201

Re: Chinchilla

zuzu daca ar evada ar astepta sa-i aduca cineva mancare si apa la bot smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

202

azi zuzu a implinit 5 luni :angel: :bravo: a crescut mare deja smile ,...ieri l-am cantarit si avea 400g ...deseara ma duc la o bere cu el sa sarbatorim :sanatate: LA MULTI ANI ZUZULIK :pup::heart:

Adaugat: 10-07-2008 10:27

azi s-a bucurat de ziua lui ca numai bunatati a primit...nu prea stia ce i se intampla dar ii placea smile ... toata ziua l-am pupacit si i-am facut "masaj" ...era tare rasfatat...maine ma duc sa-i cumpar ceva papica buna...sper sa-i placa

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

203

Mult inainte! :sanatate:

204

multi inainte!! :bravo: .cred ca zuzu de ziua lui a fost rege si voi servitorii care ii aduceati de toate smile .sa creasca mare wink .paco face un an pe 19 august smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

205

Multumesc :rusine: chiar ca a fost rege ca tot ce a vrut i-am dat si l-am lasat sa faca tate prostioarele din lume ... ca doar numai o data implineste 5 luni smile

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

206

da...si zuzu: "odata in viata 5 luni si o zi...,odata in viata 5 luni si 2 zile...............,odata in viata 3 ani,3 luni si 3 zile..." smile

207

smile Bianca cam la ce pret sunt custile pt chinchilla in Bucuresti? s-ar putea sa-i cumpar la zuzu de acolo ca la mn nu am gasit o cusca mare si cum imi place mie big_smile

208

:wow: pai..asa ceva :
?

Adaugat: 11-07-2008 12:49

Cusca Cincilla Super
410,00 RON
Cusca din materiale non-toxice pentru rozatoare.
Cusca contine si accesoriile din imagine.

Dimensiuni: 80 x 50 x 70 cm (L x l x h)

mi s-a parut cam  scump fata de pretul custii de la crescatorie hmm .asa sunt preturile si la tine?

Adaugat: 11-07-2008 12:59

daca te intereseaza adresa de web de unde am luat-o:
http://www.pentruanimale.ro/cusca-cinci … -2349.html

ti-am aratat-o pe asta pentru ca din ce am gasit eu asta e singura speciala pentru chinchilla hmm

209

da si la mine sunt niste preturi de te dau pe spate si sunt si mici custile...eu am nevoie de o cusca care sa aiba dimensiunea de minim un metru inaltime big_smile ...si ma gandeam la ceva mai sofisticat cu multe chestii prin ea smile problema e ca nu gasesc...

210

normal ca nu gasesti smile

211

dar exista...numai ca nu prea se lasa gasita... tongue cred ca numai la comanda as putea sa ii fac...

212

bianca cand te intorci sa vezi pozele

Adaugat: 12-07-2008 22:32

chinchila

Adaugat: 12-07-2008 22:33

e super?

Adaugat: 12-07-2008 22:35

nmai cu chinchila

Adaugat: 12-07-2008 22:36

chinchile

smile  Do you have a cat or a dog? or a wild animal ? Make up their life much better! Save wild animals and domestic animals and love all animals!  smile :X my cats :X animals :X licurici & kitty

213

ce scumpetele sunt!! :heart: .mersi cri wink !

214

wow ce multe sunt in ultima poza smile
Nu stiti la cat timp un chinchilla devine adult? la 1 an ... :-??

215

cam asa smile

216

hehe ce scump ii zuzu ca a inceput sa vorbeasca ...tot scoate niste sunete cand il iau in brate sau cand il masez...=)da ii place ca nu se zbate sau fuge....

217

ce ingeras mic!!! :bravo: !!da sunt foarte nehotarata :cry: .cand voi pleca o saptamana in bulgaria pe Paco il voi lasa la bunici da mama vrea sa imi mai iau unu(pacolina) ca sa-i tina de urat neutral .si eu as vrea din tot sufletul dar imi doresc cu adevarat si chinchilla da a zis ca nu ma lasa cu 3 :cry:

218

sad ce naspa ...dar atunci ar trebui sa te decizi ...ori inca un papagal ori un chinchilla...sau mama ta vrea numai papagal... neutral ? ar fi frumos sa iti iei un chinchilla...

219

nu are preferinte.a zis ori aia ori aia sad .da nici nu stiu la ce sa ma gandesc,la ce mi-ar placea mie mai mult (chinchilla) si ce i-ar placea mai mult lui Paco (pacolina sau alt papagal) :cry:

220

daca se obisnuiesc de mici unul cu altul s-ar putea sa se imprieteneasca si daca sunt din specii diferite ... acuma cum vrei tu ...sa-mi zici si mie ce ai ales pana la urma smile cand te hotarasti

221

da ce ?eu o am cu alesul??tot sau mai mult de atat tongue .pentru pacolina am strans deja bani si pana ce ne intoarcem din bulgaria cred ca o sa strang destui si pentru scumpetelul meu Yoyo si daca am eu bani maicamea nu  o sa aiba ce zice :ironic:

222

atunci te lasa cu 3 animale? vezi ca vor fi cam multe...daca ai tu grija de ele imagineaza-ti cat vei avea de strans... ca zuzu face destula mizerie si e doar unul big_smile

223

pai lu Pao ii starng nicipu cam la 2-3 saptamani ca el mai multa mizerie face afara smile .si Pacolina probabil la fel.si cu rozatoarea mea preferata nu cred ca o sa am probleme smile .orice animal iti raspunde la dragoste cu dragoste :heart:

224

poi cand o sa ii lasi pe toti afara o sa ai ce strange dupa ei ...si te-ai gandit la un loc unde sa il pui pe Yoyo...ca sa nu deranjezi pe nimeni noaptea?

225

pai eu continui sa sper ca va dormi noaptea ca sa pot sa-l las in sufragerie da daca nu va fi asa il voi duce intr-o camera unde nu doarme nimeni sa isi faca de cap tongue