Re: Chow-Chow
Hai Ramona, ca pare monoton fara cateva poze , pot sa fie si mai vechi, dar sa fie. :pls:
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
Hai Ramona, ca pare monoton fara cateva poze , pot sa fie si mai vechi, dar sa fie. :pls:
are dreptate Mary vrem poze nu conteaza de care
Eu cred ca Ramona este plecata la Neamt.Nu a mai intrat deloc de cateva zile. Cel putin nu am vazut-o eu activa. Oricum cand se va intoarce va fi nevoita sa umple pagina cu pozele cu Daissy.
Daca eram plecata la Neamt,te sunam si te vizitam ,asa cum am promis.Sunt foarte ocupata cu amandoua magazinele dar intru, asa putin, cand am timp.O sa fac un colaj cu Daissy,de s-a nascut , a venit la noi pana astazi,cand implineste 6 luni,printesa mea dulce si frumoasa. :heart: :heart: :heart:
Buna ziua doamna Ramona. In sfarsit sunteti prezenta cand sunt si eu. Am vazut ca ai scris la Marele alex si nu am mai rectificat mesajul de aici. Asteptam sa ma contrazici
Imi imaginam eu ca nu uita doamna Ramona sa intre p-aici!
ce botic dulce are.
la multi ani Daisy :* :bravo: :bravo:
La multi ani, pufulici -daisy! :lma: :lma: :lma: :lma: :lma:
La Multi Ani , Printesa Daisy ! Pupam boticul catifelat ! :heart: :pup: :lma: :heart: :heart: :floare: :floare:
ham-ham! Muchi iti ureaza la multi ani! esti o scumpica :pup:
Ma uit la poze si nu ma mai satur sa le privesc. La multi ani iubita mica! :pup: :hug: :floare:
LA MULTI ANI DAISSY :lma: :lma: :lma:
Multumim. :merci: Ce repede trece vremea,era doar un ghem mic si scumpic de blana. :heart:
La Multi Ani Daissy :lma: :pup:
(Vanesa)
Mary, micutul tau ce mai face?
Ramona... felicitari !!! La cate laude auzi/citesti... cuvintele imi sunt de prisos !
Adaugat: 12-06-2010 17:20
Ne jucam si ne alintam.... :heart:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wlsN7LvRFA8[/youtube]
cat este de frumoasa cu tot ce gaseste se joaca pupici :pup: alintata mica :heart:
Ramona, daca ai sti cat am strans din dinti, vazand-o pe grasuna asta mica cum sta tolanita pe jos si cu labutele alea mari, mai statea si ingamfata ca nu vrea mingea. Of mama ei eu! I-mi venea sa o mananc prin monitor. O pupam dulce ca este o scumpa. :pup:
N-am mai pus poze si suntem in urma.....Dar recuperam. :merci:
E o frumoasa , ca intotdeauna ! Pupam boticul ei umed ! :heart: :pup:
O scumpete mca si dulce :pup:
frumoasa mica si pufoasa pupam boticu ei :pup:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow