Re: Chinchilla
poi si la mine de cand cu voliera nu prea mai am treaba lor ca oricum nu ma baga in seama,bine ca le mai las prin camera ,nu chiar in fiecare zi dar destul de des,mai ales ca sa faca baita !
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
poi si la mine de cand cu voliera nu prea mai am treaba lor ca oricum nu ma baga in seama,bine ca le mai las prin camera ,nu chiar in fiecare zi dar destul de des,mai ales ca sa faca baita !
eu trebuie sa il las pe zuzu in fiecare zi ca de nu... face scandal ...protesteaza
asa si paco
oare sunt sanse ca in timp ce voi fi plecata in vacanta sa aiba grija vanzatorea de la petshop de zuzu? nu prea mai stiu la cine sa mai apelez ca toti se tem ca poate scapa si dealea :cry: :cry: oare ce sa fac?
daca cunosti bine vanzatoarea da.insa daca nu o cunosti decat din priviri mai bine nu ca stii,e vanzatoarea de la petshop.poate sa-ti zica ca a fugit si defapt sa-l vanda in petshop
nu o cunosc :cry: atata ca stiu ca de la ea mi l-am cumparat pe zuzu si de acolo ii iau mancare
ai incercat sa il iei si pe el?dar daca te hotarasti sa mergi cu el trebuie sa mergi la doctor si toate alea :D si mai trebuie sa il faci pe zizi sa se simta bine in vacanta
nu prea pot sa il iau cu mine... ca plec cu trenul si acolo nu e voie cu animale...si totusi ar fi destul de greu...
si ce o sa faci cu el?eu il las pe paco la bunici cat plec(o saptamana)
eu nu pot sa il las la bunici...inca caut persoane dispuse sa aiba grija de el pana o sa ma intorc...numai ca sunt cam slabe sansele
daca pleci dupa jumatatea lui august si treci prin bucuresti lasa-l la mine ca cel mai probabil o sa am si eu unu.la caine am renuntat.mi-am dat seama ca necesita prea mult timp,spatiu si bani deci cred ca imi voi lua chinchilla pentru ca nu vreau sa-mi iau un catel si sa nu pot avea grija de el
mda si pana la bucuresti o sa trebuiasca sa merg cu trenul si nu e voie cu animale...
da unde locuiesti ca as fi eu dispus eu loc in iasi
eu stau mai departe...:( in salaj
pai nu ai prieteni pe acolo care nu pleaca atunci....te-ai interesat de tren ca poate daca mai platesti un pic te lasa cu el....
...solutia pe care o adopt de fiecare data cand plec mai mult de o zi e urmatoarea:....las pasarile sa zburde prin camera mea...la intoarcere gasesc dezastru dar nu mai conteaza,si las cheia cuiva care sa le puna mancare si apa in fiecare zi ...
da nu cumva ai putea sa iti duci animalutul la un hotel pt animale nu costa mult pt o saptamana
...solutia pe care o adopt de fiecare data cand plec mai mult de o zi e urmatoarea:....las pasarile sa zburde prin camera mea...la intoarcere gasesc dezastru dar nu mai conteaza,si las cheia cuiva care sa le puna mancare si apa in fiecare zi
...
nu pot sa il las pe zuzu in camera liber atatea zile ca poate imi roade cablurile sau cine stie ce nebunii mai face...si nu stiu cie ar fi dispus sa vina in fiecare zi pentru zuzu...:(
Adaugat: 02-08-2008 01:13
da nu cumva ai putea sa iti duci animalutul la un hotel pt animale nu costa mult pt o saptamana
la mine nu prea exista asa ceva
am auzit de chestii deastea si am auzit si comentariile stapanilor.de cele mai multe ori aia ziceau ca le-au pierdut dar le vindeau deci eu auzind asta nu as risca....
eu stiu ca unchiul meu are un caine si a plecat in vacanta si asa a procedat cand a venit din ex si-a gasit cainele in perfecta stare
depinde si de hotel... oricum eu nu pot sa il las pe zuzu la niciun hotel pt ca la mine nu sunt
zau ca nu stiu nici in bucuresti daca exista
eu am fost plecat pt. 1 saptamani si mi-am lasat in grija pe cei 5 iepuri pe rony(cainele) si hamsterashii la bunicutza.
:cry: si eu nu pot sa ii las la bunica
Adaugat: 04-08-2008 15:48
totusi nu cred ca ar rezista zuzu o saptamana inchis in cusca :wow: ca el se crizeaza daca nu il las intr-o seara dar atat de mult timp:wow:
de obicei daca te duci la veterinar iti poate zice el unde poti gasi astfel de hoteluri
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla