451

Re: Discutii despre Concurs

Ni trebuia sa vota doar o data o persoana nu sa scriem mai multi acelasi nume si nu avem de unde sa stim care este castigatorul pentru ca ca latifa va pune un poll maine iar apoi noi trebuie sa votam big_smile

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

452

Latifa, concursul asta pana cand dureaza? smile

453

birdslover wrote:

Latifa, concursul asta pana cand dureaza? smile

Aoleu, am uitat sa scriu! yikes :rusine: Dureaza o saptamana, cat au durat si nominalizarile! Modific acuma!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

454

Am sters votul lui raluky4 pentru ca la data inceperii concursului (22.02.2010) ea nu avea decat 8 mesaje scrise in forum.

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

455

concursul se termina exact de ziua mea big_smile

456

Esti nascuta pe 7 martie??? big_smile

457

da..daca ma nasteam dupa doua ore mai tarziu eram pe 8 martie :bravo:

458

Momentan suana este pe locul intai cu 10 voturi :lma: urmata de deyseby cu 8 voturi :lma: iar ultimele 2 sunt birdslover cu 3 voturi si iusty cu 2 voturi :lma: Felicitari!

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

459

Felicitari participantilor la acest concurs,mai ales suanei si lui deyseby,intr-adevar merita primele locuri! :buzz:
Si eu tot pe 7 martie sunt nascuta cutegirl tongue

460

da..wow....super :k:

461

LovePets wrote:

Felicitari participantilor la acest concurs,mai ales suanei si lui deyseby,intr-adevar merita primele locuri! :buzz:
Si eu tot pe 7 martie sunt nascuta cutegirl tongue

tinand cont de varsta, de cand este inscrisa , de cate animalute are si de cate sfaturi da pe forum, Suana merita din plin primul loc. :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

462

dar deyseby si tu merti sa fii in primele locuri pt ca si tu ne raspunzi la intrebari mereu

Adaugat: 05-03-2010 09:13

se pare ca suana va fi pe primul loc cu 11 puncte  urmata de deyseby cu 6 puncte iar pe trei birdslover cu 3 puncte :k:

463

Am sters votul lui brihirihg pentru ca la data inceperii concursului (22.02.2010) nu era inregistrat in forum.

Termeni si conditii

464

Concursul s-a incheiat! Felicitari! :sanatate: :bravo: :heart: :floare: Rog catigatorii primelor 3 locuri sa-mi trimita un mesaj privat in care sa specifice numele si adresa pe care sa trimitem diplomele. Felicitari inca o data!

Termeni si conditii

465

Felicitari Ramona si Mary! Voi chiar meritati :hug:

466

felicitari castigatorilor!  :bravo:

467

Multi pupici pentru castigatori ! :bravo: :pup: :heart: :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

468

felicitari celor care au castigat....merita din plin.... :caine:  :hug:

:heart: -SABINA- :heart:

469 (edited by suana 09-03-2010 10:50)

VA MULTUMESC.  :pup:
E un dar frumos de 8 martie.

Adaugat: 08-03-2010 22:21

Hmmm,...tot trebuie sa mi spun ceva.
In primul rand nu sunt singurul altruist de pe forum,si multumesc inca o data celor care au considerat asta.Mary(deyseby)este pentru mine pe primul loc,mi-as dori sa impartim acest prim loc din tot sufletul,si de fapt asa si este,pentru ca m-a sustinut cand am avut multe greutati(aici pot vorbi in particular)dar si pentru ca e alaturi de toti cu sfaturi.Iar gestul pe care l-a facut,de a-mi trimite baieteii,cand stiu ce greu s-a desparti de ei......No coment.Toti de aici suntem iubitori de animale si ajutam cum putem si cu ce putem. :heart: :heart: :heart: :fluture:
Daca se fac concursuri,acesta cu siguranta a fost unul mai special,inseamna ca e o competitie,nu? Si ne motiveaza in plus sa fim cat mai interesati de animale si de cum sa-i ingrijim mai bine.Si fair-play-ul se cunoaste intotdeauna din partea celor corecti si dezinteresati.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

470

Am vrut sa scriu si eu cateva randuri ieri, dar am lasat-o pe Suana prima , doar are primul loc, nu? :k:
Si eu la randul meu, multumesc din suflet celor care m-au votat si vreau sa le daruiesc la toti cate o parte din premiul meu ,ca toti meritam. ceea ce ma bucura din suflet este faptul ca aici suntem mai mult decat o familie  si ca cei rai se retrag rapid si raman cei care-si doresc sa fie in familia Latifa.pun mult suflet aici si asta se vede. aici i-mi gasesc alinare cand sunt suparata, aici ma bucurde fiecare moment. vreau sa ramanem o familie si in continuare si sa citim de 10 ori ce scrie cineva, inainte sa-l judecam. sa ne punem in locul lui. si o sa-l intelegem sigur. va multumesc inca o data si va pup dulce pe toti. Felicitari si pt marea castigatoare, Suana si pt Iustyna. scumpica forumului. :pup:

- Mary-

471 (edited by Iusty 09-03-2010 08:57)

Felicitari castigatorilor Ramona, Mary si Simona :hug: !
Mary, eu sunt pe locul patru :hihi: ...Simona a luat locul 3..dar eu sunt bucuroasa pt. ca am intrat in sondaj...ma incurajeaza sa devin mai altruista si sa stiu din ce in ce mai multe despre animale, sa dau cat mai multe sfaturi etc. ..toti ar trebui sa treaca prin aceasta experienta :bravo: ! Intradevar...multi de pe forum meritau si merita sa aiba un loc...nu dau nume pt ca ar fi prea multi smile !
Latifa, cand e urmatorul concurs big_smile ?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

472

Latifa, cand e urmatorul concurs? va fii animafun 4 sau cum a fost acesta?

473

cutegirl wrote:

Latifa, cand e urmatorul concurs? va fii animafun 4 sau cum a fost acesta?

Urmatorul concurs va incepe luni. smile Inca nu ne-am hotarat cu ce va fi... :einstein:

Termeni si conditii

474

felicitari Simonei si mii de scuze. o pup dulce. :pup:

- Mary-

475

Felicitari castigatorilor!...  :floare:  :pup:

^ :heart: Ello :heart: ^