Re: Bichon Frise
... mai cateva poze de la Expo CAC Craiova 20.03.2010 cu Winny ''Esprit de Larus''!
Link Poze Expo:
http://xtrem.sunphoto.ro/2010_martie_20 … _-_Romania
www.facebook.com/cristian.palamaru
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Bichon Frise
... mai cateva poze de la Expo CAC Craiova 20.03.2010 cu Winny ''Esprit de Larus''!
Link Poze Expo:
http://xtrem.sunphoto.ro/2010_martie_20 … _-_Romania
Bravo Winny si cristi :bravo: Va felicit :k: Se pare ca Winny e un adevarat campion :pup:
Bravo Winny si cristi :bravo: Va felicit :k: Se pare ca Winny e un adevarat campion :pup:
Merci mult!
Bravo! Winny e chiar un campion adevarat!
Salut,
Pun si eu doua link-uri unde puteti sa vedeti doua filmari de la Expo CAC Craiova 20.03.2010.
Best Of Group (grupa IX) :
http://www.youtube.com/watch?v=wBtPX95LwvY
Best In Show :
http://www.youtube.com/watch?v=MUjm2aSNLJU
...sper sa va placa!
Adaugat: 26-03-2010 12:23
Salutare,
Am participat si noi la Expo CACIB Wieselburg, Austria, 10-11.04.2010, unde ne-am simtit super bine. Am fost 17 Bichoni Frise si a fost super.
Rezultatele obtinute sunt:
ESPRIT DE LARUS
Clasa: Campioni
Calificativ: Excelent, V1
Titluri: CAC, CACIB, Best Of Breed
Link Poze:
http://xtrem.sunphoto.ro/2010_aprilie_1 … _-_Austria
Va pupam,
Winny ''Esprit de Larus'' si Cristi
Felicitari Winny si Cristi! :lma: Pozele sunt minunate la fel si filmuletele :bravo: :heart:
Felicitari Winny si Cristi! :lma: Pozele sunt minunate la fel si filmuletele :bravo: :heart:
Merci de felicitari!
Felicitari Cristi.
Ne vedem la Timisoara?
Merci!
Ne vedem...
Ciao
Salutare!
Noi nu am mai intrat de mult, adevaru e ca nu am mai prea intrat pe forumuri fiind ocupata cu scoala si cu cainii.:D
Dar va aduc poze noi cu rasfatata casei si anume
Absolutely gorgeous Maya( fetita lui Tessy si Caesar) care are acum aproape 6 luni si pe care o iubim enorm. Am fost cu ea la o parada de moda canina:)) nu a mers imbracata nici doi pasi deci n-o mai imbrac veci:)) -fara haine la prezentare a mers si acolo se amuzeau oamenii de noi:)). Duminica am participat la Parada raselor la Cora, parada organizata de Ach Napoca.
Adaugat: 28-04-2010 18:05
Din atat am devenit ce vedeti acum!:D
haideti sa mai il vedeti pe dodo
Salutare!
Noi nu am mai intrat de mult, adevaru e ca nu am mai prea intrat pe forumuri fiind ocupata cu scoala si cu cainii.:D
Dar va aduc poze noi cu rasfatata casei si anume
Absolutely gorgeous Maya( fetita lui Tessy si Caesar) care are acum aproape 6 luni si pe care o iubim enorm. Am fost cu ea la o parada de moda canina:)) nu a mers imbracata nici doi pasi deci n-o mai imbrac veci:)) -fara haine la prezentare a mers si acolo se amuzeau oamenii de noi:)). Duminica am participat la Parada raselor la Cora, parada organizata de Ach Napoca.
Adaugat: 03-05-2010 18:51
Salutare...
Ne-am intors si noi din Muntenegru unde am participat la patru expozitii - CACIB Bar & CAC Petrovac, CAC Bulgaria, CAC Macedonia 01-02 Mai 2010.
Ca si anul trecut cand ne-am intors cu diploma de Campion Muntenegru acum ne-am intors cu diplomele de Campion Bulgaria si Campion Macedonia.
Am avut un timp superb si un peisaj de vis pe malul Marii Adriatice.
Link poze:
http://xtrem.sunphoto.ro/2010_mai_01-02 … Muntenegru
Va pupam,
Winny ''Esprit de Larus'' si Cristi
Multumim. Felicitari pentru rezultate!
Avem poze noi, azi am tuns amandoua fetele.
Ce dragute sunt sa-ti traiasca :caine:
sunt fff frumusele pufoasele :heart: sa-ti traiasca!
Salutare...
Am fost si noi pe la Expo CACIB din 8 si 9 Mai din Timisoara sa vedem si noi catzeii prietenilor nostrii care participau.
...si am facut si noi cateva poze... sper sa va placa!
Va pupam,
Cristi si Winny ''Esprit de Larus''
Intotdeauna ne plac.Pupam dulce... :pup: Ne pare rau a n-am ajuns si noi dar nu ne permite deocamdata programul.Tare as vrea sa vin la Sibiu sau Bistrita,macar in plimbare.Odata si odata trebuie sa incepem si noi ; e bine sa se adapteze si sa vada si Daissy cum e la atata aglomeratie.Oricum ea are un chef enorm de joaca cu toti cainii,nu conteaza marimea.
Intotdeauna ne plac.Pupam dulce... :pup: Ne pare rau a n-am ajuns si noi dar nu ne permite deocamdata programul.Tare as vrea sa vin la Sibiu sau Bistrita,macar in plimbare.Odata si odata trebuie sa incepem si noi ; e bine sa se adapteze si sa vada si Daissy cum e la atata aglomeratie.Oricum ea are un chef enorm de joaca cu toti cainii,nu conteaza marimea.
Pai da si eu am dus-o pe cea mica la cele doua evenimente tocmai pt a se obisnui.
ce draguti sunt :heart: parca sunt de jucarie :heart:
Buna tuturor. Asa cum am promis in mesajul anterior postez cateva foto din expozitia de la Timisoara.Cu toate ca vremea a fost destul de capricioasa,organizarea "ca la carte" si atmosfera a compensat cu brio acest fapt. Ne face placere sa amintim ca un nou bichonel plecat din canisa noastra "Figaro de Larus" a obtinut rezultate bune in expozitie.Rezultatele sunt dupa cum urmeaza: CACIB Timisoara 8-Mai-2010 "RICKY" White Vision's Golden Eye obtine calificativul Exc I si titlurile CAC si CACIB Arbitru Vasilievic Ivan (Serbia. CACIB Timisoara 8- Mai-2010.Clasa Junior - Figaro de LARUS " Nio" participa la prima lui expozitie si obtine Exc I RPJ Arbitru Vasilievic Ivan (Serbia). CACIB Timisoara 9-Mai-2010 "RICKY"White Vision's Golden Eye obtine calificativul Exc I si titlurile CAC si CACIB Arbitru dna Klein Dagmar. Toate cele bune si promitem sa va tinem la curent cu noutatile expozitionale.
"Vrei sa plictisesti pe cineva? Spune-i tot ce stii!"
Voltaire
Felicitari si din partea noastra. :bravo: De admirat micile frumuseti pufoase. Succese in continuare.
Nu numa ca e frumos Winnie..dar e si mortaaalll....Doamne ce dulce e. Am avut bucuria sa il tin o perioada, cat timp Cristi facea poze....e super, super. Argint viu.
Cristi ai reusit sa vorbesti despre arbitrajul de la frise? Trimite pm.
Buna tuturor. Asa cum am promis in mesajul anterior postez cateva foto din expozitia de la Timisoara.Cu toate ca vremea a fost destul de capricioasa,organizarea "ca la carte" si atmosfera a compensat cu brio acest fapt. Ne face placere sa amintim ca un nou bichonel plecat din canisa noastra "Figaro de Larus" a obtinut rezultate bune in expozitie.Rezultatele sunt dupa cum urmeaza: CACIB Timisoara 8-Mai-2010 "RICKY" White Vision's Golden Eye obtine calificativul Exc I si titlurile CAC si CACIB Arbitru Vasilievic Ivan (Serbia. CACIB Timisoara 8- Mai-2010.Clasa Junior - Figaro de LARUS " Nio" participa la prima lui expozitie si obtine Exc I RPJ Arbitru Vasilievic Ivan (Serbia). CACIB Timisoara 9-Mai-2010 "RICKY"White Vision's Golden Eye obtine calificativul Exc I si titlurile CAC si CACIB Arbitru dna Klein Dagmar. Toate cele bune si promitem sa va tinem la curent cu noutatile expozitionale.
"Vrei sa plictisesti pe cineva? Spune-i tot ce stii!"
Voltaire
Felicitari :bravo: Nu ne mai saturam sa veniti cu vesti bune si atatea frumuseti :heart: :hug:
Felicitari pentru rezultate obtinute la expo! ...sunteti super in poze!
Va pupam si noi,
Cristi si Winny ''Esprit de Larus''
Forum 4animale → Caini → Bichon Frise