476

Re: Discutii despre Concurs

Multumim! :pup: Mary, de ce iti mai ceri scuze? Credeam ca ne-am impacat big_smile :pup: Ps: Eu simt ca nu meritam locul 3. Nu meritam sa castig in concursul asta. Si sa nu ma contrazica nimeni pentru ca eu sunt sigura de asta. smile

477

Birdslover nu ai dreptate!:succes: Tu meriti locul trei! :k: Nu vrea sa te contrazica nimeni dar este adevarat..acum doar nu te vei supara...e meritul tau :bravo:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

478

Fecare isi merita premiul,chiar daca mai sunt muuult mai multi altruisti pe forum smile !Eu ma bucur pentru toti care au castigat si va mai felicit inca o data! Bravo suana,mary si simona :pup: ! :bravo:

^ :heart: Ello :heart: ^

479

crazyang3lc wrote:

Fecare isi merita premiul,chiar daca mai sunt muuult mai multi altruisti pe forum smile !Eu ma bucur pentru toti care au castigat si va mai felicit inca o data! Bravo suana,mary si simona :pup: ! :bravo:

:pup: :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

480

iii :heart: ...

felicitari suana :pup: ..

felicitari deyseby :pup: ..

felicitari simona :pup: ..

meritati :sanatate:

Ana :heart:

481

capshunik wrote:

multumesc capsunik.  :pup:

- Mary-

482

bravo castigatorilor

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

483

Multumim.....  :pup: :pup: :pup: :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

484

deyseby wrote:
capshunik wrote:

multumesc capsunik.  :pup:

chiar meritati :pup: ..si imi pare rau pt iesirea de atunci :rusine:

485

stai linistita ca si mie i-mi pare enorm de rau ca am scris, fara sa gandesc mai bine.  :pup:

- Mary-

486

:pup: :pup:

487

Latifa,care va fi urmatorul concurs? big_smile

Adaugat: 11-03-2010 21:22

cutegirl wrote:

Latifa,care va fi urmatorul concurs? big_smile

Nu ne-am hotarat inca... ne mai gandim... Luni veti afla ca atunci va incepe. smile

Adaugat: 11-03-2010 21:42

Ok :k:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

488

Asteptam cu nerabdare concursul!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

489

am primit diploma.multumesc Latifa. este foarte frumoasa. o am si pe Bombonica. :pup:

- Mary-

490

Si eu trebuie s-o primesc.Cu siguranta luni va veni cu posta....  :elefant: Abia astept s-o vad.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

491

deyseby wrote:

o am si pe Bombonica. :pup:

Stiu wink

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

492

Felicitari Suana, Mary si Simona :bravo: meritati din plin premiul :pup:
PS: scuzati intarzierea :rusine:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

493

poate urmatorul concurs ar putea fi animafun 4?

494

crazyang. aici scrii comentariile. eu te votez din tot sufletul. meriti si tu un premiu. ar fi frumos sa ne propunem sa votam pe cate cineva toti. sa aiba toti amintire de pe Latifa. nu? la fiecare editie cate unul. incepem cu tine daca pui poza aia odata. :bravo:

- Mary-

495

Ce concurs a inceput?

496

deyseby wrote:

crazyang. aici scrii comentariile. eu te votez din tot sufletul. meriti si tu un premiu. ar fi frumos sa ne propunem sa votam pe cate cineva toti. sa aiba toti amintire de pe Latifa. nu? la fiecare editie cate unul. incepem cu tine daca pui poza aia odata. :bravo:

Asa ce farmec ar mai avea concursul??? hmm hmm
Trebuie sa votezi ceea ce iti place nu sa votezi o persoana doar pentru ca iti este prieten. cool

497

"pana pe data de 13 martie 2010, cand se va decerna castigatorul."

aa..latifa :rusine: .. s'a strecurat o greseluta? :rusine:

498

capshunik wrote:

"pana pe data de 13 martie 2010, cand se va decerna castigatorul."

aa..latifa :rusine: .. s'a strecurat o greseluta? :rusine:

Aoleu, da, am gresit! yikes Corectez imediat! Bine ca mi-ai atras atentia! :rusine:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

499

mai Silviu smile e superba "fata" ta smile e nostima rau smile asa face si Muchi smile is nostimi rau :heart:

- Bianca

500

da...inteleg...baiatul meu la fel ...dar la el e normal..in schimb la o fata.... smile  chear smile smile

- Bianca