Re: Chinchilla
am vb serios:O
am trimis deja=)
Adaugat: 17-06-2008 15:03
am intrebat si unde au sediul in Bucuresti:P
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
am vb serios:O
am trimis deja=)
Adaugat: 17-06-2008 15:03
am intrebat si unde au sediul in Bucuresti:P
bine ![]()
sper sa imi raspunda:|ar fi super daca s-ar putea comanda prin posta:D
ia uite ce ditamai cusca ![]()
wow:wow:oare din ce e facuta=)da e interesanta daca ai unde sa o pui...intradevar e imensa:wow:de pe site-ul acela ai gasit poza?
uite ce multime de imagini cu chinchilla am gasit:
http://images.google.ro/imgres?imgurl=h … o%26sa%3DN
Adaugat: 17-06-2008 15:10
nu,cauta pe google la imagini cusca chinchilla.acolo o sa gasesti poza aia
Adaugat: 17-06-2008 15:13
de aici am luat poza cu cusca :
http://images.google.ro/imgres?imgurl=h … %26hl%3Dro
Adaugat: 17-06-2008 15:13
Bianca si Camelya,
Va reamintesc faptul ca forumul nu este chat! Va rog sa nu mai discutati pe langa subiect! Am sters toate mesajele voastre, mi-ar fi luat o noapte intreaga sa le mut pe fiecare in alt topic. Va rog sa va mentineti mereu la subiect! De acum inainte orice mesaj off topic va fi sters imediat!
Adaugat: 17-06-2008 23:25
imi pare rau ![]()
sorry:D
dar daca vrem sa vorbim si ne ducem la diverse sa vorbim la off topic e bine?
sau p chat:bang:
ce mai face zuzulica?
da bine...se zuzuleste:D...m-a strigat mai inainte si am fost sa o scarpin:p
.l-ai mai plimbat cu lesa?
azi dupa-amiaza il plimb dar acum tre sa ma duc la scoala...deci mai vb dupa:D
bine.somn usor lui Zuzu
Adaugat: 18-06-2008 11:16
Camelya ti-au raspuns cei de la crescatoria de chinchilla??unde este sediul in Bucuresti?
da ti l-am tr pe privat.
mersi.nu ti-a zis si unde in vitan?vitan e destul de mare
.oricum merg azi in izor unde e un fel de "oras al animalelor" si poate gasesc acolo ![]()
nu ai mai fost sa iti cumperi chinchilla:(?
din pacate nu
.poate maine daca am noroc ![]()
ok...sper sa reusesti sa ii convingi...sau daca nu si catel e ok=)
am fost azi la pet shop.din pacate nesuferitii aia :furios: vindeau chinchille cu 2 milioane in loc de 1 si parintii nu au fost de acord
.insa am vazut fff multi chinchilla tare dragalasi care au venit sa se joace cu mine :pup: .acum tin solid sa-mi iau una :heart:
dar la 2 mil erau culoarea standard?:wow:aia nu-s normali...poti sa te duci daca vrei la crescatorie ca acolo sunt mai ieftini:D
pai stiu ca nu-s normali.toate animalele erau cu cel putin cu 500 de mii mai scumpe!!chinchillele erau standard da cereau 2 mil. :wow: .si am ajuns si eu in situatia ta,camy.si eu trebuie sa strang bani sa-mi iau animal
.si au zis ca chiar daca strang destui bani nu pot sa iau decat dupa ce ne intoarcem din vacanta de la Bulgaria
....in august
![]()
poi macar pana atunci ai timp sa strangi atatia bani...nu te-ai interesat cat e cusca si alea?sau numa chinchilutzul il iei tu si restul ia familia ta?
as vrea eu!!!!tot ce imi trebuie lui Yoyo trebuie sa ii iau eu :bang: .danici nu stii ce dragutei erau aia de la petshop!!cand ne-au vazut scotea boticul printre gratii sa se joace cu noi.era si unu micut de vreo luna care a venit si el da saracu a adormit pe parcurs
.acolo erau si nocturini si diurni :heart:
=)ce tare...deci ai ce strange la bani daca tre sa ii iei totul:D
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla