Re: Metisi (Corcituri)
un scumpic mic . Pupam boticutul :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)
un scumpic mic . Pupam boticutul :pup:
da,e tare dulce
returnam pupicii :pup:
Adaugat: 24-06-2010 22:43
joaca [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gXjXLBmpmMQ[/youtube]
Ea este lady, catelusa mea. E un metis de cocker. Mama e cocker 100%, taticul nu se cunoaste
Are 2 ani si jumatate. Mos Nicolae mi-a adus-o Dintotdeauna mi-am dorit un cocker negru :pls: .
Din fericire e foarte ascultatoare, nu am probleme cand o scot la plimbare, insa e cam suparata pe copiii care sunt prea insistenti in a o mangaia. Nici pana in ziua de azi nu imi pot explica de ce tocmai pe copii e suparata...
In ceea ce priveste caracterul, e 100% cocker . Ea e lumina ochilor mei si nu as da-o pentru tot aurul din lumea asta!
Lady va pupa pe toti!
e foarte scumpa fetita, seamana cu ricky un metis de cocker al prietenei mele numai k el are un pic de alb in frunte, un guleras si ciubutele albe, imi place la nebunie :heart:
sa-ti traiasca scumpetea
si muchi ce se juca acolo vad ca e incapatanat :bang:
este superba Lady,sa-ti traiasca! :pup:
(Vanesa)
Foarte frumoasa sa-ti traiasca
ce frumusica e Lady!!!
Multumesc!!
e superba Lady!
Multumesc frumos!
Miercuri sunt libera si o tund un pic, o sa fie cea mai frumoasa cockerita de pe strada!
La noi pe strada sunt vreo 6-7 cockeri, toti maro, doar a mea e neagra
foarte frumos :heart: dar nu cred ca e atat de agresiv incat ii trebuie botnita... mi-e imi pare micutz ca varsta..dar poate asa e talie lui...tu stii...cat are?
) este un catel cu toate, unele persoane le agreaza altele deloc.. botnita trebuie sa o poarte pentru ca asa cerea locul unde eram.. el este de talie medie spre maricel..
anul acesta in decembrie face 5 ani..
Adaugat: 29-06-2010 14:58
hmm.. toane am vrut sa spun ( nu gasesc butonul de editare )
si ii place in masina, sta in fund ca un om
are un colorit foarte aparte :heart: sati traiasca este un scump :heart: pai la chestia cu editarea gasesti raspuns aici http://www.4animale.ro/forum/post60236.html#p60236
multumesc.
nu sunt vechi utilizator si nici respectabil.. inca.. am inteles..
vechi = peste 120 mesaje si ca sa vedeti ca nu sunt deloc off
multumesc.
nu sunt vechi utilizator si nici respectabil.. inca..
am inteles..
Respectabil esti!
Ca sa nu fac off topic, aceasta este foxa (alintata Foxa lu` mama, Foxilina, Fox sau Foxi).Aici statea picior peste picior, ca la bar( mai bine zis labuta peste labuta).
Are si soacra mea la curte 2 catei si un pisoi !
1. Tilica
2. Pitica
3. Mihai sau Misulica
Adaugat: 29-06-2010 22:30
Tilica cu Mihai ...
Mihai e cam jegos si slab ca era dupa ce venisa de la fete !!! )
Foarte draguti catelusi, si imi place si de domnu misulica!
poze fierbinti
ce misto i se vee ochiul lui drept in ultima poza...
da,seamana cu un zombi
ce scump e muchi!
foxa:
1;2-foxa manca
3-se uita la mine
4 - somnic mic
uhh...saracuta...o ti in lant?? la cat de micuta e off
pai o tin in lant ca intra pe sub gard la vecini si se duce dupa cainii de acolo. si daca le distruge florile la vecini o bat sau o omoara. ca asa i-au facut lui misu: l-au tinut si l-au batut.cand s-a intors saracu, era vai de el :cry:
Adaugat: 08-07-2010 18:26
Cateva poze cu Foxa de saptamana trecuta(am fost de luni pana duminica din nou la tara).
In a doua poza nu vi se pare ca seamana cu o vulpe?
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)