Re: Chow-Chow
nici nu se vede foarte bine fluturasul din blana lui Daisy la cat de pufoasa e !
e cea mai scumpica :X!

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
nici nu se vede foarte bine fluturasul din blana lui Daisy la cat de pufoasa e !
e cea mai scumpica :X!
ce frumos doarme pufoasa ! :pup: somn usor... :nani:
(Vanesa)
ce frumoasa e Daisy...mai ca-mi vine sa o pap (abea ma abtin :hihi: ) si ce fluturas frumos are ea :heart: :floare:
ce frumos doareme daisy :heart:
Ce pufoasa e!
ce frumosi sunt amandoi sa va traiasca :bravo: Pupam boticurile pufoase :pup:
Am gasit o bobitza in scrumiera.... :hihi:
Si am papat-o repede,vezi?
Ochisori scumpi.... :heart:
Traduc eu pentru Daissy....Ham-ham!!! :hihi:
Adaugat: 30-05-2010 22:43
Printesa noastra acum termina perioada de calduri,isi schimba blanitza deci devine o domnisorica in toata regula.
Un prim-plan dulce....
pupam botic frumos :pup:
Mai, mai ce pufulete frumos :heart: Are o culoare deosebita :heart:
multi pupisi :pup: :pup: :pup: pentru frumoasa daisy :heart:
la ora asta ma bucur sa o vad pe Daisy. cata frumusete de fata. La noi baietelul a plecat la tara. ca sa va dati seama cat de rau o duce el acolo, o sa va spun cateva faze si cu cuvintele bunicii. Cand am ajuns acolo cu masina, bunica ne astepta in curte si a venit direct la portiera mea unde era catelul , l-a luat in brate si l-a iubit o jumatete de ora . nu va mint. noi ne-am schimbat si am pregatit graturul, iar bunica nu se mai ridica de pe bangheta din fata cu catelul. " mai ce frumos esti, Domne cat e de frumos, o sa dormi cu mama la noapte?, ai papat ceva? ce-ti dau stia de mancare? are mama cu cine dormi noaptea si nu o sa-i fie urat. asta e de casa sigur. stiu eu.nu-l las mult prin curte ca astia mi-l fura cat e de frumos. si ce blanita moale si pufoasa are. " i-a dat drumul pe jos si a inceput sa faca nazbatii.alerga dupa toata lumea si o tragea de pantaloni, se ducea la closca cu pui, numai ca nu i-a mers si la catelul cel mai mare al bunicii sa-l salute. era o figura mica. ce mai. era cand in casa , cand afara. usa era mereu deschisa sa poata intra cel mic.a dormit cu bunica si se iubeau dimineata. cand s-a uitat in gurita lui a zis" e rau! uite ce limba neagra are. asta o apara pa bunica noaptea sa nu intre nimeni peste ea. o sa-l tin numai in casa. " asta nu inseamna ca celalant catel metis si motanul nu stau in casa cand afara ploua. i-am zis ca i-am adus si mancare pt el. cand a vazut bunica a zis" ce-s cu grauntele alea la tine? voi stiti sa cresteti un catel? voi chinuiti animalele" apoi a pus in castronelul lui un polonic de ciorba de gaina de casa, lapte , carnita rupta marunt si painica. miez nu si coaja :wow: , unde catelul a lins tot . cand am mancat gratar, obucatica era in gura la ea si una la catel. deci cam asa o duce catelul. a stati ca i-a schimbat numele. mi-a zis ca Staricu e nume de oras , ea o sa-l strige Codrut. :wis:
vaaai Ramona ce domnisorica dulce ei :heart:
Mary,ma bucur pentru catelus sunt sigura ca o duce foarte bine acolo :k:
Mary esti o scumpa cum povestesti.Dragutul mic merita tot ce-i mai bun si la ce sanatos papa se va face extraordinar de frumos.Il pupam dulce si sa zburde cat mai mult.Creste el si va avea mare grija de buni. :hug:
am rezistat povestii pana la sfarsit!
vaiiii,cat de scump si alintat e..
cat despre domnisorica de Daisy nu mai vorbesc :heart: :heart:
Ramona e superba Daisy e asa de pufoasa si dulcica :hug: . Multi pupici pe boticul mic si pufos :pup: :heart:
Mary ma bucur foarte mult ca a ajuns catelusul pe maini bune unde va fi ingrijit si iubit :pup:
Suana..Daisy ramane crem sau se mai inchide, acuma ca isi schimba blana?
Cristina,chiar daca acum isi schimba blana, culoarea va ramane la fel.Sunt totusi curioasa daca variatiile de crem raman la fel,pe piciorusele din spate si pe urechiuse are crem inchis,asa-zisul apricot,varietate existenta la caniche.
Deja ma supar ca nu mai pui poze cu Daissy. :cry: . Asta chiar e culmea. :sol:
Venim cu cateva poze,facute acasa si la tara cu micutzii iepurasi.Printesa mea e tot mai cuminte,cand mergem la spalat masina sau in alta parte unde e de stat,a invatat ca trebuie sa aiba putina rabdare si sa astepte.E o dulce. :heart: :heart: :heart:
cum se ita la iepurasii aceia :X
e o scumpa Daisy! :heart: :heart:
ce cuminte sta ia si se uita la iepurasi :heart: pupici :pup:
Asa da. Parca nu ai sti ca tre sa mergi cu aparatul foto dupa tine peste tot. :hihi:
Ce curioasa se uita la iepurasii micuti! ce s-o gandi ea ,,Sper sa nu maintreaca astia mici in pufosenie, ca ma supar si ma fac mai pufoasa!``
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow