326

Re: Iepurasi

ehh Suana la cate admiratoare are Cristal nici nu e de mirare ca nu isi arata ochii..nu vrea sa fie recunoscut....pai daca il rucunoaste una incepe sa tipe : CRistalllllllll e Cristallll toata lumea pe el! sa il pupam si sa ii vedem piciorutele sexy (copanelele :rusine: )  tongue si cum da una startul ca si navalesc 100 de iepuroaice pe el ... pff ce e acolo smile)  :floare:   :hihi:

- Bianca

327

Vai, s-a rusinat piticutzu!  :hihi:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

328

Ce dulce e Cristal.Pupicei pe nasuc :pup:

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

329 (edited by yo_dan 13-06-2010 13:35)

iepurasul meu a inceput de cateva zile sa stranute de la ce poate fi si inca ceva dupa ce ia dat vaccinul veterinarul, in locul ala i sa facut sub piele un nod o galca ceva si deasupra are ceva ca un fel de coaja care este mai inchisa la culoare acum galca din nauntru sa micsorat  este mai mica dar afara tot mai are coaja aia si parca dintro parte incepe sa se desprinda este grac va rog astept raspuns  :pls:

Adaugat: 04-06-2010 14:43

cateva poze cu  :iepure:
ps:nu are ochii rosi asa ii ies in poze

330

Ce dragutz e sa-ti traiasca . Pupam boticul mic si pufos  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

331

f. frumos :k:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

332

alex27 este ultima oara cand iti mai atrag atentia sa nu mai scrii mesaje aiurea unul dupa altul! Am sters zeci de mesaje de-ale tale! Urmatoarea data cand mai faci asta primesti ban definitiv!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

333

yo__dan, este foarte frumos iepurasul tau! Sa-ti traiasca!

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

334

mulrumesc  :merci:

335 (edited by biancadumi 24-07-2010 23:40)

zilele astea vorbesc cu un crescator de iepuras teddy smile si imi iau unul :heart: abea astept big_smile  :maimuta:

- Bianca

336

Maama! Cate animale o sa ai!Fericita de tine!
Sa-l stapanesti sanatoasa pe domnu` iepuras!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

337

mersi frumos,Ralu smile inca nu l-am luat .. .trei sa vorbesc cu crescatorul sa vad daca mai are puiuti smile eu sper sa mai aiba big_smile dupa ma ocup de cusca si ccesorii ..doar sa stiu ca are puiuti ca ma si duc la cumparaturi smile smile o sa pun poze cand il iau smile tineti-mi pumnii sa aiba puiuti :heart:

- Bianca

338

iti tin pumnii, desigur!

339

Toti aveti niste iepurasi super dragalasi  :rusine:  As vrea sa am si eu o ipurica ca-s asa duuulci! tongue

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

340

sunt dulci :heart: deci eu numai pot e nerbdar smile poimaine iau cusca .... mancare,accesorii.... numai pot big_smile smile

- Bianca

341

vai de mine da vad ca esti foarte nerabdatoare... sa ai grija de el si sa il iubesti... tare mult as vrea si eu unul dupa ce iam vazut pe ai vostrii... sunt foarte foarte scumpici

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

342 (edited by biancadumi 26-07-2010 16:46)

sunt foarte nerabdatoare big_smile maine merg si aiu cusca ... yuuupi big_smile si pe un alt forum exista o smecherie (asta e la porcuti,dar merge si la iepuri) cumperi o minge se pisicute care e din metal si are un soricel inauntru smile scoti soricelul si bagi fan .. legi mingiuta si o agati de gratii smile si iepurele mananca din aceea mingiuta,si pentru el e si o joca smile o sa va arat poze cand il iau cum i-am pus mingiuta cu fan smile

Adaugat: 26-07-2010 10:53

vesti bune smile miercuri merg dupa Teddy :heart: e albastru cu bej big_smile inca nu am poze smile

Ps:albastru se spune la griul acela inchis,sa nu credeti ca e chear albastru smile smile

- Bianca

343

Felicitari pentru viitorul sufletel  :rusine:  cand il primesti sa pui si tu cateva pozici ca tare nerabdatoare sunt sa-ti vad puiutul  tongue

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

344

Cateva poze cu puiutii mei mici si dulci  :heart:  Am 18 iepurasi:16 pui si 2 adulti
1,2,3 toti iepurasii micuti->sunt 7
3,4,5 preferatii mei:shadow si iepurila
Cu ceilalti pun poze maine...

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

345

Foarte draguti sa-ti traiasca  :pup:  Asteptam mai multe poze cu minunatii  big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

346

foarte frumosi :pup:

- Bianca

347

in dupa-amiaza asta a venit mama de la munca si mi-a zis ca o iepuroaica cu 4 pui a murit si au ramas iepurasii singurei...nu au mancat minic toata ziua...dupa o discutie cu mama am plecat dupa ei sa ii aduc acasa si sa ii hranesc cu seringa poate reusesc sa ii salvez...i-am adus...le-am dat sa pape lapte praf luat de la o farmacie veterinara si acum sper sa fie bine...sunt cateva ore critice pt ei...sper sa reziste...se pricepe cineva la iepuri???va rog ajutati-ma sa ii salvez...sunt niste scumpi...chiar nu as vrea sa pierd vreo unu din cei 4...
dak stie cineva un orar de hranire al lor va rog din suflet sa imi spuneti...au decat 1 saptamana...
o sa postez si poze sa vedeti cat de frumosi sunt...

Adaugat: 04-08-2010 18:42

spuneti voi nu era pacat sa nu incerc sa ii salvez...sunt foarte dragalasi big_smile

LORA & LORD

348

ionut sunt superbi.bine ca i'ai ajutat  :hug: sunt foarte frumosi

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

349

Vaiii ce scumpi sunt  :pup:  Ma bucur ca ii ajuti sa creasca mari  :hug:  Sper sa traiasca toti si sa fie sanatosi  smile

350

mai eu nu stiu ce sa zic ... trei sa le dai parca din 1ora-n ora daca tin bine minte ....cauta pe un site specializat...nu cred ca vor muri...e bine ca au primit lapte de la mama lor macar 1 sapt smile desi cred ca au 2 sapt,sincer wink sunt tare frumosi multa bafta

- Bianca