251

Re: Iepurasi

multumesc :merci:

252

Ce frumos este.Sa-ti traiasca.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

253

Foarte simpatic iepuras ai yo_dan!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

254

va multumesc :merci:

Adaugat: 10-04-2010 12:57

astazi iam luat cusca iepurasului meu o sa pun si poze mai incolo

Adaugat: 11-04-2010 17:49

si poza

255

Heeeey...va dau o veste:de azi sunt bunicutza pentru ca a nascut iepuroaica big_smile ! inca nu pot sa ma uit la pui pentru ca risc sa ii omoare iepuroaica,dar peste vreo saptamana si cateva zile cu siguranta o sa aflu cati sunt si ce colorit au  :pup:! de-abia astept si sper sa nu pateasca ceva rau.... :pls:

^ :heart: Ello :heart: ^

256

ce super :heart: sper sa iti traiasca toti si sa se faca mari si frumosi  :bravo:

257

ce frumos! sa iti traiasca!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

258

Si eu sper din tot sufletul sa-mi traiasca! :pls: Azi-noapte i-am visat...am avut tot felul de cosmaruri. neutral Dar sper sa fie bine si sa-mi traiasca toti si sa creasca mari si frumosi...
App,azi cand am mers sa le dau sa manance,am vazut o gherutza mica miscandu-se prin puf big_smile  ...cred ca e negru si labutza o are toata alba din cate am vazut.dar mai sunt cativa care se vad miscandu-se pe acolo prin puf... :bravo:

Adaugat: 19-04-2010 11:42

Am si eu o nelamurire...nu stiu daca exista cineva pe forum care se pricepe..dar...cam la ce varsta ajung la maturitatea sexuala iepurii(eu am citit ca femelele cam pe la 4-5 luni iar masculii la 5-6 luni)? Dar eu am 2 pui de iepuri din doua turi diferite(e diferenta de o luna intre ei>>unul are aproape 4 luni si unul aproape 3 luni) si stau impreuna...Acum vreo 2 zile i-am tot vazut mai "apropiati" si chiar alergandu-se prin cusca...tot urmarindu-i,am observat ca au trecut la "actiune"(daca ma intelegeti ce vreau sa spun!) neutral .Deci unul e femela iar celalalt e mascul....problema e ca cel mic e mascul si cel in varsta de 4 luni e femela.Intrebarea mea este:credeti ca ar putea exista vreo posibilitate sa fi luat pui??? hmm Daca nu poate sa-mi raspunda cineva,poate administratorul are mai multe informatii....mi-ar fi de mare ajutor... :merci: Daca nu,o sa ramana sa aflu peste o luna big_smile

Adaugat: 19-04-2010 19:35

Mentionez ca i-am separat astazi!

259

Mai mult ca sigur are pui, nu ca m-as pricepe, dar asta cred, chiar si un hamster de o luna care isi atinge maturitatea sexuala la 2 luni poate sa prinda pui. smile De ce nu ii separi pe sexe?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

260

pai i-am separat azi... big_smile nu stiu ce sa zic... femela a cam atins maturitatea sexuala dar masculul e prea mic! nu mi-a venit sa cred cand am vazut! :wow: Si nu i-am separat mai demult pentru ca m-am gandit ca sunt prea mici ca sa imi dau seama de sex... Acum ce sa zic? mersi mult pentru raspuns...cred ca cel mai sigur raspuns o sa-l aflu peste o luna! big_smile Sper ca e pregatita sa aiba pui asa de mica si sa nu aiba probleme... :hihi:

261

Pai daca l-a baiat i-a trecut prin bibilica de prostii inseamna ca poate. big_smile S speram ca va fi bine si nu va avea probleme la nastere, sau si mai bine sa nu fi ramas insarcinata. :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

262

ea este mama iepurasilor:

Adaugat: 19-04-2010 21:20

De-abia astept sa inceapa si mogaldetzele alea mici sa deschida ochii si sa zburde ca sa le fac poze! :angel:  :iepure:

263

Moaaa, imi faci pofta de mangaiat blanitse. :rusine:

264

Pai...vino pe la mine daca chiar vrei sa mangai blanitze! tongue

265

Un pic cam departe. Poate cu alta ocazie. :hihi: Nu-mi mai propune ca eu chiar vin. smile

266

smile smile app..tu stai la curte sau la bloc? ca daca stai la curte ai putea sa te apuci de crescut iepuri wink

267

Stau la curte dar daca as creste iepurii nu i-as putea tine pe toti, oamenilor de pe aici le cam place carnea de iepure, asa ca mi-e teama ca puii vor ajunge ca felul 2. sad Nu as avea cui sa ii dau sa fie in siguranta o am pe Adutza, daca vreau puiutii fac ros te iepuroi, as vrea sa nu mai fie si ea singura, dar iepurii astia mananca cam mult si fac mizerie multa, cand sunt acasa toate animalutele mele sunt tinute ca ii puf, dar in timpul scolii nu prea am timp, la sfarsit de saptamana ii pun pe toti la punct, nu cred ca m-as descurca cu mai mult de doi iepurii. big_smile
Cum se inteleg doua femele?

268

Ce frumoasa e!!! sa-ti traiasca! :heart: si ce frumos sta ea intinsa in pat... big_smile
Nu stiu cum se inteleg doua femele....eu am avut iepuri multi cand am fost mai mica si nu prea imi mai aduc aminte prea bine despre ei.Dar presupun ca daca cresc impreuna de mici,se inteleg bine. Asa,daca vrei sa-i iei la Adutza ta o iepuroaica ca sa aiba companie,nu stiu ce sa-ti zic... neutral
Apropo,tu ce-i dai sa manance?

269

Pai, grau, porumb, paine, acum ca e verdeata in gradina ii dau verdeata, mere, morcovi i-am mai dat iarna asta ca nu am avut iarba de unde, fan, am avut pus la uscat din vara pt porcusorii de guineea, dar din pacate nu mai am porcutii si l-am oprit pentru ea. Le-am luat la hamsterii niste pelete de lucerna si sunt cam multe in cutie, asa ca i le-am oprit ei si la hamsteri le-am luat ceva mai micut. Mancare nu i-am cumparat, i-a, dat mai mult ce am avut eu pe aici, oricum manacraea cumaparata e plina de euri. big_smile Tu ce le dai?

270

acum nu ii mai poti lua o prietena pentru ca femelele sunt mai teritoriale decat masculi si sar bate am incercat sai aduc o prietena iepuroicei mele celelalte care a murit sad si au inceput sa se bata

271

le-as cumpara si eu pelete din alea dar am auzit ca sunt hipercalorice....
Le dau porumb,paine,lucerna,fan,iarba verde(mai nou si gazon big_smile ),morcovi(chiar mi-am cultivat ieri in gradina,sper sa-mi iasa ceva  :pls: )varza si o sa le dau si salata in curand!...si cam atat!M-am obisnuit pe chestiile astea si mi-e frica sa le dau altceva...le-as da si eu mere si cartofi,dar nu stiu hmm .graul am auzit ca i-ar umfla la burtica... hmm

272

N-am avut nicio problema cu ea din cauza mancarii, e perfect sanatoasa, grau si porumb are zilnic la ea si nu are burtica tare. smile Am avut niste probleme, m-am trezit o data ca avea nasucul rupt ... neutral habar am de unde, iar in alta zi am vazut-o cu o unghie rupta iarasi nu stiu motivul .. neutral la nasuc inca mai are un semn iar unghia nu i-a mai crescut. sad

273

vai... sad ce rau imi pare! nici ai mei nu au avut nicio problema cu mancarea,mai ales ca pe cei mici i-am separat de mama lor de la o luna smile . La mine nu stiu ce s-a intamplat cu iepuroaica dar cand m-am dus la ea intr-o zi am vazut sange prin cusca pe la ea si avea si pe ureche sange uscat(cam mult as zice eu) dar nu a fost nimic grav...probabil ca doar s-a intepat putin,iar ei avand urechile puternic vascularizate,i-a curs mai mult sange! smile
Azi am fost sa verific daca sunt bine cei mici..ieri erau cam imprastiati prin cusca(dar aveau peste tot puf) si m-am tot gandit ce sa fac,daca sa pun mana pe ei sa-i pun la un loc sau nu..dar azi mai era doar unul mai departe de cuib,l-am luat repede,l-am invelit in puf(sa nu simta iepuroaica vreun miros strain :hihi: ) si l-am pus in cuib! Sper sa fie toti bine! big_smile

Adaugat: 20-04-2010 12:30

Astazi curiozitatea m-a invins :hihi: si am tras putin cu ochiul prin puf si am numarat vreo 4 micutzi big_smile ....oricum,cred ca sunt cel putin 5 dar am zis sa nu mai insist ca poate stresez iepuroaica si-i mananca  yikes  !Sunt atat de nerabdatoare sa implineasca macar 10 zile! :pls: macar atunci as sta putin mai linistita si as sti ca sunt mai in siguranta. Cat despre femela cea mica(cea in varsta de 4 luni) cred ca a atins maturitatea sexuala pentru ca deja are anumite manifestatii specifice...in fiecare zi bag mana la ea in cusca sa o mangai,dar ieri si azi a fost putin cam agresiva,era cat pe ce sa ma muste :hihi:  !

274 (edited by yo_dan 28-04-2010 14:04)

as vrea sa ii fac si eu vaccin micutei mele imi puteti spune daca voi le-ati facut pt ce boli sunt cat costa de cate ori trebuie facut ? va multumesc

275

Am 7 iepurasi :iepure: ! :blb: i-am numarat mai inainte....si au deschis si ochii.. big_smile

Adaugat: 28-04-2010 18:26

yo_dan wrote:

as vrea sa ii fac si eu vaccin micutei mele imi puteti spune daca voi le-ati facut pt ce boli sunt cat costa de cate ori trebuie facut ? va multumesc

eu nu le-am facut la ai mei niciun vaccin...de ce vrei sa ii faci vaccin daca nu are nimic?..Mai bine mergi la vet si o sa primesti raspunsuri la toate intrebarile tale! :k: numai sa ai grija sa nu-i faca vreun vaccin aiurea si sa-ti omoare iepurashul neutral !