326

Re: Porcusori De Guineea

urmeaza sa-i aduc numa mai trebuie sa creasca porcusorul respectiv si inca nu stim daca este baait sau fetita

Adaugat: 05-02-2010 19:42

Jery a primit un fratios astazi pe Berry e mic pufos si negru cu alb este atata de dulce doar ca Jery la inceput si acum se caraie la el acuma asa cateodata doar se caraie la el face ca o barcuta oare il va accepta? :-s

327 (edited by gurgutza91 21-02-2010 23:10)

Hey, doreste cineva un porcusor de guinea, fetita? Eu am baietel si nu o pot tine, vi-o dau pe gratis. E flocoasa si f jucausa, e sanatoasa si e inca pui(are cam 2 luni).

Anuntul nu mai este valabil

328

buna ziua

Am si eu un porcusor de guineea  o fetita. Si nu stiu ce cusca sai cumpar  si de unde .      si mai am  o problema ii  cade paru si as vrea sa stiu daca as putea  so pieptan   nu vreau sa fac ceva gressit  voi pune si  poze cu ea si un  filmulet

Va multumesc

329

abia astept pozele cu micuta!
pentru cusca te poti duce la un pet shop-acolo poti sa vezi mai multe si sa ceri pareri,iar la partea cu pieptanatul,nu cred ca este vreo problema daca esti grijulie. :hamster:

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

330

Daca esti din Bucuresti sau Brasov,poti merge la Hornbach,o cusca de 1m/50 costa doar 120 ron.
Cusca trebuie sa aiba gratii laterale si jos ladita,poti cumpara adapator de fan(in caz ca nu ai),casute,podulete,ascunzatori.
Sa aiba recipient pentru apa si unul pentru mancarica speciala.
Pentru caderea parului se administreaza picaturi Beres si Vitamina C.
Blanita porcusorului se va pieptana atunci cand porcusorul are blana lunga,blanita celor cu par scurt se va descurca cu degetele,sau cu o perie de pisici,cu perii foarte desi.
Contacteaza-ma in privat pentru mai multe detalii,te ajut cu placere,iti pot da poze cu accesorii si te ajut cu sfaturi si informatii oricand ai nevoie.Sa iti traiasca micuta.

Gabriela

331

Salut! Sunt din Oradea si imi doresc 2 purcelushi de Guineea (pereche), preferabil tineri. Ma puteti ajuta cu sfaturi de unde as putea sa ii cumpar, ce tip de cusca sa le iau si alte detalii folositoare?
Multumesc anticipat pentru orice sugestie! Daca are cineva de vanzare, va rog sa ma contactati pe PM.

332

dc pereche??? nu mai bine 2 de acelasi sex??? 2 fetite sau 2 baietei smile ar fii mai bine decat sa chinui porcuta cu pui wink

- Bianca

333

biancadumi wrote:

dc pereche??? nu mai bine 2 de acelasi sex??? 2 fetite sau 2 baietei smile ar fii mai bine decat sa chinui porcuta cu pui wink

smile M-am exprimat eu gresit, vroiam sa zic 2 animalutze, nu 1, ca sa nu se simta singur/-a... Cred ca si ei sufera de singuratate, la fel ca oamenii, nu?

M-as bucura daca as avea 2 de acelasi sex, numai sa fie 2...
Sincer, eu am avut 1 porcushor cand eram mica si cred ca i-ar fi placut sa mai fie inca unul cu "ea"...
Da, ai dreptate, n-as vrea sa aiba puiuti si pe urma sa ii dau la altcineva, ca nu incap toti sad...

Multumesc pentru sfaturi! :hug:

De unde as putea sa cumpar din Oradea porcushori? Am fost pe la cateva farmacii veterinare si am gasit doar hamsteri, gerbili si iepurashi... Porcushorii au disparut?

Care sunt mai potriviti, femelele sau masculii? Vreau sa fie cat de cat cuminti, sa ii pot tine in brate si sa ma joc cu ei... Altfel, mi-as lua pesti tongue ... Un caine e totusi mare pentru apartamentul nostru, asa ca raman la Guinea, plus ca sunt foarte dragalashi...

Va salut!

334

am si eu un porcusor de guinnea   si cred  ca sa  inbolnavi sad( nu mai vrea sa  manance si sta intr-un colt al custi si se misca deloc ................  si  sa rupt si o unchie  si nu stiu ce sa fac  ... este o fetita de 2 ani .........  si o iau  in brate  si o pun in pat este foarte fericia  sta numai langa mana mea si vrea sa fie mangaiata ...   ma speri ca nu stiu dc  nu  vrea sa mai manance  ....

335

au, saracuta, cum si-a rupt urechiusa? Porbabil e balonata daca nu vrea sa manance, pune-i mana pe burta, e tare?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

336

smile probabil a vrut sa scrie unghia.. smile Sper sa nu fie vorba chiar de urechiusa ca mi-ar parea rau pentru porcusor! sad

^ :heart: Ello :heart: ^

337

Aaa, da, d eunghie e vorba. :rusine: Pai din cate vad eu Daniel nu prea ai grija de el, dar nu vreau sa trag concluzii pripite, un porcusor are nevoie de doua mese pe zi, regulate si variate, fan si apa permanent, unghiile taiate la fiecare 2 luni pt ca astfel nu se vor mai rupe, vitamina C si beres  cand se schimba sezonul(vara, primavara, tpoamna, iarna) . Sunt mai multe, dar momentan nu-mi mai vine nimic in minte. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

338

da este vorba despre unghie ...         am pus niste poze cu porcusoru     ......    beres de unde cumpar   ca nu stiu .....

Adaugat: 19-04-2010 20:24

am uitat sa va  zic cand o iau in mana face zgomot  cum ar fi ca o doare si  plange saraca ........      am grija de ea   da iau cumparat odata o lasata a papato si  a 2 zii   statea in cusca  intr-un colt  si nu papa deloc si nu aveam chef de nimic saraca......  si daca este  burta tare ? e ceva grav

339

Are burta tare??
E balonata cred, pai trebuie sa ii fan si mancare speciala(alimente uscate) pt ai trece burtica, posibil sa nu manance din cauza asta. De unde esti?
Beres si VItamina C(picaturi mai bine) se gaseste la faramacia umana, ii dai timp de 15 zile cate 3 picaturi de vit c si o picatura de beres, le pui pe mancarea ei dar ai grija ca ea sa manance.
Poate e trista din cauza ca nu are o partenera, cam asa sunt porcutii singuri.

340

am fost cu ea la veterinar ..... si ia facu o injecie  .... si saraca incepuse sa planga .... acuma  face tratament smile

341

ce injectie? pentru ce?

342

vreau sa va zic ca sunt foarte tris sad((( ........... am fos cu porcusoru la veterinar si  dupa 3 zile sad(( a murit  fifi sad(( cu  privirea spre mine sad((.....................  voi pune un filmulet  pe sait so vedeti pe fifi  ....... multumesc tuturor  care mati ajutat .

343

Dupa injectie te cred. sad De unde esti?

344

Alt caz cand medicii o dau in bara! Nu mai lasati veterinarii sa faca injectii la animale, pentru binele animalului vostru. Ma refer la animale de gnul acesta considerate "animale exotice" de medici.
Imi pare rau Daniel...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

345

ia facu 4  zile numai injectie  mititica de ea ....... sunt din constanta

346

saracuta de ea! :cry:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

347

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZMXhL746AiM[/youtube]     
am pus filmuletu cu fifi
........  imi pare foare rau si imi lipseste foarte  mult         
...............  va multumesc inca o data pt tot ajutorul

348

porcusorii de guineea sunt blanzi? adica sunt cuminti ca un cutu sau ca o pisu?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

349 (edited by biancadumi 10-06-2010 09:26)

hmm,am avut porcusori.. is un pic speriosi la inceput (e normal) dar cu timpul se ataseaza de stapan smile ai mei se lungeau in pat :heart: erau asa dulci

- Bianca

350

sunt rapizi ca hamsterii?