Re: Iepurasi
ca ma bucur pt tine ello sa iti traiasca :pup:
pai am vrut sa ii fac pt a preveni unele boli pt ca cu cealalta pe care am avuto (statea afara) nustiu ce a patit unchiul meu are crescatorie de iepuri si mia zis sa o aduc la el ca sa se imperecheze a stat acolo si dupa ce mia aduso acasa au inceput problemele nu stiiu daca de acolo a avut o rana pe spate a facut o chestie in urechi care am auzit ca se numea rie iepureasca a venit unchiul meu a curatato si ia dat cu o crema care ii dedea si la iepuri lui ca si pe ai lui ii curatau ca faceau dinai in urechi si de atunci a inceput sa slabeasca a inceput sa dea din picioarele din spate adica sarea si dupa acea cand statea pe loc dadea din ele adica le ridica asa in sus si in jos pana isi gasea locul intro zi cand am venit de la scoala bunica mea mia zis ca a tipat de cateva ori si sa dus sa vada ce ieste si nu vedea nimic cand mam dus ia nu mai putea sa stea pe piciore :cry: cand am vazuto asa nu am mai stiu ce sa fac mam dus la o farmacie veterinara si iam zis si mia dat sa i pun in apo o solutie si niste granule cu vitamina ce solutia aceea era pt iepuri si curci am ajuns acasa si eu cu mama iam dat apa cu solutie cu siringa si a baut am stat eu cu mama langa ia pana seara tarziu pana a inceput sa isi revina sa mearga dar tot dadea din picioaredi bna tot asa pana intro zi cand mam dus sa ii dau de mancare iam dus marul si de obicei cand vedea maru lasa toate celelalte si il manca dar in dimineata aia nu la mancat statea asa.. si dupa cateva ore :cry: :cry: a murit :cry::cry: