Re: Mancarea pasarilor noastre
Mai devreme ti-a scris pattyto sa nu combini capsunile cu alte fructe...

Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata!

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre
Mai devreme ti-a scris pattyto sa nu combini capsunile cu alte fructe...
Nu stiu Paty de unde stie asta, dar eu am patit-o cu perusii mei, le-am dat capsuni cu mere si nu a fost o idee prea stralucita. Din fericire nu au avut problema grava, si-au revenit destul de repede, dar e mai bine sa nu ne jucam cu sanatatea lor
Paty, de la cine stii asta? :wis:
pai dupa "tonul" pe care ai scris presupun ca de la tine
sincer nu mai stiu, dar intrebasem un coleg despre perusul meu ca parca era constipat si mi-a zis sa-i dau fructe si apoi mi-am facut cont pe forum sa ma documentez mai bine si am citit si aici
ia zi tu..cum e? esti mai tanara ai memorie mai buna :bang:
Pai da eu am innebunit lumea aici sa nu faca asta pentru ca (am mai zis de 8656 de ori
) eu i-am pus intr-o seara lui David multe fructe si legume la un loc si a mancat din toate, iar a doua zi l-am gasit aproape mort. Doctorul a zis initial ca are viermi intestinali si m-a intrebat ce-i dau sa pape. Acasa m-am gandit eu mai bine ca ii spalasem calumea totul si sunt aproape sigura ca s-a intamplat din cauza ca i-am dat amestecat. Avea acolo mar, rosie, castravete, ardei, banana.. Mentionez ca facea numai apa. Era colivia plina cu apa. Sunt sigura ca s-a deranjat la burtica
Stiti ce ma gandeam? Cred ca ciresele cu viermi sunt mai consistente pt ei. De acum incolo stim cum facem: eu mananc cireasa, el mananca viermele
Pai da eu am innebunit lumea aici sa nu faca asta pentru ca (am mai zis de 8656 de ori
) eu i-am pus intr-o seara lui David multe fructe si legume la un loc si a mancat din toate, iar a doua zi l-am gasit aproape mort. Doctorul a zis initial ca are viermi intestinali si m-a intrebat ce-i dau sa pape. Acasa m-am gandit eu mai bine ca ii spalasem calumea totul si sunt aproape sigura ca s-a intamplat din cauza ca i-am dat amestecat. Avea acolo mar, rosie, castravete, ardei, banana.. Mentionez ca facea numai apa. Era colivia plina cu apa. Sunt sigura ca s-a deranjat la burtica
Stiti ce ma gandeam? Cred ca ciresele cu viermi sunt mai consistente pt ei. De acum incolo stim cum facem: eu mananc cireasa, el mananca viermele
foarte tare, si eu am mancat azi cirese, dar nimfele nu se apropie de altceva decat de salata si frunze de papadie
El nu prea se apropie de papadie. Salata nu i-am dat niciodata. In general mananca orice la capitolul cruditati.
Perusii mei adora salata, dar de papadie nu se ating.. oare de ce?
sunt si ei mofturosi poate de curiozitate o sa incerce si altceva
ghiveciul cu mei, am vrut sa vad ce rezultate o sa dea
Ai pus la germinat? Eu nu inteleg ce si cum. Nu inteleg ce parte ar trebui sa-i dai. Samanta cand iese plantuta din ea sau chiar plantuta?
Ai pus la germinat? Eu nu inteleg ce si cum. Nu inteleg ce parte ar trebui sa-i dai. Samanta cand iese plantuta din ea sau chiar plantuta?
da am pus la germinat, pai semintele care o sa se coaca le dai nimfelor, perusilor etc. Planta in sine nu stiu daca e buna sa le-o dai. Astept pareri de la cei care stiu
pai la papagali se dau atunci cand abia ies cand se vede mugurul asa stiu este si pe site cum se fac uite aici http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … e-recoltam
pai la papagali se dau atunci cand abia ies cand se vede mugurul asa stiu este si pe site cum se fac uite aici http://www.4animale.ro/pasari/papagali/hrana/seminte-germinate-pentru-pasari-cum-sa-le-preparam-si-cand-sa-le-recoltam
asta stiu si eu, sa le dai mei germinat, dar eu am vrut sa vad daca chiar creste si daca o sa faca seminte
al meu sta toata ziua in trandafir si uneori ii pun mancarea acolo intre crengute...acum cateva zile a dat-o jos si nu am luat chiar tot meiul din ghiveci...iar acum am vazut ca au crescut multe firisoare verzi si subtiri..cresc pe zi ce trece
si mie mi s intamplat aceeasi cheste am un palmier langa colivie defapt am avut ca lam luat de acolo si cand mancau ei mai dadeau si pe jos acolo in pamant si mia iesit mei acolo
Eu le dau doar seminte germinate .... planta in sine nu stiu daca e buna... am mai incercat si cu carligei de la vita de vie ... se bat de la ei .... :rusine:
ell nu le mai da cartofi
cu ce se hranesc perusi in functie de legume??
sau in general vreau doar sstiu cu ce se hranesc ei
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -perusilor
Cele mai multe informatii le gasesti aici.
ms iloveanimals pentru ajutor.
ell nu le mai da cartofi
Cartofi fierti se pot da
eu la dau perusilor mei vitakraft
eu ii dau perusei mele "Papujca!" e din moldova acolo mincarea pt perusi e mai ieftena ! mi-o trimite fratele meu
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre