Re: Metisi (Corcituri)
ba da... putin... oricum e foarte frumos eu nu ma prea pricep la caini dar ii ador pe toti :caine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)
ba da... putin... oricum e foarte frumos eu nu ma prea pricep la caini dar ii ador pe toti :caine:
Multumesc de apreciere!
ciurucmic, felicitari pt catel. Este foarte frumos. Nici nu zici ca nu e haski curat. E foarte bine ingrijit si ce frumos sta el in masina. Pupam si noi catelul frumos. :pup:
Dodo(sunt si eu curat acuma, ma iubeste cineva?)
baiatul lu' mama plictisit ca un adevarat fotomodel :bang:
ce scumpel e fotomodelul tau!
ce frumos este muchi :heart:
multumim multumim :pup: de la Muchi pentru toata lumea
Bianca,tare alintat papuselul tau.....Dar asa-i sta bine unui fotomodel mic. :pup: :hug:
da,daca ai stii ce casca .. era tare plictisit micutul :hihi: zilele astea cred ca o sa facem o noua prezentatie de moda cu titlul "ce porti toamna asta"
La voi merge sa va pregatiti hainutzele de toamna-iarna.Noi suntem mai cu ,,motz'' si purtam doar haina de blana lunga. :pup: Pentru chow de-abia iarna e o binecuvantare ca se simt bine in zapada mare si la racoare.Pfoaii acum e teroare pe arsitza asta. Noroc cu aerul conditionat.
Mama cat am ras! ce haios e muchi in hainute de fetita!
Ce mocutza plictisita are!
asa este,Ramona ... da intraevar nu as fi crezut ca i sta asa bine cu hainele mele
e tare plictisit micutul :X deh,asa e un star,plictisit
Adaugat: 23-07-2010 22:32
Muchi
Adaugat: 24-07-2010 15:10
"stai ca te pap"
Te pap eu Muchi...... :hihi: Mi se pare mie sau te-ai inspirat din decorul meu.....Si noi avem perne cu imprimeu leopard.Hmmm,acum cine lanseaza moda????Il lasam pe Muchi strengarelul.Si daca si patura e cu leu ,atunci intram la banuieli.A fost Muchi la furat???? :wow:
Cat a cascat domnu` Muchi gura! Cred ca ne va inghiti pe toti! BUhuhu!
Ne bagam si noi putin in seama: Foxa
Scuzati ca mi se vade in unele poze picioarele :rusine: .
Bianca,e fff dragutel Muchi al tau :pup: !Raluca,e fff dragutica si vulpita ta :heart: !
(Vanesa)
Multumesc de apreciere, Vanessa! :pup: Ai un pupic de la Foxa si unul de la mine! :pup:
Ralu,i se potriveste numele.Parca e o vulpitza sireata si dragutza. :pup:
Suana ... sa stii ca am avut o patura cu leu dar a ros-o Muchi,acum mai avem doar cu tigru si pisici
... iar la leopard avem set intreg
posibil sa se fi dus la furat ... dar totusi e cale lunga de la tine la mine
multumim :pup: returnam pupici inzecit :pup: ...
Adaugat: 25-07-2010 00:32
uite asa era patura ... dar a trebuit sa o dam incolo ca a gaurit-o Muchi .. ehh asta e .. e si el mic si mai greseste :heart:
Ralu,Foxa e superba :pup:
Norocul lui Muchi ca nu e chiar la fel..... :hihi: Pupici :pup:
pfiuuu .. daca era la fel ma duceam sa il cert cum de a indraznit sa se duca pana la Deva ...s-ar fi putut pierde
multumim :pup: returnam :pup:
Ralu,i se potriveste numele.Parca e o vulpitza sireata si dragutza. :pup:
Multumim.Aveti si d-voastra un pupic de la foxa si de la mine.
Chiar ca e sireata. Nu stiu cum a facut si cum a tras odata de lant, ca a reusit sa scape.Da a strigat-o mamaia si a venit repede.
in timpul baitei si dupa baita (avem si 2 filmulete dar le descarc ma itarziu
)
Uite ma ce dragut este :rusine: Sta si el la baita Pupici pe boticul lui Muchi :pup:
Cum a lasat el boticu in poza 2! E un frumusel si jumatate!
La fel arata si Misulica al meu dupa baita!
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)