551

Re: Discutii despre Concurs

alexnutzu wrote:

Pot sa mai pun o poza?

Nu. Fiecare concurent participa cu o singura poza.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

552

Aha...multumesc de raspuns

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

553

ionutfinch wrote:

http://www.animaniashop.ro/produs.php?i … %2035%20cm bubbles incearca aici smile

Multumesc mult...dar stiti voi sigur ca are sarma in ea? Si se poate modela? big_smile:D

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

554

Nu stiu ce sa zic,si eu m-am uitat ,este pentru caini si nu prea cred sa aiba.Cordelina pentru papagali are sarma.Insa poti intreba pe cei de pe site,trebuie sa fie un nr de telefon sau un operator ceva.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

555

bubbles wrote:
ionutfinch wrote:

http://www.animaniashop.ro/produs.php?i … %2035%20cm bubbles incearca aici smile

Multumesc mult...dar stiti voi sigur ca are sarma in ea? Si se poate modela? big_smile:D

eu cred ca a mea are sarma , de modelat nu se prea poate modela , orice as face ramane in forma de spirala , atat ca pot face o spirala mai lunga sau una mai scurta . cand am timp o sa trec pe la magazinul de unde am luat-o sa vad daca mai au si poate ne intelegem sa iti trimit una  :k:

556

Da da multumesc, astept sa ma anunti, si astept si de la Noemi poate stie de cea de caini daca lucreaza in petshop big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

557

Jucariile sfoara pentru caini nu au sarma, insa sunt "impletite"ntr-un fel in care sunt foarte tari

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

558 (edited by bubbles 31-07-2010 19:12)

Pe mine ma intereseaza daca o pot face mai intinsa...ca asa sub forma de "8" nu stiu cum ar putea sta pe ea...
Pana la urma cred ca voi lua un bat din acela modular de plastic si aia e... big_smile

559

Jucaria sfoara in forma de 8 nu se poate intinde.

560

sad nu se poate asa ceva.. of
Hai gata scute de off topic, multumesc celor care m.au scos din ceata smile

561

Si totusi sa nu uitam ca topicul se numeste: Discutii despre Concurs ...   :sol:

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

562

da chiar...nu se poate sa se dea drept premiu o sfoara impletita cu sarma in ea si castigatoarea sa fie bubbles???  :k: smile

LORA & LORD

563

smile ce dragut din partea ta  :pup:

564 (edited by deyseby 22-08-2010 20:49)

ionutfinch wrote:

da chiar...nu se poate sa se dea drept premiu o sfoara impletita cu sarma in ea si castigatoarea sa fie bubbles???  :k: smile

:k:  Chiar m-a amuzat ideea. I-mi imaginez fata lui Sabrina cand a citit mesajul.  smile  Daca nu erai mai vechi avea grija de tine...  :hihi:
Intrebarea mea este : eu de ce nu pot vota poza preferata?

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

565

pentru ca ieri a fost 22 august,si pe 22 august s-au inchis voturile wink

- Bianca

566 (edited by birdslover 23-08-2010 13:28)

Felicitari Angel, Alina & Vanesa!  :bravo:  :lma:

567

Aha. Nu m-am uitat la asta. Scuze. Oricum felicitarile mele castigatorilor.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

568

felicitari AlinaVanesa si lui angel de asemenea :floare:

569

Felicitari AlinaVanesa&Angel! :bravo:  :floare:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

570

Multe felicitari pentru castigatori : AlinaVanesa si Angel ! :pup:  :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

571

Felicitari Alina si Vanesa si nu in ultimul rand lui Angel  :pup:   :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

572

Felicitari, colega!!!!! :bravo:  :bravo:  :bravo:

573

multumim mult :merci:   si ca sa tinem un mic discurs va spunem ca:    castigatori suntem toti cei care facem parte din  familia Latifa si castigatori sunt si toate animalutele noastre .  :bravo:

574

Am fost nevoita sa sterg cateva voturi pentru ca nu respectau regulamentul, adica utilizatorii care le-au acordat sunt membri inscrisi pe forum dupa data de 15.06.2010: xxy, cis, titi.coco, pixie.tru.
Rezultatul votului a ramas neschimbat! Felicitari AlinaVanesa! Felicitari tuturor participantilor! :sanatate:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

575

Felicitari Alina & Vanesa!Felicitari Angel!si succes in continuare pentru cat mai multe premii :k:  :bravo: