Re: Porcusori De Guineea
ehh...sunt un pic speriosi,dar cu timpul dupa ce isi dau seama ca nu le faci nimic devin lenesi :hihi:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
ehh...sunt un pic speriosi,dar cu timpul dupa ce isi dau seama ca nu le faci nimic devin lenesi :hihi:
imi pare f rau pt. ''fifi'' :cry:
Buna sunt Crisu am 2 porcusori de guineea.
Unul alb cu ochii rosii face 3 luni in curad.
Altul alb cu negru cu ochii negri de 8 luni.
Sunt foarte frumosi crisu :pup:
Iiii, cine-a aparut pe aici? Puii mei dragi! Ii pupa mama pe ei! Bine ati venit, Crisu! Nu mai are rost sa-ti zic de baieti, stii doar ca-mi sunt dragi si ca sunt minunati si bestiali si dementiali si geniali.
Pup pe toti trei. :pup: :heart:
Multumesc.
mersi gabitoo :bang:
dragutzei si pufuleti mici! :pup: :pup:
salut!!! ma gandesc sa adopt si eu un porcusor numai ca, as dori sa stiu ceva :einstein: , aceste mici craturi, superbe de felul lor, musca??? :bang:
nane327 te rog sa nu mai scrii mesaje aiurea unul dupa altul!
Musca, dar nu musca in urma unui atac.
Musca sa se apere sau musca din neatentie (de ex cand ii dai o felie de mar, iti ia si degetul )
Nu-ti imagina ca musca tare, doar ciupe.
Eu am avut porcusor de Guineea vreo 2 ani l-am tinut si in tot acest timp nu m-a muscat numai o data pentru ca am bagat mana in cusca cand nu era atent si a crezut ca il atac
ca asternut pt. porcusori este bun talasul astept raspuns
Este bun talasul, insa incearca sa nu iei din cele aromate (mar verde sau lamaie), unii porcusori fac alergie.
da am luat de ala simplu
1.Vera :heart: :heart:
........
Foarte frumoasă este Vera! Să-ţi trăiască! :heart:
Salut, avem si noi acum un fratior grasun :bravo: ...de aproape 2 anisori....pe nume Floppy E foarte cuminte, adora castravetii si adora sa fie pieptanat...!!! Si ne place sa tolanim in hamac....Dar uneori se mai scapa prin pat...emotionatul de el :bang:
Este minunat, sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea lui! :heart:
Să-ţi trăiască şi să vă bucuraţi unul de celălalt
Salutare ! vad ca sunteti multi care aveti porcusori de guineea... tare mult as vrea si eu unul ca am vazut la 30 lei si mi se pare foarte ieftin...asta in Careffour... erau tare lenesi unul dormea intr-un colt invelit in rumegus... nici nu iti puteai da seama ca e ceva acolo... foarte frumosi sunt toti
Dap,dar ei sunt animale care trăiesc în grupuri măricele. Indicat ar fi să iei 2 de acelaşi sex pt că dacă iei fată şi băiat vor fi mai mult chinuiţi, iar fata nu poate avea naşteri una după alta şi naşteriile doar după o anumită vârstă.. Şi uite un exemplu dacă trece de 8 luni şi nu a avut nici o sarcină fetei i se sudează oasele şi atât mama cât şi puii vor muri la naştere.
Cuşcă găseşti în hornbach 100cm - 100 ron, 120 cm - 170 ron şi sunt perfecte pentru ei.
ok... multumesc mult de sfaturi... am sa mai vb cu parintii sa vad si parerea lor si poate o sa imi iau ca sunt foarte frumosi...oricum ms
acusa o sa plec cu mama la carrefour si o sa ii arat porcusorii de guineea... ea zice ca miros urat da eu stiu ca sunt foarte frumosi si simpatici...
Nu miros urât, vezi că ţi-am dat un p.m cu ceva.
Te pot ajuta cu orice e legat de porcuşori.
stiu... acum cateva ore m-am intors de la animax si imi voi lua doi baieti... poate o sa pun si niste poze... :k:
Multumesc de incurajari...Sper sa fie si ai voi sanatosi...Va saluta Floppy...iar tu, ulianrobert sper sa iti vedem si noi grasunii
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea