426

Re: Discutii despre Concurs

offf...eu am inteles la inceput k putem vota cate trei de fiecare big_smile ...si ce ma bucuram :bravo: ..erau putini si 3,dar ar fi fost mai bine decat unul singur sad ...eu as i-as mai fi votat si pe:deyseby,suana,bubbles,biancadumi si inca cativa big_smile

Adaugat: 22-02-2010 16:28

crazyang3lc wrote:

offf...eu am inteles la inceput k putem vota cate trei de fiecare big_smile ...si ce ma bucuram :bravo: ..erau putini si 3,dar ar fi fost mai bine decat unul singur sad ...eu as i-as mai fi votat si pe:deyseby,suana,bubbles,biancadumi si inca cativa big_smile

Nu conteaza cate propuneri face fiecare, una este de ajuns pentru ca oricum, sigur vor fi nominalizati toti cei care indeplinesc respectivele conditii. smile Si voturile vor stabili clasamentul! smile

Adaugat: 22-02-2010 17:28

Asa este! :k:

^ :heart: Ello :heart: ^

427 (edited by biancadumi 22-02-2010 19:35)

crazyang3lc wrote:

crazyang3l,eu nu raspund la intrebari pt ca nu ma pricep smile iti multumesc ca mai fi pus dar eu una nu merit asa cinste :pup: eu nu stiu multe si de fiecare data eu pun intrebari :hihi: succes la toti :pisica:

- Bianca

428

Poly merci mult pentru vot...dar eu nu indeplinesc cerintele...nu am contul de 6 luni si nu am atata experienta. Multumesc mult oricum apreciez :heart: :pup:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

429

aa..scz..atunci.... :rusine: nu stiu dc aveam impresia ca esti de mai mult timp pe forum nu m-am uitat la data ta de inscriere..... .:hug:

:heart: -SABINA- :heart:

430

biancadumi,din cate am observat eu,u mereu esti de treaba si incerci sa rezolvi conflictele...si sincera sa fiu,nu cred k ai intrat in vreun conflict vreodata(din cate stiu... :hihi: ) :pup:

431

Ok big_smile observ ca acum particip. Daca nu mai e cu poze ma simt mai bine smile

432

sa vedem cine castiga  :bravo: .. eu nu particip smile).. nu indeplinesc conditiile de acolo :rusine: smile ... aproape deloc smile .. dar oricum .. bafta concurentilor :muscle: ...

ps: :fluture: ..poly.. imi poti trimite si mie un mp cu petshopul de unde ti'ai luat jucaria vie? :heart: smile ..adica papagalul :hug:

Ana :heart:

433

Apropo, cum vi se pare acest concurs? Interesant ca idee sau plictisitor? :rusine:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

434

Ideea este foarte buna! Bravo!

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

435

eu una nu am votat   pt faptul ca   sunt mai multe persoane care imi plac de pe forum :heart:    si nu ma pot decide ... si nu stiu daca voi vota ...

436

AlinaVanesa wrote:

eu una nu am votat   pt faptul ca   sunt mai multe persoane care imi plac de pe forum :heart:    si nu ma pot decide ... si nu stiu daca voi vota ...

Pai chiar daca fiecare voteaza o singura data tot se va obtine un clasament cu locurile I, II si III. wink

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

437 (edited by flyaway70 23-02-2010 19:25)

Eu nu stiu ce sa fac .... :furios: :furios: Am mai multe persoane pe care vreau sa le pun si nu vreau sa se supere cineva ca am pus pe altcineva ... samd .... OOOOOFFFFF !!! :heart: :heart: :heart: M-am incurcat de tot ! :cry: Ce sa faccccccccccc ???????????? .............. :idee: :idee: :idee: .... Daca-i scriu intr-un cuvant pe toti se pune ??? Ce zici Latifa ???? wink merge ???

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

438

flyaway70 wrote:

Eu nu stiu ce sa fac .... :furios: :furios: Am mai multe persoane pe care vreau sa le pun si nu vreau sa se supere cineva ca am pus pe altcineva ... samd .... OOOOOFFFFF !!! :heart: :heart: :heart: M-am incurcat de tot ! :cry: Ce sa faccccccccccc ???????????? .............. :idee: :idee: :idee: .... Daca-i scriu intr-un cuvant pe toti se pune ??? Ce zici Latifa ???? wink merge ???

smile Nu, nu merge! Nu se va supara nimeni, sunt convinsa! Oricum, sunt sigura ca vor fi nominalizati toti cei care corespund criteriilor. Iar voturile nu sunt acum, voturile urmeaza de saptamana viitoare. Iar daca persoana/persoanele pe care o/le apreciezi a/au fost deja nominalizata/e de altcineva, oricum va intra in poll, deci nici macar nu e nevoie sa o mai nominalizezi. Am sa adaug aspectul acesta in regulamentului, ca poate nu a fost clar. hmm

Termeni si conditii

439

Eu una ma simt extrem de onorata ca am primit atatea voturi si le multumesc pe aceasta cale celor care au votat pentru mine.Desigur ca sunt mai multe persoane altruiste pe acest forum si ,ca ceilalti  prieteni,mi-e greu sa ma decid.Dar pe locul 1 va fi intotdeauna prietena mea ,cea care m-a ajutat mult cand am avut nevoie,cu un gand bun,un sfat,care m-a inteles cand am trecut printr-o perioada extrem de grea.Dar asta nu inseamna ca pe ceilalti nu ii apreciez.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

440

Latifa wrote:
flyaway70 wrote:

smile Nu, nu merge! Nu se va supara nimeni, sunt convinsa! Oricum, sunt sigura ca vor fi nominalizati toti cei care corespund criteriilor. Iar voturile nu sunt acum, voturile urmeaza de saptamana viitoare. Iar daca persoana/persoanele pe care o/le apreciezi a/au fost deja nominalizata/e de altcineva, oricum va intra in poll, deci nici macar nu e nevoie sa o mai nominalizezi. Am sa adaug aspectul acesta in regulamentului, ca poate nu a fost clar. hmm

A fost super clar , Latifa !!! Am glumit si eu un pic wink ... sper sa nu te superi ! :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

441

flyaway70 wrote:
Latifa wrote:
flyaway70 wrote:

A fost super clar , Latifa !!! Am glumit si eu un pic wink ... sper sa nu te superi ! :hug:

Nu, nu ma supar deloc, stai linistita. smile Ma ingrijorasem doar putin pentru ca ma gandeam ca nu am explicat clar! :bang: smile

Termeni si conditii

442

latifa,concursul asta e super..abia astept votarile..si cred ca stim deja cn sunt castigatorii smile ..... iti doresc cat mai multe idei noi de concursuri.... :fluture: :caine: :hug:

:heart: -SABINA- :heart:

443

poly wrote:

latifa,concursul asta e super..abia astept votarile..si cred ca stim deja cn sunt castigatorii smile ..... iti doresc cat mai multe idei noi de concursuri.... :fluture: :caine: :hug:

Multumim! :rusine:

Termeni si conditii

444

imi place foarte mult ideea aceasta de concurs...cred k voturile au fost sincere,corecte si din suflet oferite! :heart: si ma bucur k exista atatea persoane altruiste pe forum... :pup:

Adaugat: 24-02-2010 00:14

ooops!! iar am gresit... :bang: sper sa ma ierti Latifa,dar chiar ma straduiesc sa scriu cuvintele intregi si sa nu mai fac prescurtari! :pls:  of...imi vine sa-mi dau palme singura...

Adaugat: 24-02-2010 00:18

crazyang3lc wrote:

ooops!! iar am gresit... :bang: sper sa ma ierti Latifa,dar chiar ma straduiesc sa scriu cuvintele intregi si sa nu mai fac prescurtari! :pls:  of...imi vine sa-mi dau palme singura...

smile Ei, stai linistita! Cu totii mai gresim cate putin!

Adaugat: 24-02-2010 00:23

da,asa este...dar sper sa nu mai gresesc!sper din tot sufletul!ce sa fac?astea sunt timpurile de acum:mesaje,chat,mess... :rusine:

445 (edited by annymary40 24-02-2010 11:11)

si eu cand am venit prima data aici tot asa vorbeam .. smile dar acum m-am obisnuit :hug:
Inca mai am boala sa pun ... dupa ce zic cate ceva :rusine:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

446

eu sper sa-mi treaca... :hihi:

447

silviu..eu nu vreau sa-mi gasesc scuze,dar pana si parintii mei vorbesc prin mesaje asa cum vorbim noi,si nu numai ai mei,ci multi altii de varsta lor!se pare ca astea sunt timpurile de acum...pana si strabunica are telefon mobil smile

448

Crazyangelc, multumesc mult de vot..dar nu stiu daca ma potrivesc criteriilor :hihi: ...oricum multumesc mult :pup: :pup: !
Pana acum castigatorii sunt Deyseby sau Suana :bravo: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

449

se acorda 3 diplome ...adik locul 1,locul 2 si locul 3,deci trei sa fie 3 castigatori

- Bianca

450

nu ai pentru ce iusty! smile ti-am zis ca imi esti draga si dupa parerea mea,eu cred ca te potrivesti criteriilor....multi imi sunt dragi,dar am putut oferi doar un vot...cert este ca sunt 3 locuri,deci cei mai buni vor castiga! :k: