351

Re: Porcusori De Guineea

ehh...sunt un pic speriosi,dar cu timpul dupa ce isi dau seama ca nu le faci nimic devin lenesi :hihi:

- Bianca

352

imi pare f rau pt. ''fifi'' :cry:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

353

Buna sunt Crisu am 2 porcusori de guineea.

Unul alb cu ochii rosii face 3 luni in curad.
Altul alb cu negru cu ochii negri de 8 luni.

„Intunericul nu este intotdeauna echivalent cu raul,la fel cum lumina nu aduce intotdeauna binele ”

354

Sunt foarte frumosi crisu  :pup:

:heart: PinK Angel :heart:

355

Iiii, cine-a aparut pe aici? Puii mei dragi! Ii pupa mama pe ei! Bine ati venit, Crisu! Nu mai are rost sa-ti zic de baieti, stii doar ca-mi sunt dragi si ca sunt minunati si bestiali si dementiali si geniali.
Pup pe toti trei.  :pup:  :heart:

Gabriela

356

Multumesc.

mersi gabitoo :bang:

„Intunericul nu este intotdeauna echivalent cu raul,la fel cum lumina nu aduce intotdeauna binele ”

357

dragutzei si pufuleti mici! :pup:   :pup:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

358

salut!!! ma gandesc sa adopt si eu un porcusor big_smile numai ca, as dori sa stiu ceva :einstein: , aceste mici craturi, superbe de felul lor, musca??? :bang:

359

nane327 te rog sa nu mai scrii mesaje aiurea unul dupa altul!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

360

Musca, dar nu musca in urma unui atac.
Musca sa se apere sau musca din neatentie (de ex cand ii dai o felie de mar, iti ia si degetul smile )

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

361

Nu-ti imagina ca musca tare, doar ciupe.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

362

Eu am avut porcusor de Guineea vreo 2 ani l-am tinut si in tot acest timp nu m-a muscat numai o data pentru ca am bagat mana in cusca cand nu era atent si a crezut ca il atac big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

363

ca asternut pt. porcusori este bun talasul astept raspuns neutral  smile

364 (edited by shadowdinasty 21-07-2010 12:46)

Este bun talasul, insa incearca sa nu iei din cele aromate (mar verde sau lamaie), unii porcusori fac alergie.

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

365

da am luat de ala simplu big_smile
1.Vera :heart:  :heart:
........

366

Foarte frumoasă este Vera! Să-ţi trăiască!  :heart:

Gabriela

367

Salut, avem si noi acum un fratior grasun :bravo: ...de aproape 2 anisori....pe nume Floppy wink E foarte cuminte, adora castravetii si adora sa fie pieptanat...!!! Si ne place sa tolanim in hamac....Dar uneori se mai scapa prin pat...emotionatul de el :bang:

368

Este minunat, sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea lui! :heart:

Gabriela

369

Să-ţi trăiască şi să vă bucuraţi unul de celălalt

370

Salutare ! vad ca sunteti multi care aveti porcusori de guineea... tare mult as vrea si eu unul ca am vazut la 30 lei si mi se pare foarte ieftin...asta in Careffour... erau tare lenesi  big_smile  unul dormea intr-un colt invelit in rumegus... nici nu iti puteai da seama ca e ceva acolo... foarte frumosi sunt toti smile

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

371

Dap,dar ei sunt animale care trăiesc în grupuri măricele. Indicat ar fi să iei 2 de acelaşi sex pt că dacă iei fată şi băiat vor fi mai mult chinuiţi, iar fata nu poate avea naşteri una după alta şi naşteriile doar după o anumită vârstă.. Şi uite un exemplu dacă trece de 8 luni şi nu a avut nici o sarcină fetei i se sudează oasele şi atât mama cât şi puii vor muri la naştere.

Cuşcă găseşti în hornbach 100cm - 100 ron, 120 cm - 170 ron  şi sunt perfecte pentru ei.

372

ok... multumesc mult de sfaturi... am sa mai vb cu parintii sa vad si parerea lor si poate o sa imi iau ca sunt foarte frumosi...oricum ms

acusa o sa plec cu mama la carrefour si o sa ii arat porcusorii de guineea... ea zice ca miros urat da eu stiu ca sunt foarte frumosi si simpatici...

373

Nu miros urât, vezi că ţi-am dat un p.m cu ceva.

Te pot ajuta cu orice e legat de porcuşori.

374

stiu... acum cateva ore m-am intors de la animax si imi voi lua doi baieti... poate o sa pun si niste poze...    :k:

375

Multumesc de incurajari...Sper sa fie si ai voi sanatosi...Va saluta Floppy...iar tu, ulianrobert sper sa iti vedem si noi grasunii