551

Re: Chow-Chow

Am vazut si eu azi un chow la cineva intr-o masina...era cam ca daisy.. :hihi:
Mary e super catzelusul...imi plac mult labutzele lui,e dragalash foc! :pup:

^ :heart: Ello :heart: ^

552

ce pufoasa suntem si eleganta. pupam fetita frumusica.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

553 (edited by suana 24-05-2010 22:36)

Multumim Mary.  :pup:  Voi ce ne povestiti,ce ati mai facut,micutzul...??
In vizita la buni.
http://i45.tinypic.com/2unzim8.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

554

noi am fost foarte cuminti azi. am plans un pic dimineata sa ne dam jos din pat sa facem pipi,       ca aseara am dormit intre mami si tati. ieri fiind si prima zi fara mamica, a fost mai dificil. azi a fost mai bine. nu ma asteptam sa fie atat de destept. problema cea mai mare este ca Staricu jr , doarme in pat cu noi si Deyan in cosuletul catelului   smile  . e dezastru daca il iau. plange de nu mai poate. ma refer la copil. acum a adormit in cosulet.  :wow:  momentan il pastram. vom vedea mai incolo ce o fi. macar are ceva de la chow   smile  i-am dat carnita de pui fiarta, aseara i-am dat lapte cu siringa. stiu ca nu e bine, dar plangea si-mi era mila. azi a baut apa si a papat consistent si bine. a facut destul de tare.... nevoile dupa laptic. L-am scos afara  si latra pe toata lumea.  s-au strans toti ca la  circ sa-liubeasca. mami ne-a periat un pic si avem blanita pufoasa si deasa. macar atat daca nu este mai mare. Cel mai comic a fost cand l-a vazut Mago. am murit de ras. el vine dupa noi peste tot, cand a intrat in dormitor si l-a vazut, a inceput sa se infoaie si sa fasaie. a zburat pe birou de unde i-si rupea gatul dupa catel. parca era un balaur  smile  . Mago merge inainte si Staricu dupa el. ca la instructie.  smile

- Mary-

555

vaaai imi dau seama ce distrctie e la voi :heart: asa cum cerem si lui Ramona poze...acum nici tu nu scapi Mary tongue vrem poze cu grasunul de Staric Jr tongue

- Bianca

556 (edited by deyseby 24-05-2010 23:03)

mai chiar daca nu este chow curat,o sa pun poze aici cu el sa-i tin companie  lui Daissy. totusi o sa fie si un Chow pana la sfarsitul verii. mai repede nu pot. dar va fi. de data asta nu mai iau eu, i-mi ia Ramona si-l aduce. eu ii trimit banii. o sa fie sigur 100 la suta. acum ne multumim cu ghemotocul nostru.

- Mary-

557

Mary cred ca e show si la voi dar vad ca va descurcati.Chiar te rog sa pui poze ,e tare scump mititelul.Si mie imi place de el,am fost suparata doar ca ati fost inselati.Catelul n-are nici o vina si merita ce-i mai bun.Ce ma distrez cand mi-l inchipui pe cel mic in cosulet si pe catel in pat.Dar daca se doarme comod,care-i problema???  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

558

catelul va pleca la sfarsitul saptamanii la tara. pana atunci ne vom bucura de el.  :k:  bunica ne-a sunat si vrea sa-l ducem si e perfect. va fi foarte bine pt el. mancarea o ducem noi. pedigree jr.

- Mary-

559

pedigree jr... pff...sincer si Ramona o sa iti zica ca nu e o mancare buna....mai bine hills sau royal...sau chear purina  dar nu pedigree...e jalnica mancarea ... scuze daca supar pe cineva,dar asta e cuvantul "Jalnic" ...  :sol:

- Bianca

560 (edited by crazyang3lc 25-05-2010 19:29)

Eu cred ca nu conteaza ce-i dai sa manance atata timp cat ii dai mancare si e buna si lui ii place...Parca daca ii dai pedigree moare sau se opreste din crestere....Eu cred ca poti sa-i dai foarte bine mersi si pedigree si mancarica gatita de care mancam noi(ciorbitza,carnitza,pateu,salam,parizer....chestii de genul asta). Oricum,bunica la tara cred ca o sa-i mai dea si mancarica normala,nu?E mai sanatos....decat sa manance numai chimicale... wink
E foarte comica faza cu copilul tau.... :hihi:

^ :heart: Ello :heart: ^

561 (edited by suana 25-05-2010 20:36)

Marca Pedigree s-a constatat ca are deficiente nutritionale.Eu nu il recomand dar fiecare face ce doreste.Nimeni din trupa mea de animalutze nu primeste decat mancare premium,pentru ca am eu un fix.Ello da-mi voie sa te contrazic.....poate exista inca vechea conceptie ca poti sa dai cainelui tot ce cade de la masa.Salamul,parizerul,crenwursti,etc,nu sunt indicate pentru caini.Pentru cine tine la o dieta cat de cat echilibrata va face un efort sa-i dea cainelui numai mancare care sa nu dauneze organismului si bunei functionari.Acuma,oi fi snoaba la chestia asta,dar eu am gatit intodeauna cu mare atentie ce  am dat  sa manance la oricare din cainii pe care  i-am avut.Daissy de exemplu acum,fiind in crestere,mananca dimineata branza de vaca amestecata cu iaurt,cu ou frecat,cu fulgi de ovaz si cu eventualele vitamine(diversificat).Nu-i dau decat carne fiarta sau ciorbitza(prima apa o arunc si pe urma fac supa)cu morcov,orez,mamaligutza,paste din grau dur.Eu i-am dat la Star marca Brit si o manca foarte bine,pe langa Belcando sau Hill's pentru articulatii.Fiecare caine e diferit si trebuie hranit ca atare.Dar cum zicea si ello,la tara poate primi mancare gatita sanatoasa,completata cu vitamine.

562 (edited by biancadumi 25-05-2010 21:39)

mai Ramona parca i-ai spus meniul lui Muchi smile dimineata branzica de vaci cu iaurt si cu ou...iar ca mancare Hill's si  bineinteles carnita de vita sau de pui fiarta sau ciorbita  ( si tot asa mami  arunca prima apa smile ) smile si eu tin foarte mult ca animalele mele sa aiba mancare de buna calitate ...aici ne potrivim :hihi:  :hug:

- Bianca

563

Mai completam si noi cu alte bunanatatzi dar am avut o grija sporita,ea fiind pui ,sa creasca sanatos si sa aiba necesarul de vitamine.In alta ordine de idei,am facut progrese serioase cu iepurasul.   :iepure:    Astazi au stat nas in nas pe afara  si nu s-a intamplat nimic.Cristal oricum era obisnuit cu Star.S-a dat in spectacol, a facut tumbe,a fugit iar Daisyy doar l-a mirosit si a fugit in joaca dupa el.Ea are mai mult chef de joaca si doar cand fuge Cristal i se pare interesant.

564 (edited by deyseby 26-05-2010 07:32)

stati asa. m-am exprimat gresit. pedigree (granule mici pt cetelusi) , jr( papy) . Ramona doar stii ce pedigree i-am luat. eu am uitat marca. se vede ca nu am mai avut catei. nu am luat marca pedigree jr. of ca sunt dusa.  :bang:   :sol:   :hihi: . da Belcando i-am luat. le mananca. carnita de pui fiarta cu morcovel si putin orez. mananca foarte bine. am varsat prima apa, normal. asa am primit instructiuni si sunt foarte multumita. Stiu ca Belcando este foarte natural si contine multe proteine, completeaza foarte bine laptele matern.

- Mary-

565

scz ca ma bag si eu peste voi este metis...exact cum am patit si eu cu dodo imi doream din tot suflet un bichon frise dar uite ca am primit metis...ahh ce m-as duce la ala sa fac reclamatie scuze latifa ca mam bagat aci dar miam dat si eu cu parere

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

566 (edited by suana 26-05-2010 11:43)

Dragutza mea,ma bucur ca mananca bine juniorul.   :pup:  Ce nazdravanii ati mai facut????Si sa nu uit de vaccinuri mai ales daca il duci la tara,ca imediat se imbolnaveste.
nimfa,ai dreptate.Dar nu e vina catelusilor ci a celor care ii vind si mint.catelusii trebuie doar ingrijiti si iubitzi.

567

este foarte cumintel. mananca si doarme, se mai joaca cu jucarii de plus si papucei de jucarie. nu iutam de vaccinuri sigur. cand va face 2 luni il ducem. de ce sa-l las asa? oricum va avea pedigree la dispozitie. chiar daca merge la bunica, dar va fi rasfatat. nu mai zic, ca acolo are unde sa alerge pe afara.;

Adaugat: 26-05-2010 14:33

unde sunt pozele cu Daissy?

- Mary-

568

Chiar asa. Ce a mai facut nazdravana? POZE!!! VREAU POZE!!! smile  :wis:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

569

noi suntem foarte alintati si ne iubim.

- Mary-

570

vai ce dragut poate sa fie :x

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

571

stiu. la sfarsitul saptamanii va pleca la tara.o sa aiba unde sa zburde. important este ca este iubit de copii mei mult. Inima mea este pt un chow suta la suta. Ma joc in blanita lui ca este asemanatoare, dar nu este la fel.   :cry:

- Mary-

572

pt mine nu conteaza ce rasa e decat 20% tot acelasi sufletel mic si ... dragut e ..
au si ei nevoie de putina afectiune .. sad
pe mine nimeni nu ma poate misca..decat un animal.

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

573

Ce scumpic e! si ce ochisori are! de milioane!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

574

Mary sunt tare scumpi amandoi.Stiu ca baietzeii tai iubesc animalele tare mult.Imi pare rau de micutz,el nu are nici o vina.Normal ca trebuie iubit si ingrijit dar de vina pentru lucrurile astea care n-ar trebui sa se intample sunt proprietarii iresponsabili de caini care reproduc asa fara nici o consideratie.Micutul va avea o viata frumoasa la tara,sunt convinsa.

Adaugat: 29-05-2010 14:52

Somnic pufos....  :heart:   :nani:
http://i47.tinypic.com/2zekop5.jpg

575

ce scumpica e! :heart:  :pup: