriviti ca personalitate si stil de viata!!uite ca e important!chiar foarte important!!Aici nu faci experimente!Aici iti iei un angajament pe toata viata!Si asa au viata scurta bietele de ele animale,sunt stresate la schimbarea "locuintei",sa nu abuzam de puterea noastra de a le face rau!
pai nu mai dau veverita!!! :mad::mad:
Eu nu ti-am zis asta ca sa imi zici mie sau altcuiva ca nu o dai!Tu de fapt trebuie sa fii constienta de aceste lucruri!Animalele nu sunt un moft!Nu asta inseamna ca iubesti animalele!
Si spun asta oricui,tuturor fiintelor astea omenesti de pe planeta!Nu neaparat tie!Acesta e adevarul!Imi cer scuze ca sunt off topic acum aici,dar nu puteam sa ma abtin sa nu zic nimic ( :pup: latifa )!
nu am zis asa ca sa credeti voi k nu o dau dar in primul rand fac ce vreau si oricum nu o mai dau asa ca!!!!nu vreau sa ne certam sau altceva
Normal...nu incape vb de cearta...eu mi-am spus parerea si am incercat pe cat posibil sa iti deschid ochii in ceea ce priveste aceste fiinte nevinovate de care noi nu avem voie sa profitam,doar pentru ca putem!Consider subiectul incheiat!
pai..este mascul..culoare gri cu burtica alba....varsta-cand plec dupa mancare intreb..nume Binki.......
superb micutu!!!!
danyto mai povesteste-ne despre nazravanul tau...ce mai face?s-a adaptat cu noua lui locuinta?ai intampinat cv dificultati pana acuma?
si eu as vrea sa stiu .
P.S:sal camy
Ciao Bia
salut!ce mai face zuzu?
pai nu prea ii place sa il pozez(si pozele de la animalbume sunt mai inchise si nu prea clare pentru ca am facut cu high sensitiv...il cam deranzeaza blitzul) cu cushculitza s-a obisnuit..si..ii place sa stea in pe un usr de plush foarte paros.
nici lui zuzu nu ii place blitzu dar incerc sa ii fac poze de la departare si dau zoom mai mult ...
s-a obisnuit cu tine ?sare pe tine?papa de la tine din manuta sau inca e la inceput si e mai fricos?
il lasi sa alerge prin camera sau prin toata casa? nu a gasit ceva ascunzisuri care sa ii placa?
SCZ de atatea intrebari da sunt curioasa sa vad cum era fata de zuzu
Adaugat: 22-08-2008 09:13
salut!ce mai face zuzu?
zuzu e ok...a trebuit sa il las singur acasa o saptamana cat am fost plecata si nu prea i-a placut ...am gasit pe cineva care i-a schimbat mancarea si apa in fiecare zi ...dar a fost umpicut suparat cand am venit ... era dezorientat ca de o sapt nu l-a mangaiat nimeni si nu l-a pupacit si no ...dar acum si-a revenit si e iar ca la inceput
il las prin toata casa(in afara de mansarda-pericol sa cada de pe scari) ii place in living sa fuga pe sub scaune.din palma nu prea mananca si si ii place sa stea in brate apoi sa se catzere pe umeri.
da voi sunteti mai mult ca norocosi .la mine cuvintele cheie sunt "s-ar putea"
.mi-as dori ffff mult si s-ar putea,in cel mai bun caz sa-mi iau si eu unu week-endul asta .sper
Adaugat: 22-08-2008 11:20
aaa si am uitat sa zic ca m-am razgandit si daca imi voi lua chinchilla cred ca o va chema Kaliakra
oki
e frumos numele Bia ...;)
Nu stiti cumva cum as putea sa pun adapatorul acesta pentru apa la cusca ca sincer habar nu am si numa un fier are care s-ar presupune ca se prinde cumva da ns cum
Adaugat: 22-08-2008 19:08
apropo i-am cumarat cusca noua la zuzu mic de la cluj e fff mare asa cum am vrut eu...acum e tare curios si se tot invarte pe langa ea
si u ocazia asta i-am luat si adapator nou si de aceea nu stiu sa il folosesc...
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla