226

Re: Iepurasi

asa sunt si ai mei! si cred k asa sunt knd sunt mai mici...ai mei,cei mari au teritorii unde-si fac "nevoile",dar mai sar si prin castronelul cu apa...ei sunt curati de felul lor,pt k se spala singurei,foarte des...dar knd sunt mici,nu prea stiu ei mare lucru despre igiena!
deocamdata,sfatul meu pt tine este sa le faci ZILNIC curat,pentru k presupun k ti-ai dat seama ce muuuuulte excremente fac! big_smile ce varsta au micutzii?

^ :heart: Ello :heart: ^

227

:heart: Sunt puisori de anul trecut...i-am primit de la un vecin :k:
Aici sunt cand i-am adus  sunt asa dragalasi :heart: cred ca sunt uriasi belgieni :ill:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

228

wow...pai aia nu mai sunt iepurasi.. big_smile sunt iepuri in toata firea :muscle: frumosi si cu adevarat uriasi! :bravo:

Adaugat: 23-02-2010 22:35

:cry: cred ca o sa-mi moara un iepuras... :cry: e schiop de un piciorus din spate si nu se dezvolta deloc...mananca cate putin,l-am vazut si ca bea apa,dar degeaba!Nu cred ca o sa mai reziste mult...  :cry:

229

mananca?e umflat?are tratament pentru cocidioza?

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

230

mi-a murit iepurasul... :cry: :cry: :cry: dar e mai bine pentru el ca suferea tare mult saracutul de el...acum e un ingeras :angel:

231

Imi pare rau pt tn ello cred cva tine-ai mult la el sad

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

232

cutegirl wrote:

L-am luat la o sap. si s-a adaptat repede nu simtea lipsa mamei pt ca s-a atasat de noi

pffff.....nu cred ca avea 1 saptamana.....nici nu stia manca singur...trebuie hranit din 2 in 2 ore....no offense....

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

233

Imi parerau ello pentru iepuras.E ingeras acum,micutul.Decat sa se chinuie..... sad

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

234

sad ..da,asa e...se vedea ca suferea mult. sad

235

Sunt sigura ca acum e mai fericit....:pup:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

236

sa va arat si eu ce urecheati am big_smile

Adaugat: 12-03-2010 18:30

si inca vreo 2 pozite

Adaugat: 12-03-2010 18:35

si inca vreo 2 pozite

Adaugat: 12-03-2010 18:35

si inca vreo 2 pozite

237

ce scumpici sunt iepurasii!

Adaugat: 12-03-2010 21:49

ce scumpici sunt iepurasii!      :iepure:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

238

am avut unii si mai scumpici...dar mi-au murit sad

239

imi pare rau pentru iepurasii scumpici care ti-au murit!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

240

buna seara smile astazi miam luat un iepuras lionhead va rog daca imi puteti da sfaturi ce mananca ii pot da si fructe cum ar fi capsuni banane etc :merci:

241

probabil prin traducere in limba romana este cap de leu... si daca nu ma insel,suana are un iepuras din aceasta rasa.Eu am iepuri dar nu sunt de rasa..iti recomand sa le dai mancarea lor preferata:morcovii :hihi: ,pe langa asta poti sa le dai porumb,trifoi...
Daca intra suana,poate iti da ea mai multe detalii despre aceasta rasa si in ce consta hranirea... :k:

242

2 poze cu iepurasul leam facut cu telefonul scz ca nu sunt asa de clare o sa ii fac maine cu aparatul

Adaugat: 26-03-2010 22:46

am aflat ce este iepurasul meu este o fetita si iam pus numele bonny :heart:

Adaugat: 28-03-2010 12:33

si inca o poza smile

Adaugat: 28-03-2010 12:41

ii pot da iepurasului castravete ? :iepure:

243

Da. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

244

multumesc :merci:

245

da? hmm nu stiam ca au voie sa manance castravete....

246 (edited by iloveanimals 01-04-2010 20:44)

epurasii adora salata, laptucile, varza, telina, napi, conopida, sfecla (atat frunze cat si radacini), gulii, castraveti, dovleci si dovlecei, trifoi, lucerna, grau (verde) sau ovaz.

Nu se recomanda cartofii in hranirea iepurilor datorita continutului ridicat de carbohidrati. In cer mai rau caz, cartofii se administreaza numai fierti.

Au voie, pe multre site`uri am gasit.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

247

eu nu stiu ce sa mai cred...eu am gasit pe alte site-uri ca nu au voie sa manance varza smile ,dar eu le dau varza la ai mei(nu in cantitati mari,bineinteles)..altcineva mi-a zis ca nu trebuie sa le dau apa prea des hmm .Eu le schimb zilnic apa la ai mei si beau destul de multa!

248

e cam ciudat, stiu. Si eu am gasit scris ca nu au voie varza, eu i-am dat lu Ada doar cotoare de varza, foi nu i-am dat. Iar cu apa la fel, are mereu acolo. Nu stiu ce sa mai zic, am mai avut iepuri si au trait bine merci cum i-am crescut eu si ce le0am dat de mancare, nu trebuie sa faci chiar totul ca la carte. hmm

249

azi am fost si noi putin afara :iepure:

250

Ce scumpic e sa-ti traiasca

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi