501

Re: Discutii despre Concurs

:heart: .. ce dragute sunt pozele postate pana acum :heart: ..

de data asta..eu si rocco luam o pauza smile ..

succes :pup: !!

Ana :heart:

502

Eu nu stiu ce sa fac  hmm

Adaugat: 16-03-2010 19:25

Nu ia nimeni pauza! De ce sa luati pauza?

Adaugat: 16-03-2010 23:16

Consider ca sunt de ajuns 2 diplome.. Nu vreau sa fiu numai eu fericita.

Adaugat: 16-03-2010 23:36

birdslover wrote:

Consider ca sunt de ajuns 2 diplome.. Nu vreau sa fiu numai eu fericita.

N-ai sa fii numai tu. AnimaFun-ul de fiecare data a fost castigat de altcineva...

Adaugat: 17-03-2010 12:35

Ok.. ma dau batuta smile

503

birdslover wrote:

Ok.. ma dau batuta smile

chiar este super tare poza. nu stiu cum le nimeresti.. smile  . si a lui Flay este tot  cu " cetateanul turmentat" smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

504

am reusit si eu sa pun poza in sfarsit!! :bravo: daca nu reuseam nici de data asta,nici ca mai puneam... :bang:

^ :heart: Ello :heart: ^

505

Va rog sa scuzati calitatea fotografiei dar nu am mai apucat sa pun clarul...a stat o secunda asa cred smile . A trebuit sa o modific un pic sa numai fie neclara asa rau big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

506

crazyang3lc wrote:

am reusit si eu sa pun poza in sfarsit!! :bravo: daca nu reuseam nici de data asta,nici ca mai puneam... :bang:

Nu cred ca atunci cand ai incercat au fost probleme cu forumul, pentru ca ati utilizatori au putut sa posteze poze. Mai degraba au fost ceva probleme cu internetul... se mai intampla... smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

507

@alexnutzu inscrierea in concurs s-a terminat pe 29 martie. Te asteptam la concursul urmator! smile

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

508

Am sters votul acordat in concurs de catre utiizatorul bicica.
"Pentru a evita trisarile, la concurs pot participa si vota numai utilizatorii care s-au inscris ca membri ai site-ului si forumului pana pe data, 14 martie 2010."
@ bicica Te asteptam la concursul urmator! smile

Termeni si conditii

509

nu am stiut.scuzati-ma

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

510

ok..scuzele mele ca nu am citit regulamentul :angel:

:floare: Georgiana :floare:

511

Nu-i problema! smile

Termeni si conditii

512

Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru pozele superbe!
Castigatorul acestei editii este suana! :bravo: :sanatate: :bravo: Felicitari! :floare: :lma:

Termeni si conditii

513

Felicitari romona!  :floare: :lma:

^ :heart: Ello :heart: ^

514

Felicitari ramona! :lma: :lma: Si tuturor participantilor! :lma: :lma:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

515

bravo Ramona. pana a fost farmecul smile . felicitari. si celor care au participat.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

516

felicitari ramona! :floare: :floare: :floare:

517

felicitari :k:

:floare: Georgiana :floare:

518

felicitari suana :lma: :bravo:

519

Vaiiiii!!!!Multumesc frumos. :hug: Va pup pe toti si Alexi la fel.  :pup: :pup: Ce bucuroasa va fi Alexi cand va primi diploma.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

520

Felicitari suana!! :lma: Felicitari tuturor care au participat. :lma:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

521

:lma: felicitari suana :lma:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

522

Felicitari Ramona si bineinteles felicitari Alexi :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

523

Felicitari Ramona :bravo: ! Alexi e o scumpa..pupici pe cioculetul mare si rosu :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

524

Felicitari tuturor, mai ales  suanei!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

525

felicitari ramona!  :hug: .. scuzati intarzierea :rusine:

Ana :heart: