Re: Chinchilla
sa creasca si sa nu mai vrea sa roada atat ca in ultimele zile numai pe la 4-5(dim) am adormit
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
sa creasca si sa nu mai vrea sa roada atat ca in ultimele zile numai pe la 4-5(dim) am adormit
serios ca ii tare neastamparat noaptea si asa tare se aude cand roade ca nu pot inchide un ochi :furios:
muta-l in alta camera
da m-am obisnuit cu el
...langa mn:d
da nu te deranja?
poi ba da numa ca mi se pare asa ciudat daca nu ii langa mn ...=) ca ma trezesc dimineata si ma uit ce face ...si daca il duc de langa mn la cn ma mai uit ?
pui o oglinda si te uiti la tine
vrei sa ma speriu?
da de ce te sperii mai tare?de tine sau de cat zgomot face zuzu?
ai zis sa ma uit in oglinda =)vrei sa ma speriu de ce vad ?
Adaugat: 07-07-2008 08:05
vai saracu zuzu ca e asa speriat ca de azi ne-o venit ns ce oameni ca sa ne faca o baie si asa tare se aude ....asa mi de mila de el ca tremura tot ...cand l-am luat in brate am ramas plina cu par pe maini....oare ce sa fac cu el ca nu prea am unde sa il duc...si nici nu poate dormi de atata zgomot :cry: :cry: :cry:
izoleaza camera fonic....
mda...si cum sa fac asta?
Adaugat: 07-07-2008 13:40
pozulici noi cu zuzulici
parul e ca la pisici,ii cade de stres.nu stiu...cauta si tu pe la ikea sau practiker ca poate gasesti ceva
vai ieri l-am pierdut pe zuzu :wow: ca statea cu mine in camera si dintr-odata nu l-am mai vazut ...m-am speriat la culme ca am crezut ca a iesit din camera si usa de la apartament era deschisa....thulai il caut io prin casa 3 :wow: ORE...si pe la 11 l-am gasit ca tot se auzeau sunete ca roade ceva in camera...el era in sertar :wow:...da saracu mult o stat acolo... tot ma gandeam ca oare de unde o avut atata aer
Bine ca l-am gasit ca asa eram de speriata :cry:
exact aceeasi chestie am patit-o si eu dar cu liza....insa eu nu am gasit-o muuult timp....de la ora4 dupa masa pana ziua urmatoare la amiaza...era in lada de la pat...te inteleg perfect,e o sperietura zdravana
ce le patiti!! !!!eu nu l-am pierdut niciodata pe Paco.poate fi doar pe lusta,la televizor,pe geamurile bibliotecii pe cusca,in spatele casutei,pe usa sau pe jos
.
eram asa speriata ca nu il vedeam si nici nu zicea nimic cand il strigam...ca exact ieri ,inainte sa se rataceasca, a iesit ns cum din camera si umbla liber prin casa...ii tare nazdravan ca daca ar fi dupa el s-ar duce pana unde il duc picioarele...acuma stau cu ochii pe el sa nu cumva sa mai faca vreo nazbatie :blb:
Adaugat: 08-07-2008 16:18
exact aceeasi chestie am patit-o si eu dar cu liza....insa eu nu am gasit-o muuult timp....de la ora4 dupa masa pana ziua urmatoare la amiaza...era in lada de la pat...te inteleg perfect,e o sperietura zdravana
si nu i-a fost foame ...nu a putut iesit de acolo pe unde a intrat ?eu daca nu il gaseam pe zuzu nu puteam dormi o secunda ca ma temeam sa nu i se intample ceva sa nu ii fie foame sau sete...la toate ma gandeam atunci
Si cum ai reusit sa o gasesti pana la urma ?
a cautat-o peste tot pana a gasit-o .logic,nu?
poate ca a auzit-o facand zgomot...sau stiu si eu ...ca pe zuzi asa l-am "localizat"
saracu.cum a intrat acolo??
poi iti dai seama ca si eu am cautat-o pe liza si in sertare si peste tot....numa in lada patului nu...nici nu mi-am imaginat vreodata ca ar putea intra acolo...intr-adevar ca e foarte curioasa,cand deschideam un sertar sau dulapul,ea direct inaintru...Si ai dreptate camelya,asa am gasit-o si eu,dupa zgomot ...ziua urmatoare,dupa ce am plans destul (ai mei tot ziceau ca singura posibilitate e sa fi zburat afara,sa fi evadat),am auzit ceva zgomot in pat cum ar veni...si am deschis lada patului si ea a zburat afara..doammne cum arata,mizerabila,patul era destul de nou si probabil a dat de ceva ulei de la balamale,nu stiu, dar era neagra si unsuroasa parca .era o nebunatica pana s-a imbolnavit.Am crezut ca moare,vreo 2 luni daca nu mai mult nu a mai putut sa zboare deloc.De vreo saptamana si-a facut curaj,acum se reface tot mai bine,si zboara cate putin.Mergem inspre bine!
...Sa-l supraveghezi bine pe zuzu,vad ca si el e tare curios!!! :pup: Si sanatate multa tuturor sufletelelor!
ca nici mie nu mi-ar fi trecut prin minte ca zuzu e in sertar ...acuma stau cu ochii pe el...sunt mai atenta ca asa mi-a fost de frica ca a evadat din camera si s-a dus in afara apartamentului...si iti dai seama ca nu ar fi trait mult din moment ce a fost crescut in captivitate nu cred ca sar fi putut descurca...Dar bine ca totul s-a terminat cu bine :heart: acuma atata il iubesc sa nu mai plece :pup:
Insanatosire grabnica la liza si poate pe viitor ii va fi invatatura de minte
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla