401

Re: Discutii despre Concurs

Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru pozele superbe!
Castigatorul acestei editii este birdslover! :bravo: :sanatate: :bravo: Felicitari! :floare: :lma:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

402

felicitari birdslover :bravo: :pup:

403

felicitari :bravo: birdslover :lma:

404

Simona,a castigat drept,,monstrul din loch ness'' dar noi stim ca ,de fapt ,a castigat o pasare frumoasa surprinsa intr-o ipostaza inedita.Felicitari si multi pupici pentru castigatori. :lma: :sanatate: :pup: :floare:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

405

:k:   :bravo:  birdslover! pupam galbiorul frumos.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

406

Multumim! Si noi va pupam :pup:

407

Felicitari Birdslover!  :aga:  :lma:

byby

408

felicitari simona!!  :lma: ...

pupa'l pe davidut din partea nostra  smile ...

Ana :heart:

409

Felicitari Simona si David :bravo: ! Pupam cioculetul mare al galbejorului :pup: :pup: :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

410

Bravo David, felicitari Simona.  :bravo:
Nu ma mira deloc rezultatul final al competitiei.  :ok:  Da-i o nuca lu` David din partea mea.  :sanatate:

Keep your game tight.

411

O nuca cu miere :hihi: si 15 felii de banana smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

412

Felicitari Simona smile :lma:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

413

bv simona.mariti..si pup pt david... :elefant: :heart: :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

414

felicitari Simona cu siguranta ai meritat, pupici la monstruletul tau :pup: :heart: ...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

415

Multumim, multumim! Pupam cioculetele :pup: Cred ca abia astepta sa vina weekend-ul sa am timp sa-i sparg nuca big_smile

416

Pregatiti-va de un nou concurs! :muscle: Va incepe luni! :bravo:
:fluture:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

417

Wow :bravo: :heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

418

Eu de data asta nu cred ca o sa mai particip pentru ca nu vreau sa imi fac teanc de diplome si am sa le las si altora ocazia de a castiga si de a se bucura. Am sa votez pe cine se cuvine :elefant:

419

Felicitari Simo :pup: :pup: si tie si montruletului tau :bravo:.
Si eu de`abia astept urmatorul concurs :HUG:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

420

birdslover wrote:

Eu de data asta nu cred ca o sa mai particip pentru ca nu vreau sa imi fac teanc de diplome si am sa le las si altora ocazia de a castiga si de a se bucura. Am sa votez pe cine se cuvine :elefant:

cred ca este cea mai prosta alegere pe care o poti face. nu participi tu, nu particip nici eu..  tongue . cine merita castiga  :k:

- Mary-

421

Chiar Simona! Trebuie sa participam toti! Eu ce ar trebuii sa fac sa nu particip ca am avut doar un vot? big_smile Oricum toate animalutele sunt superbe si fiecare il vede pe al lui cel mai frumos, cel mai amuzant, cel mai perfect animalut. Aici este doar asa...fiecare isi expune "comoara" deci tu de ce nu ai face.o? :pup:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

422

putem sa nominalizam cate 3 persoane de fiecare? smile

Adaugat: 22-02-2010 03:04

of... nu prea inteleg...dar cred k trebuie sa dam doar un nume.. :bang:

Adaugat: 22-02-2010 03:09

crazyang3lc wrote:

putem sa nominalizam cate 3 persoane de fiecare? smile

Se accepta doar o singura propunere, nu am specificat eu foarte clar, o sa modific acum regulamentul. smile Premiile vor fi 3: locul I, II si III.

Adaugat: 22-02-2010 13:43

Am mai adaugat o prevedere in regulament: "Vor putea propune si vota numai utilizatorii care sunt cel putin "Amici" (au minim 20 de mesaje scrise in forum) pana la data inceperii concursului (22.02.2010)."

Adaugat: 22-02-2010 13:51

multumesc latifa! :k: acum am inteles.. smile

^ :heart: Ello :heart: ^

423 (edited by deyseby 22-02-2010 16:00)

daca ar fi dupa mine  , alegeam jumate dintre unseri. ii iubesc pe toti la fel de mult. in clasament sunt Suana, Iloveanimals, Bubbles, Iusty, biancadumi, Silviu,nimfa185,craizy,flay,estera, rares, darius, ella, misha....... si sa ma ierte cineva daca nu l-am pomenit. de asta nu pot sa ma despart de forum deloc.

- Mary-

424

Si eu am un clasament lung in frunte cu Suana, Deyseby, Iloveanimals, Iusty, Biancadumi, poly...ce ma faaac sad

425

pai de asta i-am enumerat aici. sa stie ca-i iubesc pe toti la fel de mult.  :pup:

- Mary-