camelya wrote:cum de nu iti place numele yoyo ca contine primele doua litere din numele tau :bang:
mie mi se pare potrivit pentru un animal mai ales o chinchilla ca ele nu prea isi retin numele...zuzu de exemplu nu prea stie cum il cheama=)
nici nu am observat asemanarea cu numele meu
) ...nu stiu imi place ca un nume sa aiba ceva de spus,sa imi sune mie interesant,original :d...acuma dupa cum am si zis fiecare avem gusturi diferite,caractere diferite!Un lucru bun,ca daca am fi toti la fel...mama mama ce nasol ar fi!Daca ii repeti constant numele sigur trebuie sa il invete cam orice animal....zic eu...nu m-am documentat despre asta,dar ma gandesc ca il invata mai ales daca nu vorbesti foarte multe cuvinte cu el,adica daca nu ii povestesti intr-una tot altceva cu sute de cuvinte diferite...cand te joci cu el sa ii repeti numele in continuu cred ca e imposibil sa nu invete!
Adaugat: 26-07-2008 22:33
nu stiu cum e la chinchilla ...papagalii mei nu prea isi stiu numele clar,si tocmai din aceasta cauza,ca nu le repet tot timpu :rusine:,eu sunt de vina aici...liza mai are uneori cate o tresarire,dar foarte putin 
Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......