201

Re: Mancarea pasarilor noastre

Eu ma gandeam la inceput ca asa a fost crescut, doar cu floarea-sorelui si de aceea nu vrea sa manance si restul de seminte. Dar se pare ca nu e nimic anormal. Acum m-am mai linistit si eu un pic.  big_smile
Daca iau seminte din piata, sunt bune?

Keep your game tight.

202 (edited by suana 24-01-2010 22:44)

NU.Fara seminte varsate.Sunt de la Padovan special,doar floarea soarelui,iar diferenta de pret nu e foarte mare.Dar ai garantia ca sunt curate.Plus ca lor le trebuie seminte mai mari pentru ciocul lor iar cele pestrite sunt mai sanatoase,nefiind atat de uleioase.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

203

Da yikes ??? Si eu vreau pt. Angel..o ce bine..m-am linistit, nu stiam de unde sa mai iau wink ...multumesc mult Suana ca ne-ai spus :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

204

bubbles wrote:

Nu m.am suparat pe nimeni dar nu inteleg de ce se insista daca am zis ca nu au sare. Exista si pufuleti fara sare...

azi Mago al meu a mancat clatite cu fineti.  smile  smile  . nu mult a gustat. se baga in toate farfuriile si e perfect sanatos. asta nu inseamna ca ar trebui sa le schimbam alimentatia. ci ca ar fi bine sa guste cate un pic din ce mancam noi daca le place.mai stiti ca se zicea peste tot ca produsele lactate sunt interzise papagalilor? si a venit Suana cu branzica de vaca nesarata? pai atunci cand am avut prima serie de pui , le dadeam zilnic branzica si am avut cei mai frumosi pui. si culmea traiesc toti si sunt perfect sanatosi. smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

205

Si Angel se baga in toate castroanele si farfuriile smile smile ...si in oale (noroc ca sunt goale hmm)

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

206

Ai mei sunt cuminti ... nu se baga in oale daca nu e cadita lor in care sa faca baita .... mai ciugulesc merele care sunt pe masa si punga in care e painea ... in rest tot ce prind dau jos   smile

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

207

azi tweety a primit o salata de mazare cu ardei  ....si de atunci numai langa salata sta si mananca incontinu

208

smile) La ce stil de a manca au uneori ai impresia ca sunt nemancati smile)) E bine ca ii place :k: pofta buna Tweety

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

209

Exact ... pofta buna ... dar mai bine sa manance decat sa ne ingrijoram de ce nu mananca

210

Da eu ador cum face Mango. S.a invatat sa pape dimineata numai dupa ce ii fac curat si ii schimb apa mancare altfel nu mananca chiar daca mai are mancare smile) Cum ii fac curat si ii pun mancare efectiv 2 secunde dureaza pana e in recipientul ala cu totu bagat smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

211

Ce scumpic vad ca adora foarte mult curatenia smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

212

Ii place dar nu o pastreaza smile)

213

Asta e adevarat asa fac toti cand crezi ca au curatenie iara e mizeria la loc smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

214

Eh oricum il iubesc si incerc sa ii asigur tot ce are nevoie big_smile

215

salutare,astazi am fost la o farmacie vet.si am cumparat ovomix de la Padovan si de la vitakraft Aiuto per la muta(ajutor pentru pene in perioada de naparlire)si Sprech-Perlen(vitamine pentru vorbit).
vroiam sa sti daca ati folosit si daca sunt bune(alea pentru vorbit nu ma stept sa functioneze cu toate ca au si lecitina dar le-am luat pentru ca au vitamine)si vroiam sa stiu daca la ovomix avand in vedere ca sunt pe baza de ou da se mentine regula cu oul fiert ( o saptamana si dupaia pauza) sau nu,pe cutie nu scrie nimic referitor la asta dar vreau sa fiu sigur
ps:detin un perus

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

216

Ovomix de la Padovan i-am mai dat si eu.. dar nu-mi aduc aminte care e big_smile Daca e vorba de acel pate galben care miroase a citrice, sa stii ca are multe chimicale.
Vitamine pentru vorbit? smile

217 (edited by jorj 27-01-2010 23:43)

e un praf galben cu niste firicele negre prin el....si miroase foarte bine.......as lua si eu o gura sa vad  ce gust are   smile

218

Da. E ceea ce spuneam. Numai chimicale. David al meu mananca numai alea negre. Cred ca e chimen sau ceva de genul.. big_smile Si nu cred ca are pic de ou in el..

219

am sa vad maine dac mananca ca in seara asta nu sa atins de mancare   sad

220

Ai mei mananca din ca in ca mai putina mancare luata din magazin.... alunele de pamant si seminetele de floarea soarelui sunt singurele care le mai mananca restul le dau jos ...  si am mai luat acum polen si vad ca mai incearca din cand in cand

221

Ehh..peruseii mananca si seminte si ce le dau eu smile ..cand au ou fiert mananca ou fiert ca spartii si apoi beau apa, apoi mananca seminte si iarasi se pun pe ou fiert! Niste grasuti nehaliti smile ...adora sa manance si sa zboare.
Angel mananca semintele lui, in special de floarea-soarelui. Mananca si ce-i dau eu, dar mai putin sad

Iusti

222

fratilor si surorilor va INVIDIEZ gabitza(perusul) mea nu se atinge de nimic altceva inafara de mei.........disper

223

Trebuie sa insisti chiar daca nu va manca din prima daca o sa ii pui mereu si altceva va fi curios la un moment dat sa incerce ... mai nou au inceput si ai mei sa manance cate putin ou amestecat cu cartofi fierti ...

224

Ahh, iam luat si eu vitamine pt pene, de-alea care se pun in apa. Sunt curios daca o sa bea...are culoarea galbuie si miroase a medicamente.  :bleah:

Keep your game tight.

225 (edited by Iusty 30-01-2010 19:24)

Am si eu o intrebare..e ceva daca Angel a gustat din mierea de albine smile ? A luat jumate de cioc de miere fara sa vad smile ..l-am sters pe cioc si i-am dat sa bea apa :rusine:

Iusti