376 (edited by capshunik 04-02-2010 14:44)

Re: Discutii despre Concurs

deyseby wrote:
capshunik wrote:

smile

mi'ai placut la asta :pup:

cine se aseamana se aduna.

deyseby? vrei sa insinuezi ceva? uite ce .. eu incheiasem cearta de mult..daca ai de gand sa ne mai arunci asemenea vorbe..atunci te rog mult sa nu mai aduci vorba de respect si de bun simt. ca vad ca a fugit de mult timp de langa tine... la fel si limba romana.. nu intram in amanunte. nu e problema mea ca tu te'ai exprimat gresit. si cand am zis ca mi'a placut.. m'am referit la exprimarea ei. " lasa ana..noi sa ramanem sanatoase" .. si bineinteles..IAR ai inteles gresit si IAR ai aruncat vorbe urate. haide sa incheiem cearta.. si mai usor pe viitor.
Nu as mai fi zis toate astea..daca incheiai. crede-ma!
ps: si eu te respect..chiar mult..dar pana la vorbele urate! smile

Ana :heart:

377

capshunik wrote:
deyseby wrote:
capshunik wrote:

smile

mi'ai placut la asta :pup:

cine se aseamana se aduna.

deyseby? vrei sa insinuezi ceva? uite ce .. eu incheiasem cearta de mult..daca ai de gand sa ne mai arunci asemenea vorbe..atunci te rog mult sa nu mai aduci vorba de respect si de bun simt. ca vad ca a fugit de mult timp de langa tine... la fel si limba romana.. nu intram in amanunte. nu e problema mea ca tu te'ai exprimat gresit. si cand am zis ca mi'a placut.. m'am referit la exprimarea ei. " lasa ana..noi sa ramanem sanatoase" .. si bineinteles..IAR ai inteles gresit si IAR ai aruncat vorbe urate. haide sa incheiem cearta.. si mai usor pe viitor.
Nu as mai fi zis toate astea..daca incheiai. crede-ma!
ps: si eu te respect..chiar mult..dar pana la vorbele urate! smile

Ban 3 zile! Asta se intampla daca nu va puteti tine in frau rabufnirile! Cine continua subiectul va avea parte de acelasi tratament!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

378

Am mai sters un vot, cel al lui bishop, care si el s-a inscris pe site dupa data de 14.01.2010. De asemenea, probabil ca Alexis a mai votat inca o data dupa ce i-am sters votul, asa ca l-am sters din nou si pe al ei.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

379

ce se intampla atunci cand esti banat..?...nu mai poti intra pe site sau nu mai poti sa scrii..?

:heart: -SABINA- :heart:

380

Nu mai poti intra pe forum. hmm

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

381

k ms

382

nu este adevarat daca primesti ban inseamna ca nu mai poti scrie in alte cazuri nu mai poti intra pe site cred ca ai vrut sa spui ca pe cont nu mai poti intra deoarece acest site este liber si fara cont te poti uita pe el dar nu poti sa scri...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

383

Daca ai setat sa intri automat,s-ar putea sa nu mai vezi ce se intampla.Poate sa intri pe un alt browser.Mie asa mi s-a intamplat.

Gabriela

384

darius194 wrote:

nu este adevarat daca primesti ban inseamna ca nu mai poti scrie in alte cazuri nu mai poti intra pe site cred ca ai vrut sa spui ca pe cont nu mai poti intra deoarece acest site este liber si fara cont te poti uita pe el dar nu poti sa scri...

Daca sterigi chokies sau cum se cheama alea, din browser poti sa intri, dar altfel nu poti. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

385

Cookies big_smile

386

birdslover wrote:

Cookies big_smile

Ala. http://www.smiley-faces.org/smiley-faces/smiley-face-laugh.gif

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

387

Ah, imi pare rau ca votul meu nu este validat si nu pot sa vad 'clasamentul' :cry:  , insa astept cu nerabdare sa vad cine iese invingator. :ok:

Keep your game tight.

388

deocamdata castigatorul este birdslover cu 7 voturi urmata de suana cu 4 voturi din ce am vazut eu...

389 (edited by annymary40 07-02-2010 11:45)

urmeaza : Estera, Deyseby, capshunik si Iusty smile Bafta :pup:
cu 3 voturi

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

390

Deci "Monstrul din Loch Ness" iese invingator!?   :lma:

Keep your game tight.

391

smile Mai este o saptamana... Nu putem fi atata de siguri big_smile :pup:

392

birdslover wrote:

smile Mai este o saptamana... Nu putem fi atata de siguri big_smile :pup:

oricum sunt multumita ca este totul ok. si meriti.  :pup:  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

393

Cu totii meritam :pup:

394

deocamdata mai este timp si incepe sa fie o apropiere a suanei de birdslover deoarece are 5 voturi dar oricum vorba lui birdslover cu totii meritam adica nu meritam noi ci micile noastre animalute smile ...

395

o sa fie si editzia a 4-a..? smile

Adaugat: 09-02-2010 21:13

poly wrote:

o sa fie si editzia a 4-a..? smile

Probabil ca da. smile

Adaugat: 09-02-2010 21:34

stiu ca e off toppc dar latifa poti sa-mi schimbi si mie codurile de la semnatura in imagini..asta doar daca este posibil..... :hug:

Adaugat: 09-02-2010 22:39

Am mai sters 2 voturi ale unor useri noi: "nimfele_mele" si "cosmy".

Adaugat: 09-02-2010 22:46

poly wrote:

stiu ca e off toppc dar latifa poti sa-mi schimbi si mie codurile de la semnatura in imagini..asta doar daca este posibil..... :hug:

Asta ar insemna sa permitem imagini in semnatura si nu ne-am hotarat (inca) daca vom face asta. Softul forumului nu recomanda asta deloc, se va incarca pagina foarte mult si e posibil ca forumul sa mearga greu. Plus ca toti isi vor pune diverse imagini, de diverse dimeniuni si o sa iasa o mare varza. Ar trebui sa facem noi o modificare in softul forumului... o sa vedem daca merita toata nebunia asta.

Adaugat: 09-02-2010 22:53

da..asta  asa ar cam fi....o sa luati decizia buna sunt sigura..si nu-i nik daca nu o sa reusiti..eu stiu ce am pus si este de ajuns.. :elefant: :hug:

396

Din cate am vazut birdslover iese castigatoare dar nu se stie sigur...totusi mai este putin timp.. :pisica:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

397

sper sa nu supar pe nimeni daca intreb, dar cum se prezinta "clasamentul" mai exact?  Din pacate nu am acces.  sad

Keep your game tight.

398

iti arat eu big_smile :
Estera-            4    9,52%
yo_dan-            1    2,38%
suana-            4    9,52%
deyseby-            4    9,52%
silviu-               0      0,00%
Goti-                    2      4,76%
iloveanimals-    4    9,52%
annymary40-    0    0,00%