226

Re: Papagalul meu e bolnav?

Mai are si alte simptome? Mananca? Are diaree? L-ai vazut vomitand? Si-a schimbat aspectul penelor? Ochii,nasul cum sunt? Sau totul este normal in rest?

227

Nu prea mananca....... Aspectul a ramas la fel dar mise pare ca respira cam greu zici ca are frisoare...diaree pare a avea diaree.....nu stiu ce sa ma fax

228

A intrat in contact cu alte pasari? Urmareste-l cand mananca sa vezi ca are dificultati in a se hrani. Isi coordoneaza miscarile? S-a intamplat sa cada de pe bara?

229

ca sa nu mai aiba diaree da-i ceai de musetel, fara zahar normal.presupun ca si el are psitacoza si asta se rezolva cu tetraciclina.dar nu ii da medicamentul asta pana nu il duci la veterinar.pana luni da-i ceiut si orez fiert.sper sa se faca bine

230 (edited by dododoru 23-05-2010 06:28)

Da a inceput sa tremure si sta umflat si ghemuit...se comporta de parca nu m-ar cunoaste. Nu a intrat in contact cu alte pasari ca nu il tin decat in bucatarie nu si pe balcon. Azi l-am luat cu mine in camera si nu a scos o vorba

231

suna un veterinar ca se agraveaza.maine te duci neaparat cu papagalutul la medic

232

Asta si Abram de gand pentru ca am fost si ieri dar era inchis peste tot

233

Ce face perusul dododoru?

234

Scuzati-ma ca ma bag ca musca in lapte, dar si eu am recomandat in mai multe cazuri veterinarul si au sarit  toti cu gura pe mine ca dau sfaturi proaste si ca la mai multi , veterinarul le-a omorat pasarea. So, am invatat ca veterinarul nu e o solutie fff buna, pt. ca nu multi se pricep la papagali. Deci, veterinarul ar fi ultima solutie dupa parerea mea.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

235 (edited by deyseby 29-05-2010 08:01)

dododoru wrote:

Asta si Abram de gand pentru ca am fost si ieri dar era inchis peste tot

sunt multe nr de tel si adrese ale veterinarilor aici pe site . te ajuta sigur.eu am avut o problema cu o nimfa si m-au ajutat prin telefon, dupa ce am mers la 3 veterinari de la noi din Suceava si nu stiau ce sa-i  faca nimfei.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

236

raluky,intr-un fel sunt de acord cu tine.sunt ft putini veterinari specializati in pasari,majoritatea se ocupa cu caini si pisici.dar asta nu inseamna ca nu exista veterinari buni.trebuie doar sa ii cunosti

237 (edited by birdslover 29-05-2010 14:33)

Da, aveti dreptate. Eu nu mai am incredere nici in vestitul doctor Laurentiu sau cum il cheama .. decand cu Misha. Cand a fost puiul meu bolnav l-am dus la un spital veterinar unde nu cunosteam pe nimeni si nu ma trimisese nimeni. Doctorul l-a luat si l-a consultat foarte atent, mi-a spus ca am o pasare frumoasa si l-a mangait. M-a asigurat dinainte ca singura varianta este sa-i faca o injectie, care pt unele pasari e mortala si m-a intrebat daca sunt sigura ca vreau sa i-o faca. M-a chemat si in zilele urmatoare si iata ca mi l-a facut bine. Mi-a dat si sfaturi si se cunostea dragostea celor de acolo pentru animale. Am observat ca pe lista mai erau oameni cu pasari. Acolo se si opereaza animale, si am avut neplacerea sa vad un catel cu perfuzii in toate labutele sad Au program non-stop si ambulante.
Se numeste Biovet

Telefon/Fax:

021-410 34 69

410 32 80

411 60 54

Adresa: BIOVET IMPEX srl, str. Sebastian, 211-B, sector 5, Bucuresti-050783, Romania

238

foarte foarte interesant wink
mi se pare incredibil de frumos
cred ca ti-a crescut inima cand ai vazut cat de frumos se poarta cu el si ca ti-a spus in fata ..
adica eu una asa as face wink

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

239

Iti dai seama... faza e ca am impresia ca il confund cu un alt cabinet.. am sa o intreb pe cumnata mea diseara si daca l-am confundat, o sa modific comentariul de mai sus. big_smile

Adaugat: 29-05-2010 16:18

Nu am facut o confuzie. Deci va recomand cu multa incredere cabinetul de mai sus. Lupu, este vreo problema daca am pus datele despre cabinet pe forum? As vrea sa le pun si la topicul cu medicamente, cabinete veterinare in speranta ca voi ajuta, dar vreau mai intai sa stiu daca este in regula.

240

Este ok. Merge inscris si in director.

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

241

Hm.. ok dar nu e al meu si n-am nicio ruda/prieten etc acolo big_smile Doar ca sunt niste doctori ff buni, iar cine va avea nevoie, va alege sa mearga cu recomandare. big_smile

242 (edited by dododoru 14-06-2010 14:39)

salut ..... tocmai mi-a murit papagalutu ..... ce sa fac.... ca sunt devastat sad((( il aveam de 8 anisori.... simt cum a murit o particica din mine sad(((((((((((((... imi vine sa sparg totul din casa.... credeti-ma ca am plans  non`stop sad((((((((

243

Imi pare rau...stiu cum este...o sa.ti treaca durerea la un moment dat.
Poti incepe prin a ne spune din ce cauza? sad

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

244

dupa cum am spus si in posturile de mai sus, deodata s-a "imbolnavit" am fost la un cabinet veterinar cu el... si mi-a spus ca este destul de batran... si mi-a dat vitamina C.... si si-a mai revenit ......m-am jucat cu el dimineata ... si dupa-amiaza... iar seara cand m-am dus la el... saracutu statea intins pe burtica cu aripile larg deschise, parca imbratisase moartea sad(((((( deja am lacrimi in ochi .... oricare ar fii cauza mortii ... NU MA INTERESEAZA,  ma intereseaza faptu ca a murit si nu il mai am sad((((((((( era copilasul meu.... unicat !!!!

245

Imi cer scuze nu citisem mai sus. Este cea mai mare prostie sa.ti duci animalul la medic daca nu ai unul pe care il stii ca este bun...puteai sa mai intrebi pe aici de un veterinar inainte sa.l duci.
Nu stiu ce ar putea sa fie...stiu ca este un anumit vierme care se dezvolta la nivelul esofagului sau gusii....si da semne de genul cu capul pe spate. Ma interesez despre asta si revin cu detalii.
Conteaza si de ce a murit cum sa nu te intereseze, a fost animalutul tau si trebuie sa stii, cine a gresit si unde pentru a nu repeta greseala...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

246

referitor la capul pe spate.... isi lasa capsorul pe spate si ramanea blocat cateva secunde... daca il atingeai nu se misca nu facea nimic (musca foarte des pe parinti) pe mine nu ma musca..... in leg cu viermele ala te rog intereseaza-te si cum se face acel vierme ??

247 (edited by Iusty 14-06-2010 15:19)

Pai poate a murit de batranete..moartea lui nu a fost neaparat cauzata de ceva..chiar era batran sad

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

248 (edited by bubbles 14-06-2010 15:29)

Nu cred ca este vorba de asta...ca sa ajunga sa moara trece prin niste faze urate de care nu ai mentionat vad (faze vizibile, gen depuneri negre pe cioc cu miros de mucegai, stranut, vomitat, regurcitat).
S.ar face de la neigienizarea coliviei, s.ar lua din apa (cred ca apa de la robinet cred) si ramane in gat pentru ca sta la umezeala... dar nu cred ca este cazul...singurul lucru care se potriveste este gatul pe spate.
Nu stiu ce sa zic...alte semne nu a dat? sad

249

Poate a murit de batranete dar nu se stie sigur,imi pare foarte rau ce ti s-a intamplat,succes in continuare si daca vei afla cauza va fi mult mai bine ca sa nu se mai repete greseala,afla ca noi toti suntem alaturi de tine  :pup:

Prietena animalelor   ~Madalina~ :heart: :perus: :perus: :perus: :perus:

250

Buna ziua.
Am cumparat si eu de o zi jumate si nu e vesel deloc. E apatic si suparat canta doar dimineata cand rasare soarele in rest sta bosumflata toata ziua si mai ciripeste din an in pasti. Nu i`am dat decat mei deocamdata ca nu ma prea pricep cu papagalii dar a invatat sa stea pe degetul meu deja(mai si fuge catedata) dar nu doarme intr`un picior si mi`e frica ca ar fi bolnava ... ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva? Nu isi smulge penele sau asa si nici accese de furie nu are e cuminte si nu zice nimic, nici blana zburlita nu o are... As aprecia un raspuns cat de repede posibil. Eu iubesc animalele si pasarile si chiar daca doar ce am cumparat`o am prins drag de ea si nu as vrea sa moara.
Multumesc anticipat.