526

Re: Discutii despre Concurs

Mai bine mai tarziu decat niciodata ! :rusine: Felicitari Ramona  si tuturor celor care au participat la concurs ! :lma: :pisica: :caine:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

527

cand se va face un nou concurs? :buzz:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

528

latifa, de abia astept concursul urmator, ca sa particip si eu!!!!    cand va fi urmatorul concurs?  :bravo:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

529

Speram ca in curand.

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

530

multumesc, lupu!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

531

chiar astept un nou concurs,dar daca sunteti ocupati,nici o problema wink

ps:parca mi-a zis lupu odata ca lucreaza la un nou aspect pe forum,deci .. big_smile cand o sa aveti timp poate organizati un alt concurs.  :pisica:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

532

didika1 wrote:

chiar astept un nou concurs,dar daca sunteti ocupati,nici o problema wink

ps:parca mi-a zis lupu odata ca lucreaza la un nou aspect pe forum,deci .. big_smile cand o sa aveti timp poate organizati un alt concurs.  :pisica:

De concursuri ma ocup eu. Cand o sa revin la programul obisnuit promit sa reiau si concursurile! wink Multumesc pentru intelegere!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

533

Pe cand un nou concurs? :buzz:  :hug:

- Bianca

534

biancadumi wrote:

Pe cand un nou concurs? :buzz:  :hug:

Curand, curand...  :blb:

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

535

de-abia astept,.
Latifa, ma tii in suspans!

536

biancadumi, ti-am sters fotografia din concurs pentru ca era compusa din mai multe poze. Te rog pune o singura fotografie, altfel nu e corect. sad

Termeni si conditii

537

am inteles smile imi cer scuze  :pup:

Adaugat: 23-07-2010 07:15

iancumarian,nu vad poza ta din concurs

- Bianca

538

Poate ca a uitat sa o puna sau poate nu i s-a afisat hmm .?

539

@hina, ti-am sters poza din concurs pentru ca nu indeplinesti conditiile din regulamentul concursului:
"Pentru a evita trisarile, la concurs pot participa si vota numai utilizatorii care s-au inscris ca membri ai site-ului si forumului pana pe data de 15 iunie 2010. De asemenea, voturile date de pe conturi clona vor atrage descalificarea participantului."
Te asteptam la urmatorul concurs!

Termeni si conditii

540

Alina si Vanessa big_smile de unde aveti sfoara aia care apare in poza bagata de voi in concurs? Ati luat.o la metru sau face parte dintr.un playstand cumparat?

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

541 (edited by shadowdinasty 28-07-2010 19:35)

Sfoara aceea se poate cumpara din petshopuri.
Teoretic, e o jucarie pentru caini, dar practic e ok si pentru pasari smile
Aceea sfoara, pe care o are Alina in poza, e in forma e "8" (denumirea ei: jucarie sfoara "8")
Mai sunt si drepte, cu noduri in mijloc sau in capete, mai mici sau mai mari, dar acelea nu sunt atat de tari, ci mai moi, deci un papagal nu poate sa se tina pe ele.
Sper, Alina ca nu te-ai suparat ca am raspuns eu smile

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

542

nu m-am suparat Noemi  :pup:  ai dreptate am cumparat-o de la petshop , si am luat-o ieftin cam 20 si ceva de lei . are si un clopotel in varf.  am regretat cand am cumparat-o Angel se speria de ea , a stat o vreme nefolosita , dar acum ii place si se catara pana sus .

543

bubbles,uite cred ca ca aceasta big_smile

- Bianca

544

Asta e varianta colorata, cea pe care o are Alina smile
Deci exista mai multe varietati! smile

545

a mea nu e in forma de 8 neutral

546

Imi cer scuze, asa am vazut in prima fotografie  :rusine:  :rusine:
Oricum, materialul e acelasi smile
Scuze inca o data! :pls:  :sol:  :pup:

547

da fratilor dar eu nu gasesc....cea care este la caini NU are sarma la mijloc ca sa o pot modela eu si este foarte scurta, cu 2 noduri la capete (imita un os).
Multumesc mult de raspuns...poate se indura cineva sa.mi cumpere si mie si sa.mi trimita prin posta smile pun banii pe card inainte big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

548

http://www.animaniashop.ro/produs.php?i … %2035%20cm bubbles incearca aici smile

LORA & LORD

549

Pot sa mai pun o poza?

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

550

Conform regulamentului nu ai voie.