Re: Chow-Chow
ghemotoc de blana!pupam boticul pufos! :pup:
(Vanesa)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
ghemotoc de blana!pupam boticul pufos! :pup:
(Vanesa)
mai dar toti pupati boticul nah...eu pup urechiusele pufoase
Si noi pupam codita din prima poza . E cea mai tare. Posibil sa fie un baiatel dupa gardul ala?.... :wow:
cred cva foxa mea are si ceva din chow, pt ca are la picioruse blanita pufoasa.poza:
voi ce ziceti?
da,ai dreptate se poate ca Foxa sa aiba ceva si din chow :pup:
(Vanesa)
merci de raspuns!
merci de raspuns!
Ar fi bine sa nu umplem acest topic cu corcituri de chow. Poate o sa mute Latifa pozele cu cei care nu sunt rasa pura la topicul cu metis corcituri. Si cu catelul meu la fel. Ar fi pacat sa distrugem farmecul choulinilor. nu?
ok. scuze deyseby.ai dreptate.
N-am mai scris de mult,dar ne laudam si noi cu fetitza noastra care a crescut mult,care e o scumpa si alintata,sa nu mai vorbim de smechera.Am comandat 2 ceasuri super frumoase personalizate cu mutrita ei scumpa.Pe cel de perete in forma de inimioara l-am lasat in magazin ,arata asa de bine pe perete iar pe celalalt l-am adus acasa.Sunt asa de frumoase.... :heart: Daca va intereseaza ceasuri sau alte obiecte personalizate sa-mi scrieit PM,sa nu fac reclama aici.
vai ce mare s-a facut de cand nu am mai vazuto pupici :pup:
In sfarsit apar si pozele muuult asteptate. Eu vreau un ceas cu amandoi. Si Staricu si Daisy. Am vazut cu poza unde e ceasul. Pune te rog si cu ceasul mare sa vad mai bine care e diferenta. Eu oricum vreau unul mare de perete. :bravo: :hug: :hihi:
Dupa baitza......pufoasa :heart: :heart: :heart:
PS.: Mary,ti-am scris pe mess. :pup:
ca de obice frumoasa si pufoasa :pup: :heart:
pufoasa miica!!! :pup: :pup: :pup:
Poza pentru biancadumi. :pup: Cred ca-i regasesti pe cei care i-ai vazut la terasa.Cand ii vezi poti sa te duci la ei sa-i saluti.
Adaugat: 03-07-2010 17:16
Oare ma vede cineva,sa pot fura din farfurie.... :rusine:
In aer liber....
Pe malul apei....
Broscutze.... :hihi:
cum sta pitica in poponetz! :pup: pufoasa, ca de obicei. pup mocutza scumpica!
http://i49.tinypic.com/21o6dkh.jpg
Poza pentru biancadumi. :pup: Cred ca-i regasesti pe cei care i-ai vazut la terasa.Cand ii vezi poti sa te duci la ei sa-i saluti.
dansii sunt mersi mult Ramona
Ultima poza e a mea sigur. Ce ne tolanim noi peste tot. :k:
O scumpete mica si dulce . Pupam boticul si codita si tot ca e scumpica rau :pup:
cine ma poate ajuta cu niste link-uri cu...canise de chow chow din romania renumite sau care ar fii cea mai renumita canisa de chow din tara de unde as putea achizitiona un pui....
@dany-Chaitan Legend Chow .Sunt prietenii mei de la care l-am avut si pe Star si acum pe Daissy.E prima canisa din Romania de chow-chow.Au si un site al lor.Dar s-ar putea doar in toamna sa aiba din nou pui la careva din cainii din canisa lor,nu neaparat al lor proprii.
@dan-ce avatar frumos ai.
Prima joaca impreuna:Daissy @Bruno. :heart: :heart: :heart:
Uploaded with ImageShack.us
2 frumosi si pufosi pupici :pup:
ps:multumesc
ce draguti sunt amandoi.
Bruno e al tau, Ramona?
Cel mai mic e mai la urma... . Adica Daisy
Hey all ! ce faceti ?
Suana am o intrebare pentru tine :ok: ... ma gandesc de curand sa'mi iau un chow chow..si nu ma pot hotari ce sa'mi iau..mascul sau femela..asa ca vreau sa te intreb daca lui daissy i'a venit ciclu si daca ii pui pampersi sau ceva
ca am o amica care are canishe femela si de cate ori ii vine ciclu ii pune pampersi :wow:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow