176

Re: Chinchilla

sa creasca si sa nu mai vrea sa roada atat ca in ultimele zile numai pe la 4-5(dim) am adormit

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

177

smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

178

smile smile smile

179 (edited by camelya 04-07-2008 23:51)

serios big_smile ca ii tare neastamparat noaptea si asa tare se aude cand roade ca nu pot inchide un ochi :furios:

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

180

muta-l in alta camera

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

181 (edited by camelya 05-07-2008 11:21)

da m-am obisnuit cu el smile smile smile ...langa mn:d

182

da nu te deranja?

183

poi ba da numa ca mi se pare asa ciudat daca nu ii langa mn ...=) ca ma trezesc dimineata si ma uit ce face ...si daca il duc de langa mn la cn ma mai uit tongue ?

184

pui o oglinda si te uiti la tine smile

185

smile vrei sa ma speriu? smile

186

da de ce te sperii mai tare?de tine sau de cat zgomot face zuzu? smile

187

ai zis sa ma uit in oglinda =)vrei sa ma speriu de ce vad smile ?

Adaugat: 07-07-2008 08:05

vai saracu zuzu ca e asa speriat ca de azi ne-o venit ns ce oameni ca sa ne faca o baie si asa tare se aude ....asa mi de mila de el ca tremura tot ...cand l-am luat in brate am ramas plina cu par pe maini....oare ce sa fac cu el ca nu prea am unde sa il duc...si nici nu poate dormi de atata zgomot :cry: :cry: :cry:

188

izoleaza camera fonic....

189

mda...si cum sa fac asta? tongue tongue

Adaugat: 07-07-2008 13:40

pozulici noi cu zuzulici big_smile

190

parul e ca la pisici,ii cade de stres.nu stiu...cauta si tu pe la ikea sau practiker ca poate gasesti ceva hmm

191 (edited by camelya 08-07-2008 09:05)

vai ieri l-am pierdut pe zuzu :wow: ca statea cu mine in camera si dintr-odata nu l-am mai vazut ...m-am speriat la culme ca am crezut ca a iesit din camera si usa de la apartament era deschisa....thulai il caut io prin casa 3 :wow: ORE...si pe la 11 l-am gasit ca tot se auzeau sunete ca roade ceva in camera...el era in sertar :wow:...da saracu mult o stat acolo... tot ma gandeam ca oare de unde o avut atata aer
Bine ca l-am gasit ca asa eram de speriata :cry:

192

exact aceeasi chestie am patit-o si eu dar cu liza....insa eu nu am gasit-o muuult timp....de la ora4 dupa masa pana ziua urmatoare la amiaza...era in lada de la pat...te inteleg perfect,e o sperietura zdravana smile

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

193

ce le patiti!! smile !!!eu nu l-am pierdut niciodata pe Paco.poate fi doar pe lusta,la televizor,pe geamurile bibliotecii pe cusca,in spatele casutei,pe usa sau pe jos smile .

194

eram asa speriata ca nu il vedeam si nici nu zicea nimic cand il strigam...ca exact ieri ,inainte sa se rataceasca, a iesit ns cum din camera si umbla liber prin casa...ii tare nazdravan ca daca ar fi dupa el s-ar duce pana unde il duc picioarele...acuma stau cu ochii pe el sa nu cumva sa mai faca vreo nazbatie :blb:

Adaugat: 08-07-2008 16:18

Yoana wrote:

exact aceeasi chestie am patit-o si eu dar cu liza....insa eu nu am gasit-o muuult timp....de la ora4 dupa masa pana ziua urmatoare la amiaza...era in lada de la pat...te inteleg perfect,e o sperietura zdravana smile

si nu i-a fost foame ...nu a putut iesit de acolo pe unde a intrat smile ?eu daca nu il gaseam pe zuzu nu puteam dormi o secunda ca ma temeam sa nu i se intample ceva sa nu ii fie foame sau sete...la toate ma gandeam atunci big_smile
Si cum ai reusit sa o gasesti pana la urma ?

195

a cautat-o peste tot pana a gasit-o smile .logic,nu? smile

196 (edited by camelya 09-07-2008 00:00)

poate ca a auzit-o facand zgomot...sau stiu si eu tongue...ca pe zuzi asa l-am "localizat"

197

saracu.cum a intrat acolo??

198 (edited by camelya 09-07-2008 14:17)

cred ca am deschis sertarul si nu l-am vazut pe zuzu cand a intrat si l-am inchis acolo big_smile ...din greseala sad
uite am facut un slide cu mine si cu zuzu :rusine:

http://s303.photobucket.com/albums/nn122/kamelya/th_DSCF0026.jpg

Nush dc nu se misca...

199

poi iti dai seama ca si eu am cautat-o pe liza si in sertare si peste tot....numa in lada patului nu...nici nu mi-am imaginat vreodata ca ar putea intra acolo...intr-adevar ca e foarte curioasa,cand deschideam un sertar sau dulapul,ea direct inaintru...Si ai dreptate camelya,asa am gasit-o si eu,dupa zgomot ...ziua urmatoare,dupa ce am plans destul (ai mei tot ziceau ca singura posibilitate e sa fi zburat afara,sa fi evadat),am auzit ceva zgomot in pat cum ar veni...si am deschis lada patului si ea a zburat afara..doammne cum arata,mizerabila,patul era destul de nou si probabil a dat de ceva ulei de la balamale,nu stiu, dar era neagra si unsuroasa parca smile.era o nebunatica pana s-a imbolnavit.Am crezut ca moare,vreo 2 luni daca nu mai mult nu a mai putut sa zboare deloc.De vreo saptamana si-a facut curaj,acum se reface tot mai bine,si zboara cate putin.Mergem inspre bine! big_smile...Sa-l supraveghezi bine pe zuzu,vad ca si el e tare curios!!! :pup: Si sanatate multa tuturor sufletelelor!

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

200

ca nici mie nu mi-ar fi trecut prin minte ca zuzu e in sertar ...acuma stau cu ochii pe el...sunt mai atenta ca asa mi-a fost de frica ca a evadat din camera si s-a dus in  afara apartamentului...si iti dai seama ca nu ar fi trait mult din moment ce a fost crescut in captivitate nu cred ca sar fi putut descurca...Dar bine ca totul s-a terminat cu bine :heart: acuma atata il iubesc sa nu mai plece :pup: smile
Insanatosire grabnica la liza si poate pe viitor ii va fi invatatura de minte tongue