Re: Chow-Chow
Uploaded with ImageShack.us
A fost asa micutza cand a venit la noi. :heart: :heart: :heart:
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
A fost asa micutza cand a venit la noi. :heart: :heart: :heart:
Eu nu stiu cand mai apuc sa o iubesc. Dupa masa plecam la Turda in" excursie". Sambata mergem la Poiana Teiului si degeaba. Ca nu o gasim nicaieri pe pufoasa lui mami.
Ramona, stii cumva in cat timp naste o femela ? o doamna draguta care e prietena cu mama vrea sa'si dea shar pei'ul la imperecheat... si sa'mi dea un pui cadou sau oricine altcineva stie sa'mi zica si mie in cat timp naste o femela , multumesc
Durata gestatiei este de 63 zile (+-2zile)
prietena lui maicamea a zis ca la sfarsitul lui iulie o sa primesc puiu.. si nici macar nu a imperecheato :wow:
Poate are un super-caine )
Lasand gluma la o parte, gandeste-te ca 63 zile gestatie (2 luni) + minim 6, max 8 saptamani trebuie sa stea puiutul cu mamica. Adica daca azi o imperecheaza, tu poti primi cainele abia peste 3.5 sau 4 luni!
Oare doamna respectiva chiar a gandit serios ca la sf lunii iti da cainele? Adica peste 2 sapt??
probabil.... off... si vroiam vara asta un caine.. deci simt ca nu mai am rabdare.. gen imi fierbe sangele in mine
Mai bine mai tarziu ca niciodata....
Eu 2 ani am asteptat sa o am pe Lady si nu regret nici o clipa!
crede'ma ca am asteptat eu 5 ani sa am un caine :cry: dar acum simt ca il pot avea... am bani, dar na...ma gandisem cu mama sa'mi iau alta rasa pe care mi'o doresc foarte mult si sa luam shar pei'ul si sa'l vindem.. dar tare mi'e frica ca voi prinde drag de el .. deci nu cred ca se va intampla acest lucru ) mie imi tremura picioarele de bucurie si cand vad in maidanez :heart: :rusine:
ptiu ptiu sa nu fie de deochi! o frumusete :pup: ce a mai crescut :heart: e superba
frumosa daisy o ajuta pe mami la bar :heart: pupici :pup:
Ce dulcica e cand sta cu boticul deschis :pup: sa-ti traiasca ! Si mersi pentru bautura, m-am racorit :sanatate:
Abia astept sa beau si eu o bere rece cu Daissy si Bruno la bar. E tare frumos amenajat. Bravo. Mai ales ca este si animat de catei, pauni , iepurasi si restul... :k:
Mary,cand aveti drum incoace?Am inteles ca poate ajungeti la Timisoara.......Tot timpul avem bere si suc rece,va asteptam cu drag.Toti prietenii sunt bineveniti,oricand. :sanatate:
Mary,cand aveti drum incoace?Am inteles ca poate ajungeti la Timisoara.......Tot timpul avem bere si suc rece,va asteptam cu drag.Toti prietenii sunt bineveniti,oricand. :sanatate:
Stii ca la noi nu este prevazut nimic. Speram ca pana la sfarsitul lunii sa reusim.
Este un chow-chow normal,de culoare crem spre alb,dar vopsit sa arate ca si ursuletul panda.A participat alaturi de stapana lui la un program special pentru protejarea ursilor panda.In nici un caz nu exista chow-chow care sa arate asa.
Printesa Daissy..... :heart:
cat este de frumoasa daissy pupici pe botic :pup:
O scumpica mica si dulce :pup:
Ce nasuc incretit are alintata.... O pupa mami si pe ea ca e tare dulce. :pup:
Adaugat: 30-07-2010 17:28
Ramona, s-a blocat acest topic? Unde este fetita? :wow:
Printesa Daissy a implinit ieri 8 luni.Va trimite cu drag o felie de tort si o cupa de sampanie.
Create cool Profile Comments
Sa creasaca mare si sanatoasa. De frumoasa este frumoasa. :pup:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow