Re: Chinchilla
zuzu daca ar evada ar astepta sa-i aduca cineva mancare si apa la bot
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
zuzu daca ar evada ar astepta sa-i aduca cineva mancare si apa la bot
azi zuzu a implinit 5 luni :angel: :bravo: a crescut mare deja ,...ieri l-am cantarit si avea 400g ...deseara ma duc la o bere cu el sa sarbatorim :sanatate: LA MULTI ANI ZUZULIK :pup::heart:
Adaugat: 10-07-2008 10:27
azi s-a bucurat de ziua lui ca numai bunatati a primit...nu prea stia ce i se intampla dar ii placea ... toata ziua l-am pupacit si i-am facut "masaj" ...era tare rasfatat...maine ma duc sa-i cumpar ceva papica buna...sper sa-i placa
Mult inainte! :sanatate:
multi inainte!! :bravo: .cred ca zuzu de ziua lui a fost rege si voi servitorii care ii aduceati de toate .sa creasca mare
.paco face un an pe 19 august
Multumesc :rusine: chiar ca a fost rege ca tot ce a vrut i-am dat si l-am lasat sa faca tate prostioarele din lume ... ca doar numai o data implineste 5 luni
da...si zuzu: "odata in viata 5 luni si o zi...,odata in viata 5 luni si 2 zile...............,odata in viata 3 ani,3 luni si 3 zile..."
Bianca cam la ce pret sunt custile pt chinchilla in Bucuresti? s-ar putea sa-i cumpar la zuzu de acolo ca la mn nu am gasit o cusca mare si cum imi place mie
:wow: pai..asa ceva :
?
Adaugat: 11-07-2008 12:49
Cusca Cincilla Super
410,00 RON
Cusca din materiale non-toxice pentru rozatoare.
Cusca contine si accesoriile din imagine.
Dimensiuni: 80 x 50 x 70 cm (L x l x h)
mi s-a parut cam scump fata de pretul custii de la crescatorie .asa sunt preturile si la tine?
Adaugat: 11-07-2008 12:59
daca te intereseaza adresa de web de unde am luat-o:
http://www.pentruanimale.ro/cusca-cinci … -2349.html
ti-am aratat-o pe asta pentru ca din ce am gasit eu asta e singura speciala pentru chinchilla
da si la mine sunt niste preturi de te dau pe spate si sunt si mici custile...eu am nevoie de o cusca care sa aiba dimensiunea de minim un metru inaltime ...si ma gandeam la ceva mai sofisticat cu multe chestii prin ea
problema e ca nu gasesc...
normal ca nu gasesti
dar exista...numai ca nu prea se lasa gasita... cred ca numai la comanda as putea sa ii fac...
bianca cand te intorci sa vezi pozele
Adaugat: 12-07-2008 22:32
chinchila
Adaugat: 12-07-2008 22:33
e super?
Adaugat: 12-07-2008 22:35
nmai cu chinchila
Adaugat: 12-07-2008 22:36
chinchile
ce scumpetele sunt!! :heart: .mersi cri !
wow ce multe sunt in ultima poza
Nu stiti la cat timp un chinchilla devine adult? la 1 an ... :-??
cam asa
hehe ce scump ii zuzu ca a inceput sa vorbeasca ...tot scoate niste sunete cand il iau in brate sau cand il masez...=)da ii place ca nu se zbate sau fuge....
ce ingeras mic!!! :bravo: !!da sunt foarte nehotarata :cry: .cand voi pleca o saptamana in bulgaria pe Paco il voi lasa la bunici da mama vrea sa imi mai iau unu(pacolina) ca sa-i tina de urat .si eu as vrea din tot sufletul dar imi doresc cu adevarat si chinchilla da a zis ca nu ma lasa cu 3 :cry:
ce naspa ...dar atunci ar trebui sa te decizi ...ori inca un papagal ori un chinchilla...sau mama ta vrea numai papagal...
? ar fi frumos sa iti iei un chinchilla...
nu are preferinte.a zis ori aia ori aia .da nici nu stiu la ce sa ma gandesc,la ce mi-ar placea mie mai mult (chinchilla) si ce i-ar placea mai mult lui Paco (pacolina sau alt papagal) :cry:
daca se obisnuiesc de mici unul cu altul s-ar putea sa se imprieteneasca si daca sunt din specii diferite ... acuma cum vrei tu ...sa-mi zici si mie ce ai ales pana la urma cand te hotarasti
da ce ?eu o am cu alesul??tot sau mai mult de atat .pentru pacolina am strans deja bani si pana ce ne intoarcem din bulgaria cred ca o sa strang destui si pentru scumpetelul meu Yoyo si daca am eu bani maicamea nu o sa aiba ce zice :ironic:
atunci te lasa cu 3 animale? vezi ca vor fi cam multe...daca ai tu grija de ele imagineaza-ti cat vei avea de strans... ca zuzu face destula mizerie si e doar unul
pai lu Pao ii starng nicipu cam la 2-3 saptamani ca el mai multa mizerie face afara .si Pacolina probabil la fel.si cu rozatoarea mea preferata nu cred ca o sa am probleme
.orice animal iti raspunde la dragoste cu dragoste :heart:
poi cand o sa ii lasi pe toti afara o sa ai ce strange dupa ei ...si te-ai gandit la un loc unde sa il pui pe Yoyo...ca sa nu deranjezi pe nimeni noaptea?
pai eu continui sa sper ca va dormi noaptea ca sa pot sa-l las in sufragerie da daca nu va fi asa il voi duce intr-o camera unde nu doarme nimeni sa isi faca de cap
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla