Re: Chow-Chow
Ramona cat mai multe pozeeee.... :bravo: :bravo: :bravo:
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
Ramona cat mai multe pozeeee.... :bravo: :bravo: :bravo:
Martisorul meu drag......S-a nascut inaintea Craciunului si a venit la noi inaintea Pastelui.O minune mica,Daisy.
:heart: :heart: :heart:
:heart: :heart: :heart:
Sa iti traiasca Ramona...superba ...ce tare mi-as dorii si eu in catelus dar nu am posibilitatea sa il tin
ghem de balana. ori ea , ori jucaria de plus, e tot una :pup:
sa iti traisca suana daisy te pupa cioculetul din partea ei, stiu ca nu postez unde trebuie eu chiar imi doream din tot sufletul un bichon frise de rasa..dar nah il am acu pe dodo deja
Adaugat: 24-03-2010 15:13
nu vreau sa va aduc suferinta din nou dar ma gandeam ca poate ne luam ramas bun de la el
Multumesc nimfa185. :heart: :heart: :heart: Suferinta este si este foarte mare.Nu ma pot uita la poza lui pentru ca doare asa de tare.....Staricu' ramane in inima noastra si amintirea noastra si ne insoteste tot timpul.E ca si cum n-a plecat,sufletelul meu drag. :cry: :cry: :cry: Uneori am impresia ca e ireal, ca e tot aici.....Dar ma uit la Daisy si-mi dau seama ce ea e aici acum pentru noi si alaturi de noi.Doamne,cand o iau in brate ,obisnuita cu Star care era asa mare,si simt cat e de mica ,pufoasa si inca fragila,mi-e si frica s-o strang prea tare.
Printesa Daisy..... :heart: :heart: :heart:
frumosule! sa-ti traiasca :heart: :heart: :heart: :*
ne-a facut mami printesa.... :floare: :hihi: :pup:
o, sper ca Daisy sa fie un caine la fel de bun si cuminte ca si Star. p.s. Daisy e foarte dragutica
m-a batut gandul sa-mi iau si eu unul dar nu stiu cum ma voi descurca... trebuie mult timp.... spatiu am ca stau la casa cu o curte destul de mare...
wow sauna!este minunata pitica!sa-ti traiasca!!!sunt sigura ca este minunat sa ai grija de o asa minunatie de puiut :heart: :succes:
Suana:Ce frumusete mica si draguta ai!!Sa-ti traiasca !!!Asteptam cat mai multe poze cu ea :caine:
Suana este minunata micuta ta bijuterie sa creasca mare si sa fie sanatoasa ca sa te poti bucura de ea cat mai mult timp posibil
Multumim frumos. :hug: Nici nu se pune problema ca nu e un caine cuminte,un chow e cu totul diferit de alte rase.Un alt pui de trei luni cred ca deja avea la activ cate ceva ros,dar la mine nimic nu e miscat sau tras de la locul lui..Si noaptea doarme cumintica,se intinde pe blanita ei langa pat si .....somnic pufos.Si apoi,un caine simte armonia,dragostea si se invata cu obiceiurile familie.Daisy face aceleasi lucruri pe care le facea Su si Star.Doar ca mai are si joaca in program,in plus.Deja se cere afara,cand are nevoi,vine la mine si latra si face cativa pasi inapoi si atunci stiu.
:pup: nu-mi vine sa cred ca exista asa minunatie!!!!! este adorabila!!! :bravo:
Este superba,suana!!! Sa-ti traiasca! :bravo:
wow!este atat de dulce si de inteligenta!ador ultima poza este atat de draguta :heart:
am ras cu sotul meu de ultima poza . este o dulcica mica. :pup:
Invat si eu de la Alexi..... :rusine: La ea e dopul,la mine sticla. :hihi:
Printre pitici ......Dar las' ca cresc eu. :muscle:
este ff frumoasa :heart: sa va traiasca :pup:
ce scumpete de cocuta. daca e mica.... :pup:
Suntem o printesa cumintica si asteptam iepurasul.... :iepure:
Personalized Glitter Graphics
pupam printesa mica :pup:
cea mai frumoasa printesa :heart: :pup:
E o dulcica mica sa va traiasca :pup:
PS:aveti un mesaj privat
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow