226

Re: Metisi (Corcituri)

ba da... putin... oricum e foarte frumos eu nu ma prea pricep la caini dar ii ador pe toti :caine:

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

227

Multumesc de apreciere!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

228

ciurucmic, felicitari pt catel. Este foarte frumos. Nici nu zici ca nu e haski curat. E foarte bine ingrijit si ce frumos sta el in masina. Pupam si noi catelul frumos.      :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

229

Dodo(sunt si eu curat acuma, ma iubeste cineva?)

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

230

baiatul lu' mama plictisit ca un adevarat fotomodel  :bang:

- Bianca

231

smile ce scumpel e fotomodelul tau! smile

232

ce frumos este muchi :heart:

233

multumim multumim smile :pup: de la Muchi pentru toata lumea

- Bianca

234

Bianca,tare alintat papuselul tau.....Dar asa-i sta bine unui fotomodel mic.  :pup:   :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

235

da,daca ai stii ce casca .. era tare plictisit micutul :hihi: zilele astea cred ca o sa facem o noua prezentatie de moda cu titlul "ce porti toamna asta" smile

- Bianca

236

La voi merge sa va pregatiti hainutzele de toamna-iarna.Noi suntem mai cu ,,motz'' si purtam doar haina de blana lunga.  :pup:  Pentru chow de-abia iarna e o binecuvantare ca se simt bine in zapada mare si la racoare.Pfoaii acum e teroare pe arsitza asta. Noroc cu aerul conditionat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

237

smile Mama cat am ras! ce haios e muchi in hainute de fetita! http://i847.photobucket.com/albums/ab37/raluky4/brown_dog.gif Ce mocutza plictisita are! smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

238

asa este,Ramona smile ... da intraevar nu as fi crezut ca i sta asa bine cu hainele mele smile e tare plictisit micutul :X deh,asa e un star,plictisit smile

Adaugat: 23-07-2010 22:32

Muchi

Adaugat: 24-07-2010 15:10

"stai ca te pap"  smile smile

- Bianca

239 (edited by suana 24-07-2010 15:12)

Te pap eu Muchi......  :hihi:  Mi se pare mie sau te-ai inspirat din decorul meu.....Si noi avem perne cu imprimeu leopard.Hmmm,acum cine lanseaza moda????Il lasam pe Muchi strengarelul.Si daca si patura e cu leu ,atunci intram la banuieli.A fost Muchi la furat????   :wow:

240

Cat a cascat domnu` Muchi gura! Cred ca ne va inghiti pe toti! BUhuhu!
Ne bagam si noi putin in seama: Foxa
Scuzati ca mi se vade in unele poze picioarele :rusine: .

241

Bianca,e fff dragutel Muchi al tau :pup: !Raluca,e fff dragutica si vulpita ta  :heart: !
(Vanesa)

242

Multumesc de apreciere, Vanessa! :pup: Ai un pupic de la Foxa si unul de la mine! :pup:

243

Ralu,i se potriveste numele.Parca e o vulpitza sireata si dragutza. :pup:

244

Suana ... sa stii ca am avut o patura cu leu smile dar a ros-o Muchi,acum mai avem doar cu tigru si pisici smile  ... iar la leopard avem set intreg big_smile posibil sa se fi dus la furat ... dar totusi e cale lunga de la tine la mine smile smile

multumim :pup: returnam pupici inzecit :pup: ...

Adaugat: 25-07-2010 00:32

uite asa era patura ... dar a trebuit sa o dam incolo ca a gaurit-o Muchi .. ehh asta e .. e si el mic si mai greseste :heart:

Ralu,Foxa e superba :pup:

- Bianca

245

Norocul lui Muchi ca nu e chiar la fel.....   :hihi:   Pupici  :pup:

246 (edited by biancadumi 25-07-2010 11:29)

pfiuuu .. daca era la fel ma duceam sa il cert smile cum de a indraznit sa se duca pana la Deva ...s-ar fi putut pierde smile smile multumim :pup: returnam :pup:

- Bianca

247

suana wrote:

Ralu,i se potriveste numele.Parca e o vulpitza sireata si dragutza. :pup:

Multumim.Aveti si d-voastra un pupic de la foxa si de la mine.
Chiar ca e sireata. Nu stiu cum a facut si cum  a tras odata de lant, ca a reusit sa scape.Da a strigat-o mamaia si a venit repede. http://i847.photobucket.com/albums/ab37/raluky4/animals11.gif

248

in timpul baitei si dupa baita smile (avem si 2 filmulete dar le descarc ma itarziu big_smile )

- Bianca

249

Uite ma ce dragut este  :rusine:  Sta si el la baita  smile  Pupici pe boticul lui Muchi  :pup:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

250

Cum a lasat el boticu in poza 2! E un frumusel si jumatate!
La fel arata si Misulica al meu dupa baita!