Re: Discutii despre Concurs
Mai bine mai tarziu decat niciodata ! :rusine: Felicitari Ramona si tuturor celor care au participat la concurs ! :lma: :pisica: :caine:
Printul & Kid :angel: :angel:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Mai bine mai tarziu decat niciodata ! :rusine: Felicitari Ramona si tuturor celor care au participat la concurs ! :lma: :pisica: :caine:
cand se va face un nou concurs? :buzz:
latifa, de abia astept concursul urmator, ca sa particip si eu!!!! cand va fi urmatorul concurs? :bravo:
Speram ca in curand.
multumesc, lupu!
chiar astept un nou concurs,dar daca sunteti ocupati,nici o problema
ps:parca mi-a zis lupu odata ca lucreaza la un nou aspect pe forum,deci .. cand o sa aveti timp poate organizati un alt concurs. :pisica:
chiar astept un nou concurs,dar daca sunteti ocupati,nici o problema
ps:parca mi-a zis lupu odata ca lucreaza la un nou aspect pe forum,deci ..
cand o sa aveti timp poate organizati un alt concurs. :pisica:
De concursuri ma ocup eu. Cand o sa revin la programul obisnuit promit sa reiau si concursurile! Multumesc pentru intelegere!
Pe cand un nou concurs? :buzz: :hug:
Pe cand un nou concurs? :buzz: :hug:
Curand, curand... :blb:
de-abia astept,.
Latifa, ma tii in suspans!
biancadumi, ti-am sters fotografia din concurs pentru ca era compusa din mai multe poze. Te rog pune o singura fotografie, altfel nu e corect.
am inteles imi cer scuze :pup:
Adaugat: 23-07-2010 07:15
iancumarian,nu vad poza ta din concurs
Poate ca a uitat sa o puna sau poate nu i s-a afisat .?
@hina, ti-am sters poza din concurs pentru ca nu indeplinesti conditiile din regulamentul concursului:
"Pentru a evita trisarile, la concurs pot participa si vota numai utilizatorii care s-au inscris ca membri ai site-ului si forumului pana pe data de 15 iunie 2010. De asemenea, voturile date de pe conturi clona vor atrage descalificarea participantului."
Te asteptam la urmatorul concurs!
Alina si Vanessa de unde aveti sfoara aia care apare in poza bagata de voi in concurs? Ati luat.o la metru sau face parte dintr.un playstand cumparat?
Sfoara aceea se poate cumpara din petshopuri.
Teoretic, e o jucarie pentru caini, dar practic e ok si pentru pasari
Aceea sfoara, pe care o are Alina in poza, e in forma e "8" (denumirea ei: jucarie sfoara "8")
Mai sunt si drepte, cu noduri in mijloc sau in capete, mai mici sau mai mari, dar acelea nu sunt atat de tari, ci mai moi, deci un papagal nu poate sa se tina pe ele.
Sper, Alina ca nu te-ai suparat ca am raspuns eu
nu m-am suparat Noemi :pup: ai dreptate am cumparat-o de la petshop , si am luat-o ieftin cam 20 si ceva de lei . are si un clopotel in varf. am regretat cand am cumparat-o Angel se speria de ea , a stat o vreme nefolosita , dar acum ii place si se catara pana sus .
bubbles,uite cred ca ca aceasta
Asta e varianta colorata, cea pe care o are Alina
Deci exista mai multe varietati!
a mea nu e in forma de 8
Imi cer scuze, asa am vazut in prima fotografie :rusine: :rusine:
Oricum, materialul e acelasi
Scuze inca o data! :pls: :sol: :pup:
da fratilor dar eu nu gasesc....cea care este la caini NU are sarma la mijloc ca sa o pot modela eu si este foarte scurta, cu 2 noduri la capete (imita un os).
Multumesc mult de raspuns...poate se indura cineva sa.mi cumpere si mie si sa.mi trimita prin posta pun banii pe card inainte
http://www.animaniashop.ro/produs.php?i … %2035%20cm bubbles incearca aici
Pot sa mai pun o poza?
Conform regulamentului nu ai voie.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs