201

Re: Iepurasi

nu  nu e l-am luat de la tara de la niste rude si l-am luat de mic cand avea o sap hmm

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

202

La o saptamana e inca dependent de mama, nu aveai cum sa-i iei la varsta aia, poate o luna. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

203

L-am luat la o sap. si s-a adaptat repede nu simtea lipsa mamei pt ca s-a atasat de noi

204

Faza e ca la o saptamana el inca mai suge de la mama, si nici ochii nu i s-au deschis. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

205

Are dreptata Dany smile , ar fi prea mic sa-l iei de langa mama...ar fi murit atunci sad

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

206

Asa arata niste iepurasi de 11 zile. wink

207

Ce draguti sunt :heart: ! Niste scumpicenii smile :heart: :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

208

daa... :heart:

209

Scumpi din cale afara :pup:  Al meu e la ora de gimnastica.....face tumbe  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

210

E mare boier,te asigur.Nu face decat in casuta lui de regula.Mai scapa cateva dar nu e mare lucru.Strang imediat dupa el.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

211

Mai am si un belgian si 4 fluturi la tara,le-am facut casuta frumoasa pentru iarna.In paginile anterioare am pus poze.I-am vaccinat si sper sa nu pateasca nimic.

212

Asa arata cand l-am luat defapt ma corectez cand l-am luat  avea o luna :angel:

213

Nu avea cum sa aiba o saptamana, o luna mai merge smile ...are ochisorii deschisi :heart: si urechiusele nu mai sunt lasate :heart: !

Iusti

214

Da.... ei bn mai gresesc si eu :rusine:

215

Ce fatza am!!!!  smile  Sa nu radetzi de mine  :bang:

http://i46.tinypic.com/1zl8wfr.jpg

Si am si jucarie....am carat ratoiul dupa mine  smile

http://i48.tinypic.com/21c8d3n.jpg
http://i50.tinypic.com/2gxoj6s.jpg

Pozez si eu frumos :heart: :bravo:

http://i47.tinypic.com/2i9idcy.jpg

In timp ce mami va scrie,eu bocan.....mare lucru n-ar fi sa-mi raspunda vecinul de jos.Numai sa nu ma strige Bocanila smile smile smile

216

Ce somnoros mic :heart: :heart: o scumpete :pup: ..imi vine sa ti-l fur :bang: !

Iusti

217

Ce frumusel e :pup:

218

Avem si ospatari betivi in familie  :rusine:

http://i45.tinypic.com/28ixclw.jpg

219

alt betiv? of! el doar verifica bautura pt nunta sa nu fie expirata. chiar nu v-ati dat seama. avem  administrator de nadejde. doar face parte din familia miresei. nu?

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

220

buna tuturor! si eu am un iepurila mic (iepure pitic) , alb alb si frumusel care face numai nebunii si roade ce apuca (inclusiv cabluri! m-a innebunit cu asta) , o cheama tzuptulina si are 3 luni .
acum cateva saptamani a avut un accidentutz si si-a fracturat labutza din spate , insa am dus-o la veterinar , i am dat vitamine etc si si-a revenit foarte repede .
de asemenea mai am si un papagal alexander si vreau sa zic ca sunt ca 2 fratiori , se joaca toata ziua , mananca impreuna , fac nebunii impreuna
o sa vin cu poze!!!

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

221

Sunt greu de intretinut iepurasii?
La vara vreau si eu sa imi iau 2
Aveti idee de unde pot sa ii iau?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

222

iepurasii nu sunt greu de intretinut....cel mai bine e dak locuiti la casa..ei sunt foarte curati,mai curati decat pisicii,dar trebuie in permanenta sa le faci curat.trebuie s le schimbi apa zilnic,sau imediat cum vezi k se murdareste...mancare:mananca morcovi,paine,porumb,lucerna...etc puteti sa cautati si pe saituri...in rest,ce sa va mai spun?sunt foarte speriosi,de aceea trebuie sa-i invatati de mici sa stea in preajma voastra,trebuie sa-i mangaiati,sa le aratati k sunt in siguranta...
Altceva...iepuroaica e fertila tot anul,ceea ce inseamna k poate face puiutzi in fiecare luna smile ..

^ :heart: Ello :heart: ^

223

Mi-am luat si eu 2 iepurasi  :heart: sunt ca niste purcei :wow: mananca in continuu,se usureaza peste tot mai ales in mancare :bleah: .La mancare nu sunt pretentiosi

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

224

pozici ???? :heart:

- Bianca

225 (edited by suana 22-02-2010 22:00)

Cristal nu amesteca bucataria cu toaleta tongue Fiecare coltisor e destinat pentru cate ceva:dormit,papat si restul....  :rusine:
Mony ce iepurasi ai?Vrem si noi poze.....